בקשה | מסמך טקסט שמכיל את כל המילים בעברית
- 
אני רוצה לכתוב סקריפט שבהינתן מילה הוא יחזיר לי את כל המילים שמתחרזות איתה, לצורך כך אני זקוק למסמך טקסט שמכיל את כל המילים בעברית [עדיף מנוקד] 
 בתודה מראש
- 
אני רוצה לכתוב סקריפט שבהינתן מילה הוא יחזיר לי את כל המילים שמתחרזות איתה, לצורך כך אני זקוק למסמך טקסט שמכיל את כל המילים בעברית [עדיף מנוקד] 
 בתודה מראש@האדם-החושב כתב בבקשה | מסמך טקסט שמכיל את כל המילים בעברית: אני רוצה לכתוב סקריפט שבהינתן מילה הוא יחזיר לי את כל המילים שמתחרזות איתה, לצורך כך אני זקוק למסמך טקסט שמכיל את כל המילים בעברית [עדיף מנוקד] 
 בתודה מראשנשמע טוב. 
 כאן יש מאגר של כל/רוב המילים, רק היות וזה נמשך על פני עמודים רבים אני לא יודע איך להעתיק את זה, אולי לך יהיה רעיון.
- 
 בתודה מראש@האדם-החושב כתב בבקשה | מסמך טקסט שמכיל את כל המילים בעברית: אני רוצה לכתוב סקריפט שבהינתן מילה הוא יחזיר לי את כל המילים שמתחרזות איתה, לצורך כך אני זקוק למסמך טקסט שמכיל את כל המילים בעברית [עדיף מנוקד] 
 בתודה מראשתוכל לכאורה לכתוב קוד שפשוט יחלץ לך את כל המילים שבמסמכים של תורת אמת 
- 
@האדם-החושב כתב בבקשה | מסמך טקסט שמכיל את כל המילים בעברית: אני רוצה לכתוב סקריפט שבהינתן מילה הוא יחזיר לי את כל המילים שמתחרזות איתה, לצורך כך אני זקוק למסמך טקסט שמכיל את כל המילים בעברית [עדיף מנוקד] 
 בתודה מראשתוכל לכאורה לכתוב קוד שפשוט יחלץ לך את כל המילים שבמסמכים של תורת אמת @pcinfogmach חשבתי על הכיוון הזה, אבל יש רק בעיה קטנה - אני צריך גם מילים לא "תורניות" 
- 
 בתודה מראש
- 
- 
 ה האדם החושב סימן נושא זה כשאלה ב ה האדם החושב סימן נושא זה כשאלה ב
- 
 ה האדם החושב סימן נושא זה כנפתר ב ה האדם החושב סימן נושא זה כנפתר ב