בירור | אני משתמש עם רשימה לבנה כדי לאפשר לכתובת URL לעבור בדפדפן ואני צריך לדעת מה הכתובת של reCAPTCHA
-
@A0533057932 עדין לא פתר תבעיה
-
@K-O-G כתב בבירור | אני משתמש עם רשימה לבנה כדי לאפשר לכתובת URL לעבור בדפדפן ואני צריך לדעת מה הכתובת של reCAPTCHA:
@A0533057932 עדין לא פתר תבעיה
ושחזרת אליהם
מה הם ענו? -
-
@K-O-G כתב בבירור | אני משתמש עם רשימה לבנה כדי לאפשר לכתובת URL לעבור בדפדפן ואני צריך לדעת מה הכתובת של reCAPTCHA:
ובכן, אחר בקשת המחילה על ההקפצה, ובכל זאת מאחר ונתקלתי באותה בעיה בדיוק (סריקת רב קו בשימוש עם רשימה לבנה), ואחר חפירה מצאתי את הפתרון, הריני לדווח:
אם אתה משתמש ב URL DISABLER, עליך להוסיף את הכתובת הזו:ravkav:*
אין צורך בכל האתרים שצוינו לעיל (למעט ravkavonline.co.il כמובן...), כמובן רק במידה ואתה משתמש בתוכנה דלעיל/בשיטה שעל פיה היא עובדת.
הסבר: התוכנה מנסה לגשת לקורא דרך התוכנה, היא עושה זאת באמצעות פניה ל:ravkav:wss://proxy.ravkavonline.co.il/api/proxy/xyz
כדי לאפשר את הפרוטוקול הזה עליך לאפשר אותו באמצעות ציונו - בתוספת כוכבית מיד לאחריו (להרחבה עיין בתיעוד של אדג').
-
@web_master כתב בבירור | אני משתמש עם רשימה לבנה כדי לאפשר לכתובת URL לעבור בדפדפן ואני צריך לדעת מה הכתובת של reCAPTCHA:
@K-O-G הפתרון פשוט תנסה לגשת לאתר המבוקש תפתח כלי מפתחים תלך לקונסול שם תראה מה מסומן באדום שלא הצליח לגשת אליו מופיע שם הכתובת
במקרה הזה - זה לא כך.
א. הגישה לפרוקסי נמצאת בסטטוס 'בהמתנה' ('pending'), בלי קשר לחסימה, כלומר גם בלעדיה זה הסטטוס התקין.
תמונה זו ללא חסימה, אך גם עם חסימה שורה זו לא תהיה שונה.
כאשר החסימה פועלת - הכתובות שמייצגות את הקריאה בפועל של הכרטיס לא יטענו כלל, אך גם לא תוצג שום קריאה בקונסול.
ravkavonline.co.il/api/transaction/session
ravkavonline.co.il/api/transaction/reserved
ravkavonline.co.il/api/identify/recordsב. חסימה ע"י URL DISABLER (בניגוד לפיירוול לדוגמא) לא חוסמת כתובות אלא דפים, לצורך העניין לא צריך לפתוח את גוגל אנליטיקס כדי שהוא יטען אותו בדף (אחר, לדוגמא רב קו אונליין), להרחבה עיין בקישור שצירפתי לעיל על חסימות לפי מדיניות.
אבל מה לי מאריך, לגבי רב קו אונליין צירפתי את הפיתרון ושלום על ישראל.
@K-O-G כשתחזור לכאן, אנא סמן את הנושא כ'נפתר' לתועלת הבאים אחריך... -
לגבי כל הכתובות שביקשת, (כולל של הreCaptcha), אני יודע שעם הפיתרון הזה
https://koshernet.github.io/2023/05/10/לנהל-רשימת-אתרים-לבנה-בכרום.html
זה עובד, אז תחפור בקבצים שלו למציאת הURLים הרלוונטיים. -
@web_master כתב בבירור | אני משתמש עם רשימה לבנה כדי לאפשר לכתובת URL לעבור בדפדפן ואני צריך לדעת מה הכתובת של reCAPTCHA:
@K-O-G הפתרון פשוט תנסה לגשת לאתר המבוקש תפתח כלי מפתחים תלך לקונסול שם תראה מה מסומן באדום שלא הצליח לגשת אליו מופיע שם הכתובת
זה לא עובד ככה..
יש להם agent שרץ על המחשב לוקלית, הדפדפן לא מתחבר ישירות לקורא כרטיסים אלא התוכנה שרצה ברקע היא זו שמתחברת לכרטיס ומעדכנת אותו.
ולכן הקלטת תעבורה זאת הדרך הנכונה לפתרון הבעיה.
-
@מקצועי_ כתב בבירור | אני משתמש עם רשימה לבנה כדי לאפשר לכתובת URL לעבור בדפדפן ואני צריך לדעת מה הכתובת של reCAPTCHA:
זה לא עובד ככה..
נכון!
יש להם agent שרץ על המחשב לוקלית, הדפדפן לא מתחבר ישירות לקורא כרטיסים אלא התוכנה שרצה ברקע היא זו שמתחברת לכרטיס ומעדכנת אותו.
אכן, וכפי שנתבאר לעיל.
ולכן הקלטת תעבורה זאת הדרך הנכונה לפתרון הבעיה.
לא, ניסיתי.
אבל תכל'ס - הפיתרון מצוין לעיל!
-
@דאלינאר כתב בבירור | אני משתמש עם רשימה לבנה כדי לאפשר לכתובת URL לעבור בדפדפן ואני צריך לדעת מה הכתובת של reCAPTCHA:
לגבי כל הכתובות שביקשת, (כולל של הreCaptcha), אני יודע שעם הפיתרון הזה
https://koshernet.github.io/2023/05/10/לנהל-רשימת-אתרים-לבנה-בכרום.html
זה עובד, אז תחפור בקבצים שלו למציאת הURLים הרלוונטיים.הרשימה המופיעה שם אכן מצוינת, אך או שלא נבדקה בפועל על האתר המדובר (רב קו אונליין), או לחילופין שצורת הכתיבה השתנתה...
יען, גם עם איפשור כל הכתובות המופיעות בה בהקשר לרב קו אונליין - א"א לסרוק את הכרטיס וכש"כ להטעין (-אין תקשורת בין הקורא לאתר).
אם מעניין אותך, הוא מתבסס על ההגדרות האלו:URL:ravkav
ravkav:wss://"
בעוד הכתיב הנדרש, וכפי שציינתי לעיל, הוא פשוט:
ravkav:*
-
@חנניה-הצדיק יכול להיות שצורת החסימה שהוא משתמש בה השתנתה.
כי מניסיון, רב קו אונליין עובד איתה