Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
מחירי הפלאפונים הכשרים בארץ מוגזמים ביחס לתמורה. האם יש מכשיר כיום ששוה יותר להזמין מעלי אקספרס ויעבוד עם סים כשר? יש לי סים של רמי לוי. נ.ב. לא רוצה לשלם תוספת כסף לטכנאי על פריצה, אז רק אם יש מדריך לפריצה זה אקטואלי. תודה מראש
@משה1 אפשר להזמין כמעט כל מכשיר מעלי אקספרס ולשנות לו את ה IMI בשביל שיקלוט סים כשר יש פה בפרום מדריך מפורט איך עושים את זה כאן https://mitmachim.top/topic/6658/מדריך-לשינוי-imei-לסמסונג
@אנונימס צריך מכשיר דור 4 היום אחרת יחסם, לא? ובנוקיה בכלל אי אפשר לשנות אז מה המכשיר הכי מומלץ כיום לקניה בעלי אקספרס
@משה1 אתה צריך לקחת בחשבון שאם אתה מזמין מכשיר מעלי אקספרס הוא מגיע פרוץ זאת אומרת עם ווי פי וכו' וצריך להכשיר אותו אני ממליץ מאד על סמסונג יאנג
@משה1 אם אתה משנה IMEI אז לא יחסם גם אם לא יהיה דור 4 (תכניס לו IMEI של דור 4) אבל בכל מצב יהיה פעיל רק עד 2025 (נכון לעכשיו)
@cool לפי הבנתי מה שיהיה פעיל רק עד 25 אלו דור 2/3. אם הוא יכניס IMEI דור 4 אז מדוע שייחסם?
@Wiz ממה שאני הבנתי רשתות דור 2 ו3 אמורות להיסגר. ולכן גם אם המכשיר לא יחסם, קליטה לא תהיה לו....