עזרה | מערכת מולטימדיה טויוטה (אוריס) גיל קאר
-
@שמואל-0 ו@מיישה
אחרי שמתקינים אפליקציות ורוצים לבצע פעולות הוא כותב לא נמצאה האפליקציה (בחלק מהאפליקציות) וגם כשמתקינים סייר קבצים ורוצים לגשת לדיסק און קי הוא מבקש לאשר הרשאות בדף הבא ואין דף הבא
היום המוכר שלח לי עידכון במייל נראה אם יעזור
אני נוטה להסכים עם @מיישה רק שבמקרה הזה ומיישה תתקן אותי אם אני טועה הייתי מתאמץ עוד קצת לדגם הזה KK5 4G 32G TypeB אף פעם לא יזיק 4 זיכרון רם אפילו שזה מעבד 8 ליבות אם כי 2 ראם יעשה בהחלט את העבודה -
@שלמה-f כתב בעזרה | מערכת מולטימדיה טויוטה (אוריס) גיל קאר:
אני נוטה להסכים עם @מיישה רק שבמקרה הזה ומיישה תתקן אותי אם אני טועה הייתי מתאמץ עוד קצת לדגם הזה KK5 4G 32G TypeB אף פעם לא יזיק 4 זיכרון רם אפילו שזה מעבד 8 ליבות אם כי 2 ראם יעשה בהחלט את העבודה
נכון מאד, במערכת שיש לי אני לא רואה שום צורך ב4GB אבל יכול להיות ששם זה חשוב.
-
@שמואל-0 כתב בעזרה | מערכת מולטימדיה טויוטה (אוריס) גיל קאר:
@מיישה כתב בעזרה | מערכת מולטימדיה טויוטה (אוריס) גיל קאר:
(קופוני ההנחה של 100$ כבר אזלו תזדרז לקנות לפני שגם אלו יאזלו)
מאיפה הבאת את הקופונים ???
https://mitmachim.top/topic/62573/הסבר-ראיתי-שאין-מו-דעו-ת-קופוני-הנחה-בעליאקספרס-לרגל-ה11-11
-
גם לי יש רכב כזה אוריס 2018 עם מערכת מקורית של טויוטה ומערכת של גיל קאר בסיסית מאוד. השאלה שלי אם אפשר להשתמש באנטנה שמותקנת כבר ברכב עם המערכת מעלי אקספרס? הבנתי שהאנטנה שמקבלים מעלי פשוטה מאוד.
אגב מישהו יודע אם האנטנה שברכב עכשיו היא מקורית של טויוטה או שהגיעה רק מהתקנה של גיל קאר? -
@Avi123 כתב בעזרה | מערכת מולטימדיה טויוטה (אוריס) גיל קאר:
גם לי יש רכב כזה אוריס 2018 עם מערכת מקורית של טויוטה ומערכת של גיל קאר בסיסית מאוד. השאלה שלי אם אפשר להשתמש באנטנה שמותקנת כבר ברכב עם המערכת מעלי אקספרס? הבנתי שהאנטנה שמקבלים מעלי פשוטה מאוד.
אתה משתמש באנטנה המקורית של הרדיו, כל שאר האנטנות הם של המולטימדיה, אם תזמין את המערכת הנכונה הכל יעבוד מצויין.
אגב מישהו יודע אם האנטנה שברכב עכשיו היא מקורית של טויוטה או שהגיעה רק מהתקנה של גיל קאר?
תלוי של מה.
-
@Avi123 כתב בעזרה | מערכת מולטימדיה טויוטה (אוריס) גיל קאר:
@מיישה תודה על התשובה! התכוונתי לאנטנה של הGPS. אולי יש אפשרות להשתמש באנטנה הקיימת כבר עם מתאם , אם כן אני מניח שהאנטנה איכותית יותר ממה שאקבל עם המערכת שהזמנתי
לא בהכרח
תלוי איפה אתה שם את האנטנה, בגדול זה בסדר גמור