עזרה | מערכת מולטימדיה טויוטה (אוריס) גיל קאר
-
@אברהם-שמואל כתב בעזרה | מערכת מולטימדיה טויוטה (אוריס) גיל קאר:
@שמואל-0
יש לך כאן קישור
לחץ כאן
עם הרבה המלצות
מומלץ לכתוב למוכר בצאט.....וד"ל...@מיישה כתב בעזרה | מערכת מולטימדיה טויוטה (אוריס) גיל קאר:
@שמואל-0 כתב בעזרה | מערכת מולטימדיה טויוטה (אוריס) גיל קאר:
טויוטה אוריס 2018
איזה אתה צריך?
העליון או התחתון?
בכל מקרה, כאן יש קישור לחברה מאוד מומלצת, שעשרות קנו ונהנו.
https://he.aliexpress.com/item/1005005209075156.html?spm=a2g0o.store_pc_allProduct.8148356.1.7f0d7455yTi1TF&pdp_npi=4%40dis!ILS!₪ 923.80!₪ 489.60!!!230.65!122.24!%40211b88f016992751532598723ef698!12000032182379713!sh!IL!1795591335!
הדגם המומלץ שם זה מערכת עם סים מובנה, 8 ליבות ומספיק 2 ראם.תודה רבה על התגובות !
הקישור שהבאתם זה אותו הקישור !
שאלות:- אתם ממליצים מניסיון או סתם מחפירה בעלי אקספרס ?
- למה לא מהחניות האלו. קישור 1 או 3 ???
נדמה לי שזה יותר זול ?!
-
@מיישה כתב בעזרה | מערכת מולטימדיה טויוטה (אוריס) גיל קאר:
השאלה הוא האם בפותח מסך שאני מתקין על המערכת המקורית המגע יעבוד לי בגלילה
לא, מסיבה פשוטה, המגע של המערכת הזו, לא מגיב ל'רב מגע' כמו שציינו כאן, אלא רק לנגיעה אחת, כמו כל הטאצ'ים הישנים.
ולכן ממליץ לקנות חדש.
אם כי הזמנה מעליאקספרס כעת עלולה לקחת כמה חודשים עקב המצב.הזמנה מעלי אקספרס אמור לקחת כמה חודשים כי עצרו לגמרי את כל המשלוחים מסין ?
או שסתם ככה זה יכול להתעכב בעוד קצת זמן ? -
@מיישה
איזה תשובות מנומקות !!
יש לך משהו להמליץ מהארץ ?
כי אני באמת לא מתכוון לחכות עד שיגמר המלחמה כי זה יקח המון זמן!
או אולי אתה יודע האם יש אפשרות יותר מהירה מעלי.
אולי יש חברת משלוחים שכן עובדיםאני חושב שכן כדאי להמתין כי בכל זאת יש לך איזושהי מולטי' ומצלמה. תלוי כמה ההפרש במחירים
-
@שמואל-0
יש לך כאן בארץ באתר של סיבקס כולל התקנה ב1450 אנדרואיד 13 נשמע טוב -
@אברהם-שמואל כתב בעזרה | מערכת מולטימדיה טויוטה (אוריס) גיל קאר:
@שמואל-0
יש לך כאן בארץ באתר של סיבקס כולל התקנה ב1450 אנדרואיד 13 נשמע טובזה מחיר אסטרונומי (ביחס לאלי אקספרס)
אלא אם כן המפרט הוא 8 ראם -
לדעתי השאלה אם לחכות בכדי להזמין מעלי אקספרס תלוי בסוג הבן אדם שאתה וכוונתי היא אם אתה יודע איך להתעסק במערכות האלה בהגדרות או בהתקנת המערכת שווה לחכות (הרי עד עכשיו אתה עם המקורית ) ואז המחיר הוא ממש זול במיוחד אם אתה מזמין את המערכת בנפרד (זה אוניברסלי ויש שינוי רק בכמה אינצ' אתה רוצה וכמה זיכרון ראם ומעבד אתה צריך) ואת הפנאל שמתאים לרכב שלך + המתאמים בין המערכת האוניברסלית וכבלים שמגיעים באותו המכונית(בד''כ אלה שמוכרים את הפנאל מצעים גם עם כבל) ואם אין לך כוח להתעסק אז שווה לקחת ממישהו אמין פה מהארץ ובמקרה של בעיות יש לך מה שנקרא ''אבא ואמא'' שאפשר לשגע במקרה של תקלות
במקרה שלי הזמנתי פנאל בניפרד ומערכת בניפרד מחנות שהמליצו כאן בפורום מערכת של 8 ליבות עם 4 זיכרון ראם ו32 זיכרון פנימי (רום) וקיבלתי מערכת ב430 ש''ח ממש מהירה וממשק נוח וקליל, הממה יש כמה באגים ממש מעצבנים שקשורים לתפקוד של אפליקציות והרשאות שלהם למזלי נפלתי על מוכר טוב שמנסה לעזור ועונה לשאלות אבל לך תבין תרגום מסינית ותצפה שהוא יבין תרגום מעיברית ובסופו של דבר הכאב ראש הוא בעיקר שלי והכסף אצל המוכר נראה מה ילד יום מקווה שעזרתי קצת עם הספקות
-
@שמואל-0
מערכת במפרט שהזמנתי 424 ש''ח
https://he.aliexpress.com/item/1005004553441327.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.42.61e5586an6g6Z1&gatewayAdapt=glo2isr
פנאל עם כבל 57
https://he.aliexpress.com/item/1005004971227654.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.60.61e5586an6g6Z1&gatewayAdapt=glo2isr
סה''כ 481 + קופון הנחה שהפעלתי על סך 50 ש''ח =430
ובהזדמנות זו אשמח לתת קרדיט ל @מיישה על הפוטס שהעלה ובו עשיתי צעד אחרי צעד https://mitmachim.top/topic/54342/מדריך-מערכות-מולטימדיה-לכל-רכב-מדריך-מתעדכן/1
מה שכן הייתי בודק על המלצות מחנות אחרת כי כפי שהזכרתי לעייל במערכת שהזמתי יש כמה באגים שאני באמצע לבדוק אותם מול המוכר בתקווה שהוא יעזור לי באמת
(@מיישה ניסיתי ליצור איתך קשר בצ'אט בכדי לעדכן על המערכת הזו אבל אני חסום לשליחת צ'אטים משתמש חדש וכו' ) -
@מיישה
אני בכל אופן נראה לי שני אזמין מהקישור ששלחת לי
על אף שזה 250-300 ש"ח יותר מהאחרים
כי אני מאמין שאתה יודע יותר טוב ממני
(בכל אופן אתה יודע היה קצת קשה להחליט להזמין במחיר כפול מהאחרים וגם שהאחרים נראים מבחוץ אותו דבר בדיוק !, כי זה נשמע קצת מוגזם, הרי בסוף הכל זה עלי אקספרס)
אשמח אם תוכל להגיד מה מתאים לרכב שלי כי התמונה של הסוג מערכת (A,B וכ"ו ) חסומה לי
הרכב שלי זה: טויוטה אוריס הייברידי סטיישן 2018
תודה רבה ! -
@מיישה
אני בכל אופן נראה לי שני אזמין מהקישור ששלחת לי
על אף שזה 250-300 ש"ח יותר מהאחרים
כי אני מאמין שאתה יודע יותר טוב ממני
(בכל אופן אתה יודע היה קצת קשה להחליט להזמין במחיר כפול מהאחרים וגם שהאחרים נראים מבחוץ אותו דבר בדיוק !, כי זה נשמע קצת מוגזם, הרי בסוף הכל זה עלי אקספרס)
אשמח אם תוכל להגיד מה מתאים לרכב שלי כי התמונה של הסוג מערכת (A,B וכ"ו ) חסומה לי
הרכב שלי זה: טויוטה אוריס הייברידי סטיישן 2018
תודה רבה !עכשיו אני רואה את המחיר, ולמרות שאני חושב שמה שהבאתי הוא הטוב ביותר, אבל החברה הזאת אני מכיר, והיא מעולה, ואני רואה שיש הבדל עצום במחיר, אז נראה לי שעדיף.
אם זה בדיוק הרכב שלך, אז תקנה שם דגם 'KK3 2G 32G TypeA'
עם קופון הנחה: 11ZUZU8 זה יעלה לך כ370 ש"ח.
(קופוני ההנחה של 100$ כבר אזלו תזדרז לקנות לפני שגם אלו יאזלו) -
@שמואל-0 ו@מיישה
אחרי שמתקינים אפליקציות ורוצים לבצע פעולות הוא כותב לא נמצאה האפליקציה (בחלק מהאפליקציות) וגם כשמתקינים סייר קבצים ורוצים לגשת לדיסק און קי הוא מבקש לאשר הרשאות בדף הבא ואין דף הבא
היום המוכר שלח לי עידכון במייל נראה אם יעזור
אני נוטה להסכים עם @מיישה רק שבמקרה הזה ומיישה תתקן אותי אם אני טועה הייתי מתאמץ עוד קצת לדגם הזה KK5 4G 32G TypeB אף פעם לא יזיק 4 זיכרון רם אפילו שזה מעבד 8 ליבות אם כי 2 ראם יעשה בהחלט את העבודה