המלצה על מחשב המתאים לתוכנות גרפיקה לצורך לימוד בסמינר
-
בתור אחד שמתעסק המון במחשבים ובגרפיקה אני חושב שלא כדאי לך להתקרב למחשבי יד2 אין מה לעשות מחשב לאחר שימוש מתבלה ולא איכותי מנסיון.....
עדיף מחשב חדש קצת פחות טוב הוא יותר אמין ויותר מחזיק.
לא בדיוק קראתי את כל השירשור אבל אל תתקרב למחשב יד 2
נתקלתי בכל כך הרבה שהסתבכו במחשב יד 2 ולא בתוכנות מורכבות כמו גרפיקה (בהנחה שמדובר בגרפיקה מקצועית) שאיתם ודאי שווה להשקיע יותר מהרגיל בשביל זה, כי הם קורעות את המחשב והכרטיס מסך.
דרך אגב ניח יותר טוב מנייד ב שליש כלומר במחיר של נייד טוב תקנה נייח טוב יותר בשליש
מקווה שכתבתי ברור
חג שמח -
@yosros אמר בהמלצה על מחשב המתאים לתוכנות גרפיקה לצורך לימוד בסמינר:
בתור אחד שמתעסק המון במחשבים ובגרפיקה אני חושב שלא כדאי לך להתקרב למחשבי יד2 אין מה לעשות מחשב לאחר שימוש מתבלה ולא איכותי מנסיון.....
עדיף מחשב חדש קצת פחות טוב הוא יותר אמין ויותר מחזיק.
לא בדיוק קראתי את כל השירשור אבל אל תתקרב למחשב יד 2
נתקלתי בכל כך הרבה שהסתבכו במחשב יד 2 ולא בתוכנות מורכבות כמו גרפיקה (בהנחה שמדובר בגרפיקה מקצועית) שאיתם ודאי שווה להשקיע יותר מהרגיל בשביל זה, כי הם קורעות את המחשב והכרטיס מסך.
דרך אגב ניח יותר טוב מנייד ב שליש כלומר במחיר של נייד טוב תקנה נייח טוב יותר בשליש
מקווה שכתבתי ברור
חג שמחתודה לך על תגובתך אני ממש מתחבר למה שכתבת ואשמח לקבל ממך מפרט והמלצה מעשית
-
מארז Antec P100 Case
מעבד שש ליבות Intel Core i5-9600K BOX 3.6GHz
זיכרון פנימי RAM של 32 ג׳יגה DDR4- 3200MHZ
כרטיס גרפי 2050 RTX להאצה מקסימלית למנוע הרינדור Mercury של Adobe
כונן NVME SSD M.2 250GB מהירות קריאה 3000+ MB/S
כונן בנפח 4TB ממשק SATA3 6Gb/s SSHD FIRECUDA
ספק כח מקצועי 650W 80 Plus Gold
מערכת USB 3.1 החדשה במהירות כפולה מ-3.0
מערכת קירור מנחושת מוצלבת Arctic Cooling Freezer 33 TR Red
מערך שבבים סדרת AORUS Ultra Gaming Intel Z390 Express Chipset -
כמה סכום אתה מוכן להשקיע?
כפי שהבנתי בינתיים ניתן במחיר של 3000 שח לרכוש מחשב (נייח חדש) מצויין, ואני בהחלט גמיש לכאן ולכאן העיקר אצלי שיהיה מחשב טוב ומתאים לבת שלי שתהיה מרוצה ולא תתקע באמצע כפי שקורה לה כעת עם המחשב הנייד הישן שלי שגם תוכנות אופיס בקושי עולות
-
מארז Antec P100 Case
מערך שבבים סדרת AORUS Ultra Gaming Intel Z390 Express Chipsetמה לגבי מסך? אני מעוניין במסך גדול
-
מארז Antec P100 Case
מערך שבבים סדרת AORUS Ultra Gaming Intel Z390 Express ChipsetWOW... נשמע שיש לך המון כסף מיותר
אין צורך בכזה מפרט.. הוא בסך הכל רוצה להריץ אילוסטרייטור חלק.. לא להריץ את אססין החדש על 4K ultra.. -
@chv אמר בהמלצה על מחשב המתאים לתוכנות גרפיקה לצורך לימוד בסמינר:
מארז Antec P100 Case
מערך שבבים סדרת AORUS Ultra Gaming Intel Z390 Express ChipsetWOW... נשמע שיש לך המון כסף מיותר
אין צורך בכזה מפרט.. הוא בסך הכל רוצה להריץ אילוסטרייטור חלק.. לא להריץ את אססין החדש על 4K ultra..אכן
-
@efi אני חושב שהמפרט שבנה @יהודה-12 בKSP ממש נחמד, אולי הייתי משנה את הספק כוח ואולי טיפה אוורור משודרג אבל זה קטנות. המפרט באופן כללי טוב וזול ממש. (נראה לי זה הכי זול שייצא לך בארץ ועם כזה שירות ואחריות)
איזה ספק? ומה לגבי מסך? {אני מעוניין במסך גדול}
-
@efi אני חושב שהמפרט שבנה @יהודה-12 בKSP ממש נחמד, אולי הייתי משנה את הספק כוח ואולי טיפה אוורור משודרג אבל זה קטנות. המפרט באופן כללי טוב וזול ממש. (נראה לי זה הכי זול שייצא לך בארץ ועם כזה שירות ואחריות)
אתה יכול להעלות של יהודה עם מפרט מעודכן?
-
@yosros אני קצת חולק עליך בנושא היד שניה כי אם אתה יודע לבדוק אתה מוצא מציאות, וכמו שאמרו מדובר במחשב לפוטושופ ואילוסרייטור ואולי פרמייר ואולי זה רק ללימודים.
בכל אופן טני גם ממליץ על המחשב החדש ש @יהודה-12 הביא כי הוא ממש שווה את המחיר וכרגע לא הייתי משדרג בו כלום אא"כ זה בסכום פעוט, כיוון שזה ללימודים, התקיעות הגדולות הם בעריכת קבצים תלת מימדיים שאני לא יודע עד כמה משתמשים בהם בלימודים. -
מארז Antec P100 Case
מערך שבבים סדרת AORUS Ultra Gaming Intel Z390 Express Chipsetנשמע לי ממש מוגזם הבן אדם ביקש מחשב גרפיקה פשוט לא מחשב על ועוד שאלה מה זה RTX 2050 אני לא מכיר אחד כזה???
שנית לגבי דעתך ביד שניה לפי הבנתי אתה אדם שפשוט הולך על בטוח ויש בזה הגיון כל עוד יש לך דרישות גבוהות כמו מה שהצעת אבל יש מציאות אחרת שזה כבר ענין של השקעה ואם יש כח אז ניתן לבדוק יחסית לעומק אני לדוגמא קניתי מחשב ב2000 ש''ח יד 2 והוא מעולה עם 0 בעיות ויש לו כרטיס מסך (GTX 1060 6GB) של גיימר כמוני שאני מאמין שהוא השתמש בו ''קצת'' אבל כל עוד שאין אוברקלוק ואתה יודע עם מי אתה מדבר אני לא רואה צורך לשלול את המושג יד 2 אבל במקרה שלנו אני הייתי ממליץ ל @efi כבר על חדש כל עוד יש תקציב ולא תפרן כמוני והמפרט ש @יהודה-12 מעולה לדעתי כמובן שיש קצת מה לשפר אבל תכלס הוא אחלה מצטער אם קצת יצאתי תוקפני אבל אני מרגיש שיצאתי אישית נגדי בתור היותי תפרן כמו שהזכרתי לעיל וירדת על אתר המציאות שנקרא יד 2 אבל בסופו של דבר זה ענין של דרישות ותקציב ( מצטער אם יצא ארוך ) -
אולי הייתי משנה את הספק כוח ואולי טיפה אוורור משודרג אבל זה קטנות
הספק לא כ"כ יקר ביחס לאחרים והוא יותר מקצועי והוא מודולרי המחיר של הספק הוא 315 ש"ח יש פשוטים ב-200 ש"ח, אוורור אני לא יודע אם צריך יותר כי זה לא 3600X שמיועד לאובר קלוקינג ונראה לי שבשימוש רגיל של לימודים בסמינר הוא יספיק, מה שכן הייתי משדרג זה להוסיף כונן דיסקים לצריבה אפשר להוסיף ב-85 ש"ח
ל@efi לגבי מסך נראה לי שתיקח 27 אינצ' אם אתה רוצה גדול, רק אתה צריך להחליט אם חשוב לך הדיוק ואיכות הצבעים כי זה הפרשים מאד גדולים במחיר -
@A0533057932 יש משהו מיוחד שזה צריך להיות היום על מחשב? כי אני שנתיים לא השתמשתי בזה!