בקשת מידע | אופיס למשבי MACKBOOK
-
ב"ה
שלום קיבלתי מחשב אפל ואני מועניין להתקין עליו אופיס - הבנתי שקיים לאפל.. יש משהו פרוץ?
@אבי_770 כתבתי מדריך בעניין, ממש קל, [יש לי מחשב כזה והפריצה מעולה עד עכשיו ללא וירוסים, מבוססת בגיטאב]
-
@אבי_770 כתבתי מדריך בעניין, ממש קל, [יש לי מחשב כזה והפריצה מעולה עד עכשיו ללא וירוסים, מבוססת בגיטאב]
-
@אליר325000 תודה עזרת גם לי, לא שמתי לב שהסתדרת בזמן שאני עדיין מחפש...
-
@אליר325000 כתב בבקשת מידע | אופיס למשבי MACKBOOK:
@אבי_770 כתבתי מדריך בעניין, ממש קל, [יש לי מחשב כזה והפריצה מעולה עד עכשיו ללא וירוסים, מבוססת בגיטאב
יש לי מק של 2014 וזה לא עובד לי כי זה עובד רק על גירסה 12 ומעלה יש מה לעשות
-
@אבי_770 כתבתי מדריך בעניין, ממש קל, [יש לי מחשב כזה והפריצה מעולה עד עכשיו ללא וירוסים, מבוססת בגיטאב
@ממש-מתחיל כתב בבקשת מידע | אופיס למשבי MACKBOOK:
תבדוק את זה
-
@אליר325000 יש לי מקבוק וניסתי כמו ההדרכה המצורפת אבל עדיין נשאר נעול וצריך לקנות רשיון
יש לך איך לעזור לי
תודה רבה -
@ממש-מתחיל איזה גרסת מערכת הפעלה יש לך?
-
@ממש-מתחיל איזה גרסת מערכת הפעלה יש לך?
@MOSHEMOSE1 גרסת 13.6.3
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות