הצעה בהמשך לאשכול הנעול
-
ראשית, אם עברתי על אחד מהחוקים/ סתם הצעתי הצעה לא עניינית, אני יותר מאשמח אם האשכול יינעל/ייחסם וכו'.
לעניינינו
אני בעד שיפתחו פה באמת אגף לכל הדברים שהם לא קשורים במישרין לענייני מחשבים/תוכנות/פלאפונים/גירסאות וכו' (כגון: בקשות מוזיקה, קורונה ועוד).
חושבני שיש ערך מוסף בעזרה הדדית גם בעזרה הנ"ל. כמובן בפיקוח הדוק וצפוף מאודדד לבל יהיו חריגותתודה
@מנהל-ראשי @שמואל -
@שמואל אמר בהצעה בהמשך לאשכול הנעול:
@חיים-קמחי שאתה כותה "בהמשך לאשכול הנעול" על מה אתה מדבר?
https://mitmachim.top/topic/6119/האם-הייתם-משלמים-כדי-להיות-מנוי-לפורום-מסויים?_=1590146865998
-
@חיים-קמחי אמר בהצעה בהמשך לאשכול הנעול:
ראשית, אם עברתי על אחד מהחוקים/ סתם הצעתי הצעה לא עניינית, אני יותר מאשמח אם האשכול יינעל/ייחסם וכו'.
לעניינינו
אני בעד שיפתחו פה באמת אגף לכל הדברים שהם לא קשורים במישרין לענייני מחשבים/תוכנות/פלאפונים/גירסאות וכו' (כגון: בקשות מוזיקה, קורונה ועוד).
חושבני שיש ערך מוסף בעזרה הדדית גם בעזרה הנ"ל. כמובן בפיקוח הדוק וצפוף מאודדד לבל יהיו חריגותתודה
@מנהל-ראשי @שמואלאגב עברת על החוקים
זה לא שם תקין...
שם תקין זה שם המפרט בכותרת
פחות או יותר על מה הנושא
לדוגמה
עזרה | המחשה לא נדלק אחרי התקנת ווינדוס
כך שמי יודע לעזור נכנס ומי שלא, לא נכנס -
מאחר שהנושא נראה לי נסגר יש לי שאלה שהרבה זמן אני רוצה לשאול ופה מצאתי הזדמנות איך שמואל מתויג בתור מנהל ראשי או שמואל או שניהם?
-
@איש-אמת אמר בהצעה בהמשך לאשכול הנעול:
מאחר שהנושא נראה לי נסגר יש לי שאלה שהרבה זמן אני רוצה לשאול ופה מצאתי הזדמנות איך שמואל מתויג בתור מנהל ראשי או שמואל או שניהם?
לא קשור לכאן
תפתח נושא חדש
אם זה נראה לך שאלה רצינית