המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@יחיאל-האלוף כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
אגב, מהי איכותהמצלמה?
די זבל
-
@דאלינאר כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
תבדוק (אם יש) לפי מספר הIMEI על המדבקה מתחת לבטריה...
אולי - לא בטוח - יהיה אמין יותראותו דבר, יכול להיות שאז כשבדקתי זה היה מהאריזה, בדקתי ע"פ מה שרשום ב*06# ולא רק.
@יחיאל-האלוף כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
אגב, מהי איכותהמצלמה?
סביר, בווידאו זה יותר טוב מC2 בהרבה, בתמונות טיפה פחות בתנאי תאורה טובים, אבל נראה לי שקצת יותר סביל בסצנות חשוכות,
אפשר תמונה שצולמה ביציבות?
הנה לדוגמה תמונות שצילמתי במכשיר לאחרונה לגמרי במקרה, לא מאד מייצגות את היכולות אבל בכל זאת משהו,
אה, שכחתי, צריך כוכביות, אז הנה הקישור לבעלי נטפרי (כמוני): https://www.jumbom------ail.me/l/he/gallery/725934314643494F4C707A464B3342347436653838673D3Dואגב, היום הגיע לי עכבר בלוטוס מעליאקספרס, חייב לשתף שזה הופך את הטלפון הזה למחשב קטן! אם כבר ביקשו סרטון המחשה מהגרסה החדשה... https://send.ma------gicode.me/send-file/file/b9e31248cd6432b4b584478cff227600a0ffc642/view
-
דוד שלי קנה את המכשיר, תכלס הוא מתחבר למולטימדיה ברכב, בשיחות זה בסדר גמור, במוזיקה זוועה, שומעים רק רעשים כמו קלטת הרוסה של פעם, מישהו יודע למה?
שיאומי מקשים רגיל היה פצצה ברכב -
יש דרך להסיר אפליקציות שהורדו מהחנות חוץ מלאפס?
עריכה: אפשר דרך המנהל קבצים לא המובנה. -
@Ykingsmart כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
דוד שלי קנה את המכשיר, תכלס הוא מתחבר למולטימדיה ברכב, בשיחות זה בסדר גמור, במוזיקה זוועה, שומעים רק רעשים כמו קלטת הרוסה של פעם, מישהו יודע למה?
שיאומי מקשים רגיל היה פצצה ברכבשינסה להאזין באפליקציה אחרת, ממש מוזר, לי עובד חלק עם המון התקני בלוטוס חדשים/ישנים, טובים/פשוטים, רמקולים/אוזניות, ברכב לא בדקתי.
-
מישהו קיבל את העדכון החדש? אתמול בדקתי אם יש והוא הוריד עדכון,
החידוש המרענן שיש אצלי הוא שכתוב גירסה 2.0, יש הבדל נוסף? אשמח אם מישהו יעדכן שהצליח לעדכן... -
@דוד-טרייטל החדש זה 3.0
-
@Ykingsmart כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
החדש זה 3.0
אתה בטוח שקיבלת עדכון? תבדוק בהגדרות>מערכת>עדכון מערכת, שם אצלי כתוב V2, במקום אחר כתוב 3.0, ואתמול כשעשיתי עדכון מערכת הוא הוריד עדכון ולא השתנה כלום, אני מסופק מה היה כתוב שם לפני, אולי באמת זה נשאר על 2.0 (אני מדבר כעת על עדכון מערכת)
[עריכה] בסוף הצלחתי להוריד את עדכון 3, -
@Show-Digital ישר כח על הגירסה רק כמה דברים א. הפלאפון לא מתחבר לי למחשב
ב. אם אפשר לסדר את הפתיחה שלא יהיה עם סולמית ארוך ג.להוסיף לחנות PDF וממיר שירים ומתמחים טופ ומייל נורמלי עם צאט ג.איך מגיעים לניהול קיצורים ד.אם אפשר להתיר את הוויפי לתוך האפשרויות מתקדמות ולעשות בכלל אופציית נעילה על האפשריות מתקדמות
תודה רבה מראש -
@דוד-טרייטל תכלס יש הבדל ?
-
@לדעת כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
תכלס יש הבדל ?
יש תיקונים קלים, למשל הגלילה בתפילון בחלק של זמני היום תוקן, ותוקן (לפחות חלקית, לא בדקתי לעומק אבל נראה חלק) הבאג בחיוג מהיר, [עריכה:לא ממש תוקן]
ומדברים על באגים נוספים שתוקנו, לא ראיתי, אך @Show-Digital אומר שצריך לצרוב מחדש כדי שיעודכן לגרסה המתוקנת, כנראה שירות העדכונים האוטומטי המובנה לא מאפשר הכל ויש דברים שנדרשת עבורם צריבה,
שימו לב שאחרי חנוכה העדכון לא ייתנן בחינם! הפוסט למעלה עודכן, כך ראיתי עכשיובכל אופן מעניין אותי אם יש ביקוש/אפשרות לאפליקציית רדיו מבוססת FM או לחילופין רדיו אינטרנטי כמו זו שמאפשרת תחנות חרדיות ולא רק מוסיקה,
ואגב לענ"ד עדיף לא להכניס למכשיר אפליקציות מהסוג שמאפיין יותר מכשירי סמארטפון מוגן או שיאומי חצי טאץ' וכדו', הייתי מעדיף שהמכשיר הזה יישמר בתדמית של 'תומך כשר' המאפשר דברים מינימליים כמו ניווט מוזיקה או מקסימום מייל ובנקים, (רדיו נכלל במוזיקה, אני משוחד כי זה מה שהכי חשוב לי...) -
@דוד-טרייטל אני רוצה לקנות את המכשיר, אתה ממליץ עליו? עוד לא יצא לי לגעת במכשיר, מרגיש לי שאני מזמין חתול בשק, תוכל להרגיע אותי? אני רוצה דגש על האיכות מקשים, ונוחות הממשק.
אני מאוד ממליץ
אומנם יש באגים אבל זה שווה את זה -
@אביעד כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
@דוד-טרייטל אני רוצה לקנות את המכשיר, אתה ממליץ עליו? עוד לא יצא לי לגעת במכשיר, מרגיש לי שאני מזמין חתול בשק, תוכל להרגיע אותי? אני רוצה דגש על האיכות מקשים, ונוחות הממשק.
אני מאוד ממליץ
אומנם יש באגים אבל זה שווה את זהתודה רבה, אז מה שהיה שקניתי את המכשיר, אכן מכשיר לא נח, אבל אמרתי נתרגל... קנינו שניים, אני וקרוב משפחה, נאלצנו אחרי שבוע להחזיר את המכשירים, יש בו באגים מטורפים!
שיחה מתנתקת אינספור פעמים, מסך נתקע על מסך כחול עד לניתוק סוללה, כמה פעמים ביום.
וזה בלי לדבר על הסוללה הגרועה שיש בו, שיורדת במהירות האור גם ללא שימוש במכשיר.
חבל, מכשיר עם המוןן פונטיצאל, עוד קצת השקעה והיה הרבה יותר יפה וטוב.