המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
שידרגתי לגירסה V4, אבל בינתיים לא ראיתי שינוי כלשהו מגירסה V3, למישהו יש מושג מה השתנה? @דוד-טרייטל
@א-מ-ד הם יצאו בהפרש של יומיים, זה רק תיקון לכמה באגים קטנים שנוצרו בעדכון 3, נכתב על כך למעלה, לא זוכר בדיוק מה, אבל V4 זה רק פתרון לV3.
-
-
איזה באסה היו לי הרבה בעיות בפלאפון הזה הבאתי אותו לנקודת שירות אחר שבועם החזירו לי עם V4 לאחר שבועים שוב היו לי עוד תקלות תקלה נפוצה היתה שהמיקום לא עבד מהיר ותמיד היה X על הקליטה...
החזירו לי את זה עכשיו אחרי התיקון השני עם ערוץ עידכונים לV2 עידכנתי מV1 ל V2 אבל אין לי מושג איך מעדכנים ל V4 יש למישהו מושג איך מעדכנים אשמח מאוד תודה רבה? -
איזה באסה היו לי הרבה בעיות בפלאפון הזה הבאתי אותו לנקודת שירות אחר שבועם החזירו לי עם V4 לאחר שבועים שוב היו לי עוד תקלות תקלה נפוצה היתה שהמיקום לא עבד מהיר ותמיד היה X על הקליטה...
החזירו לי את זה עכשיו אחרי התיקון השני עם ערוץ עידכונים לV2 עידכנתי מV1 ל V2 אבל אין לי מושג איך מעדכנים ל V4 יש למישהו מושג איך מעדכנים אשמח מאוד תודה רבה?@רוצה-להתמחה תוריד שוב את העדכון, ואז זה יהיה V3, ואז שוב תוריד עדכון, עד שזה יגיע לV4
-
@דוד-טרייטל ממש תודה רבה [סליחה על הבורות]
דרך אגב יש לך מושג מה עושים שיש סימן איקס על הקליטה אבל זה עדין מחייג ומקבל שיחות?
-
אני לא מצליח להבין אם בכל מקרה שואו לא קיבל אישור מוועדת הרבנים
אז למה יש אפליקציות שאי אפשר לעלות לחנות -
אני לא מצליח להבין אם בכל מקרה שואו לא קיבל אישור מוועדת הרבנים
אז למה יש אפליקציות שאי אפשר לעלות לחנות -
@מתמחה-בטופ כי הוא מסונן
@מישהו12 כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
@מתמחה-בטופ כי הוא מסונן
ע"י מי
-
@מישהו12 כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
@מתמחה-בטופ כי הוא מסונן
ע"י מי
-
אפליקציית צבע אדום עודכנה.
אפשר להוריד את הגרסא המעודכנת מהחנות. -
אפשר להוריד את הגרסא המעודכנת מהחנות.@Show-Digital יש מצב לעדכן את נגן מוזיכולט?
-
אפשר להוריד את הגרסא המעודכנת מהחנות.@Show-Digital כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אפשר להוריד את הגרסא המעודכנת מהחנות.מה עם מה שלפני 4 חודשים אמרת לי שתעלה בהקדם???
-
יש למישהו מושג למה החנות לא נפתחת לי
-
@Show-Digital כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אפשר להוריד את הגרסא המעודכנת מהחנות.מה עם מה שלפני 4 חודשים אמרת לי שתעלה בהקדם???
@אביעד
אין לי מושג במה מדובר, סליחה.
היה חילוף באחראי על החנות בצד שלנו.
ניסינו לעשות את החפיפה כמה שיותר חלק אבל כנראה קרתה תקלה.
תוכל לשלוח שוב, דרך טופס הפניות? -
@מתמחה-בטופ כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אתה נכנס לחנות, ומה קורה?
@החזן-הדגול כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:@Show-Digital יש מצב לעדכן את נגן מוזיכולט?
הגרסא שיש בחנות היא הגרסא האחרונה מהאתר שלהם
בכל מקרה בקשות לאפליקציות תשלח דרך טופס בקשת האפליקציות -
@אביעד
תוכל לשלוח שוב, דרך טופס הפניות?@Show-Digital כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
@אביעד
תוכל לשלוח שוב, דרך טופס הפניות?בסדר תודה בכל אופן
אני ישלח -
יש למישהו מושג איך אני מעביר את האפליקצית עכבר
ממקש # שתפעל במקש 9 ??? -
@מתמחה-בטופ כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אתה נכנס לחנות, ומה קורה?
@החזן-הדגול כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:@Show-Digital יש מצב לעדכן את נגן מוזיכולט?
הגרסא שיש בחנות היא הגרסא האחרונה מהאתר שלהם
בכל מקרה בקשות לאפליקציות תשלח דרך טופס בקשת האפליקציות@Show-Digital איפה?
-
@א-מ-ד כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
קיצור לאפליקציות אחרונות לא עובד בלי קשר, אולי זה מה שתקע לך את המכשיר?
זה לא עובד בכלל, חבל לנסות.
המכשיר הזה (כרגע) לא תומך בפונקציה של אפליקציות אחרונות.@משה-הישראלי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
נעביר לו את זה
אני נגד, לא נראה שיש מה לעשות חוץ מלהרוס את האפליקציה המגניבה הזו, וכמו שכתבו למעלה, עם קצת יצירתיות (ואני מוסיף, עם מהלכים חכמים, זהירות ורגישות) אפשר לעשות הרבה,
אבל להשתמש בזה בלי לחשוב פעמיים לפני כל פעולה זה בהחלט סיכון, קרה אותו דבר לחבר שלי, ועם הרב סבלנות ויצירתיות הוא הצליח בסוף,
למי שיש עכבר בלוטוס בבית אמליץ להשאיר אותו מתואם עם הטלפון כדי שאם פעם יקרה מצב כזה-תוכלו לצאת מזה בקלות@דוד-טרייטל
צריך פשוט שהקיצורי מקשים לא ישפיע על העכבר כדי המקסימום אם מישהו יעשה טעות הוא יוכל לתקן זאת עם העכבר. -
@קול-קול כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אם מישהו יודע למה המכשיר לא קורא כרטיס זיכרון זה לא נראה לי באג אם יש למישהו עצה אשמח לשמוע
כרטיס של יותר מ-64 ג'יגה לא נתמך רשמית, הפתרון הוא לפרמט אותו למערכת קבצים נתמכת,
הכי פשוט זה לגבות את החומר למחשב, להכניס את הכרטיס לשואו, להיכנס להגדרות> אחסון ולאתחל את הכרטיס, אחר כך להחזיר למחשב ולהעתיק בחזרה את החומר, בהצלחה
@א-מ-ד כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
תוריד מהחנות את העכבר שבכוכבית - יש בו מצב גלילה
התכוונת לעכבר שבסולמית? לא ידוע לי שהוא בחנות, הוא בארגונית, לא? יש משהו שאני לא מכיר?
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
של
אין צורך לפרמט למעלה מ64 יש גם אופציה לבחור שהוא ישמש כהתקן אחסון נייד.