המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@קול-קול קודם תיכנס לבלוטוס במחשב או בפלאפון ותעשה חיפוש מכשירים ותתאם את שניהם,
אח"כ תיכנס בהגדרות במחשב להגדרות רשת ואינטרנט > נקודה חמה ניידת > שתף באמצעות ותבחר בלוטוס-
ואז פשוט תכנס להגדרות הבלוטוס בפלאפון ותתחבר למחשב.
בווינדוס 10 זה אמור להיות אותו רעיון.
תעדכן אם הצלחת. -
@קול-קול כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אם מישהו יודע למה המכשיר לא קורא כרטיס זיכרון זה לא נראה לי באג אם יש למישהו עצה אשמח לשמוע
כרטיס של יותר מ-64 ג'יגה לא נתמך רשמית, הפתרון הוא לפרמט אותו למערכת קבצים נתמכת,
הכי פשוט זה לגבות את החומר למחשב, להכניס את הכרטיס לשואו, להיכנס להגדרות> אחסון ולאתחל את הכרטיס, אחר כך להחזיר למחשב ולהעתיק בחזרה את החומר, בהצלחה@א-מ-ד כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
תוריד מהחנות את העכבר שבכוכבית - יש בו מצב גלילה
התכוונת לעכבר שבסולמית? לא ידוע לי שהוא בחנות, הוא בארגונית, לא? יש משהו שאני לא מכיר?
-
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
התכוונת לעכבר שבסולמית? לא ידוע לי שהוא בחנות, הוא בארגונית, לא? יש משהו שאני לא מכיר?
צודק (בשניהם), טעות שלי.
-
@קול-קול ניסיתי עכשיו על שלי ובהתחלה באמת זה לא התחבר, אז מחקתי מהרשימה של הבלוטוס בפלאפון את המחשב ועשיתי חיפוש חדש ובחרתי את המחשב (משום מה הוא הופיע פעמיים, אחד לא התחבר ורק השני הצליח).
תנסה כמה פעמים למחוק ולחפש שוב בכל מיני וריאציות, בסוף זה יצליח...
בווינדוס 10 זה הלך לי חלק בדרך כלל.
אם יהיה לי זמן אני אעלה הסרטת מסך בל"נ. -
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
כרטיס של יותר מ-64 ג'יגה לא נתמך רשמית, הפתרון הוא לפרמט אותו למערכת קבצים נתמכת,
לי יש 16 ג'יגה והוא לא קולט ניסיתי עם כרטיסים אחים והוא גם לא קולט
-
@יצחק-בן-אברהם כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
והאם יש סיכוי להתקין אפליקציות לבד עם APK ?
מישהו יודע איך כן אפשר להתקין?
-
@קול-קול כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
החנות לא נפתחת לי נורמלי
נטפרי? איזה מסלול?
נסה (בהזדמנות) ממחשב/חיבור אינטרנט אחר -
פוסט זה נמחק!
-
שמתם לב שכבר הרבה זמן אין עדכונים למכשיר נראה לי שפשוט הרעיון של אנדרואיד כשר לא כ"כ הצליחה מה דעתכם?
-
@מיכאל-ליבוביץ אבל אפשר לדעת למה תייגת אותי?