המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@משה-הישראלי אתה תקוע
-
@מתמחה-בטופ
זכור לי שאפשר להיכנס דרך הגדרות ולהסיר את קיצורי מקשים
לא זוכר איפה זה בדיוק -
@משה-הישראלי אני יודע אבל צריך לרדת בישביל זה
-
@מתמחה-בטופ אחרי שעות של נסיונות הצלחתי
-
@מתמחה-בטופ הצלחת מה
-
@מתמחה-בטופ כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
@מתמחה-בטופ אחרי שעות של נסיונות הצלחתי
יש לי חבר שנתקע בזה פעם וצרב גירסה חדשה..
מעניין אותי איך הסתדרת -
@משה-הישראלי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
@מתמחה-בטופ
זה עובד לי מצויןאשמח לוידיאו מהמכשיר שלך או כל מי שנתקע עם זה
תלחץ בקיצורי מקשים שהמקש שמורידים איתו ללמטה יהיה אפליקציות אחרונות
ולא לעשות שיהיה לחיצה ארוכהקיצור לאפליקציות אחרונות לא עובד בלי קשר, אולי זה מה שתקע לך את המכשיר?
-
@א-מ-ד כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
קיצור לאפליקציות אחרונות לא עובד בלי קשר, אולי זה מה שתקע לך את המכשיר?
זה לא עובד בכלל, חבל לנסות.
המכשיר הזה (כרגע) לא תומך בפונקציה של אפליקציות אחרונות.@משה-הישראלי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
נעביר לו את זה
אני נגד, לא נראה שיש מה לעשות חוץ מלהרוס את האפליקציה המגניבה הזו, וכמו שכתבו למעלה, עם קצת יצירתיות (ואני מוסיף, עם מהלכים חכמים, זהירות ורגישות) אפשר לעשות הרבה,
אבל להשתמש בזה בלי לחשוב פעמיים לפני כל פעולה זה בהחלט סיכון, קרה אותו דבר לחבר שלי, ועם הרב סבלנות ויצירתיות הוא הצליח בסוף,
למי שיש עכבר בלוטוס בבית אמליץ להשאיר אותו מתואם עם הטלפון כדי שאם פעם יקרה מצב כזה-תוכלו לצאת מזה בקלות -
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
קיצור לאפליקציות אחרונות לא עובד בלי קשר, אולי זה מה שתקע לך את המכשיר?
זה לא עובד בכלל, חבל לנסות.
המכשיר הזה (כרגע) לא תומך בפונקציה של אפליקציות אחרונות.@משה-הישראלי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
נעביר לו את זה
אני נגד, לא נראה שיש מה לעשות חוץ מלהרוס את האפליקציה המגניבה הזו, וכמו שכתבו למעלה, עם קצת יצירתיות (ואני מוסיף, עם מהלכים חכמים, זהירות ורגישות) אפשר לעשות הרבה,
אבל להשתמש בזה בלי לחשוב פעמיים לפני כל פעולה זה בהחלט סיכון, קרה אותו דבר לחבר שלי, ועם הרב סבלנות ויצירתיות הוא הצליח בסוף,
למי שיש עכבר בלוטוס בבית אמליץ להשאיר אותו מתואם עם הטלפון כדי שאם פעם יקרה מצב כזה-תוכלו לצאת מזה בקלותהצלחתי גם בלי זה אבל הציאו חכם שלא יהיה אפשר בלחיצה קצרה לעשות קיצורי מקשים
-
@משה-הישראלי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
@מתמחה-בטופ
זה עובד לי מצויןאשמח לוידיאו מהמכשיר שלך או כל מי שנתקע עם זה
תלחץ בקיצורי מקשים שהמקש שמורידים איתו ללמטה יהיה אפליקציות אחרונות
ולא לעשות שיהיה לחיצה ארוכהקיצור לאפליקציות אחרונות לא עובד בלי קשר, אולי זה מה שתקע לך את המכשיר?
וזה לא קשור לזה שזה לא עובד כי במקום להיתקע זה יגיע לאפליקציות אחרונות
-
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
כשמחייג ועוד לא ענו - חסומה לי כל אפשרות, כגון לעבור למסך הבית, (וזה לא אמור להיות באנדרואיד).
אפשר להגדיר בקיצורי מקשים על מקש כלשהו (כגון בלחיצה ארוכה) שיוגדר כ"מסך הבית" ולהגדיר שיהיה רק במהלך שיחה
-
@מיכאל-ליבוביץ כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
בקשת עזרה! לפני כחודש התקנתי את האפליקציה 'הקלטת שיחות' לאחר שבועיים זה פשוט דפק לי את המכשיר...
המכשיר הראה לי שלא נשאר לי מקום באחסון והוא נהיה איטי להחריד (גם לא נתן לי אפשרות להראות איפה נתפס כל הזיכרון)... קיצור איפסתי את המכשיר
לאחר שאיפסתי פשוט התחרטתי על הצעד הטיפשי... ואסביר גם למה! לאחר שהחזרתי את המכשיר ניסיתי להתקין את האפליקציות ולעדכן. בהתקנה הכל הלך רגיל אבל כמובן שהותקן האפליקציות הישנות לאחמ"כ רציתי לעדכן אבל מתברר שאין לי איך... החברה פשוט הסירה את האפליקציה לעדכון והשאירה את האפליקציות הישנות כמו שהם... (אימייל, צבע אדום, וכו) פניתי לחברה והם אמרו לי שזה בגלל בעיות כשרות לאחמ"כ הם כבר לא הגיבו לי ולכן אני פונה אליכם אולי יש למישהו איזשהו פתרון למצב הזה...
תודה מראש! מיכאלגם לי זה קרה בשואו, וזה מתסכל ביותר!!
המכשיר ריק, אין בו כלום והוא מתריע לי ששטח האיחסון ל 100 אחוז!! מה אפשר לעשות?נ.ב אני על גירסא V2 אע"פ שניסיתי לעשות עידכון ע"י סים לא כשר, משום מה תקוע לי וכותב על המסך "בודק עדכונים" במשך הרבה זמן.
-
@דודי-ענהאל כשהמכשיר מלא אי אפשר לעדכן אותו וכמובן שאין דרך למחוק את מה שתופס את המקום באחסון בשום צורה כבר ניסיתי הכל (לדעתי) הוא לא מראה בשום מקום במכשיר איפה הנתונים שממלאים אותו.... אני מתלבט אם לכתוב באג מעצבן או מכשיר שעלה לי על העצבים....
-
@דודי-ענהאל לא מבין איך זה קורה, אני מצלם הרבה, משתמש כבד, ולפעמים גם מתקין אפליקציות, ואף פעם לא קיבלתי התרעה על זיכרון מלא (בטלפון, בכרטיס כן).
חבר'ה תנסו הכל! להסיר אפליקציות, לאפס, והכי חשוב לבדוק במנהל קבצים+ מה תופס מקום
טלפן מלא זה טלפון איטי, אני מדי פעם מוחק תוכן/אפליקציות רק כדי שיעבוד יותר יציב, לא כדאי (בשום מכשיר, בטח לא במחשב אגב) להגיע לסף הנפח שלו, (בהתקנים חיצוניים כגון כרטיס, דיסק און קי לא אמרתי) -
@מיכאל-ליבוביץ
@דודי-ענהאל
תלך לנקודת שירות של שואו הוא יתקין לך גירסה מחדש על ידי חיבור למחשב -
-
@משה-הישראלי מה זה קשור?
- אין להם את האפליקציות המעודכנות בכל הגרסאות...
- שלחתי להם אפליקציה של צבע אדום מעודכנת לדצמבר הקודם 2023 והם לא מעדכנים...
(העיקר שפתחו גם אפשרות לבקשה בחנות וגם באימייל חדש) אולי אין להם זמן להגיע לכל הבקשות בכל מקרה אני מקווה שאני יוכל בעתיד הקרוב להנות מהמכשיר....
-
@מיכאל-ליבוביץ
זה יוריד לך את הנפח
אמרת שהטלפון התמלא פתאום -
@משה-הישראלי את זה עשיתי גם באיפוס