המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
איפה מוכרים פלאפון שואו עם הגרסה החדשה (חוץ מהאתר הרשמי)
(אני מתכוון לחנויות שמוכרים במקום)
מי שיודע שיעדכן
תודה מראש -
@ידידים כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
וגם אשמח לדעת אם יש בגירסא החדשה נגן MUSICOLET?
תודהכבר יש, נראה לי עלה ביום ששי, אחלה נגן! מטורף! רק הייתי מציע שזה יירד לתפריט 'מולטימדיה' ולא ל'אפשרויות נוספות'..
@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
איפה מוכרים פלאפון שואו עם הגרסה החדשה (חוץ מהאתר הרשמי)
(אני מתכוון לחנויות שמוכרים במקום)
מי שיודע שיעדכן
תודה מראשלענ"ד לא יהיה לך קל להשיג בצורה כזאת דווקא, יותר פשוט לברר איפה מוכרים וליצור קשר עם המוכר ע"מ שיקבל עבורך את העדכון, במידה ואתה רוצה לחסוך את הצורך בחיבור ושליטה מרחוק,
@לדעת כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
איפה אפשר להשיג בירושלים ?
שימי פון (יש לו סניף בירושלים ובק"ס) מכר ב330 ש"ח, לא יודע אם נשאר לו חתיכות, קניתי את האחרון לפני חודש, מקווה שהגיע אליו עוד.
-
יש חדש בגרסה החדשה! אפליקציה מרתקת לניהול קיצורי המקשים! מומלץ למי שאוהב לשחק בהגדרות, זה מאפשר הכל כמעט! והכי חשוב----
פתרון מושלם לבעיית הווליום במוזיקה!!!
אפשר להגדיר את מקשי הספרות לשינוי עוצמת הקול של המדיה ואז במהלך שימוש באפליקציות מורכבות כמו Pulsar וMusicolet משתמשים במקשי הספרות (לדוגמא 2 להגביר ו-8 להנמיך) ונהנים מחוויית שימוש דומה לסמארטפון ללא צורך בחיפוש התפריט הרשמי! ועוד המון אפשרויות, אם זה יהיה ע"י לחיצה ארוכה (מומלץ כדי שאם תרצה לכתוב משהו בחיפוש, שלא ישתנה פתאום הווליום, אלא רק אם תיזום לחיצה ארוכה-שאינה שימושים כ"כ מעת שימוש במוזיקה) או מקשיים יעודיים בזמן שימוש באפליקציה ספציפית! מדהים!
רק נכון לעכשיו מסובך להגדיר קיצורי רגילים במסך הבית כי זה משבית את לחצני הניווט גם בתפריט, באג שאני מקווה שיטפלו בו מתישהו.
@Show-Digital בפעם הבאה שאתה מעלה לאוויר פצצות כאלו, תעדכן אותנו, אני לא צריך למצוא את זה במקרה דקה לפני שבת ולהיות במתח שבת שלמה...למי שהסתפק אם לעדכן גרסה, זה הופך להיות משתלם עם הזמן, אז אולי כדאי כבר ללכת על זה, עדיין חסר לי מאד תצוגת שעון בזמן דפדוף במכשיר (שיחה, תפריטים, מוזיקה וכו'), יש צפי לפתרון העניין בקרוב? וגם שימו לב כדי לדחות שיחה נכנסת בגרסה הנוכחית, יש ללחוץ על דחיה ולא על האדום! מעלה וחיסרון, מעלה שהשיחה עדיין נכנסת ולא מעליב את המתקשר, ובמקביל אפשר לחזור ולהשתמש בפלאפון! דבר שלא מצוי במכשירים כשרים. החיסרון שאפשר לטעות בזה מהרגל ולעשות פדיחות כמו שבסוף קרה לי שעניתי למישהו...
-
@דוד-טרייטל אני רוצה לקנות את המכשיר, אתה ממליץ עליו? עוד לא יצא לי לגעת במכשיר, מרגיש לי שאני מזמין חתול בשק, תוכל להרגיע אותי? אני רוצה דגש על האיכות מקשים, ונוחות הממשק.
-
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
באפליקציות מורכבות כמו Pulsar וMusicolet
יש אותם זה בכלל במכשיר?
לא ראיתי באתר שיש אותם, מה עוד פיספסתי? -
@Ykingsmart אם אתה רוצה תפנה אלי במייל יש לי את המכשיר אם הגרסא הישנה, בקיצור תפנה אלי למייל
-
וידאו על הגירסא החדשה קיים?
-
@אנדרואיד כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
הזמנתי 2 מכשירים, לי ולאשתי.
מקווה מאוד שלא אתאכזב.
תכלס זה 350 למכשיר...בעזהי ובל"נ אתן חוות דעת בעוד כחודש.
יש עידכון?
-
@יחיאל-האלוף מישהו יודע האם הוא נתמך בארה''ב?
@דוד-טרייטל https://simtlv.co.il/imei/ פה יש אפשרות ע''י הכנסת IMEI תוכל בבקשה לבדוק. -
@Ykingsmart כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
אני רוצה לקנות את המכשיר, אתה ממליץ עליו? עוד לא יצא לי לגעת במכשיר, מרגיש לי שאני מזמין חתול בשק, תוכל להרגיע אותי? אני רוצה דגש על האיכות מקשים, ונוחות הממשק.
בגדול אני מאד ממליץ! מרגיש כמו מכשיר חזק ונוח! איכות שיחה גבוהה, זמן סוללה ארוך מאד ביחס לשוק הכשר, משתפר ונראה שימשיך כך, ממשק מרהיב, מערכת חכמה! לא ראיתי טלפון כשר שיודע לומר לך כמה סוללה נשאר לך בבלוטוס! וכשאתה מחבר אוזניות חוט ללא דיבורית אתה יכול לדבר עם המיקרופון של המכשיר זו פונקציה די נדירה (קיים בנוקיה הישנים, לא רק?), ושזמני היום מעודכנים למיקום המדוייק שאתה עומד בו, רכיב GPS חזק מאד, ותוכנת ניווט נוחה ומשודרגת ללא אינטרנט, עם חיפוש יעיל של אתרים וכתובות. יומן שיחות נוח וקריא שמכיל כמעט שבועיים בשימוש מאסיבי. אה, ויש גם אפליקציה בחנות לעיון/חיפוש בספרים הקדושים (תנ"ך, משנה גמרא וכו') ומצלמה ששומרת מידע איפה צולמה התמונה, מנהל קבצים נוח וממש משוכלל הכולל נגן מובנה, דפדוף באפליקציות ואפשרויות חיפוש והיסטוריה.
בקיצור אני נהנה, מחכה לשיפורים הדרושים ומאמין שיגיעו, מקשים טיפה לא נוחים בקטע שאחרי זמן של שימוש מאסיבי קצת קשה ללחוץ אבל זה משתפר אחרי מנוחה קצרה, לא יודע למה, ככה שמתי לב. (אני לא משווק רשמי, אולי טיפה מעשי)
ויש שיאמרו שהחיסרון בו, שעכשיו מפרסמים אותו בריכוזים החרדיים באופן שמזכיר פרסומת לסמארטפון מוגן (מדברים שם על חנות כשרה, וויז, אפשרות להסרת וויפיי והודעות), לענ"ד זו טעות אבל אם יצאו נגדו זו גם פרסומת חזקה...@Ykingsmart כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
יש אותם זה בכלל במכשיר?
לא ראיתי באתר שיש אותם, מה עוד פיספסתי?יש Pulsar ו-Musicolet נמצא בחנות,
@יחיאל-האלוף כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
וידאו על הגירסא החדשה קיים?
רק מה שצולם בטלפון הזה,
@יחיאל-האלוף כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
@דוד-טרייטל https://simtlv.co.il/imei/ פה יש אפשרות ע''י הכנסת IMEI תוכל בבקשה לבדוק.
לצערי נראה שלא, משום מה,
אגב מעניין למה הסיניים גנבו IMEI מנוקיה...
אבל לא יודע כמה זה אמין, בדקתי סתם בשביל המחקר, כל המכשירים שיש לי בבית לא נתמכים כלל! (NOKIA C2, 3120, שיאומי QIN1, ואפטק, לא מבין בתחום אם אחד מהם בכלל אמור לעבוד,) -
@דוד-טרייטל התכוונתי וידאו על הגירסא החדשה. שנתרשם
-
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
אגב מעניין למה הסיניים גנבו IMEI מנוקיה...
השאלה היא אם הסינים או היבואן שינה IMEI לכשר...
תבדוק (אם יש) לפי מספר הIMEI על המדבקה מתחת לבטריה...
אולי - לא בטוח - יהיה אמין יותר -
אגב, מהי איכותהמצלמה?
-
אגב, מהי איכותהמצלמה?
די זבל
-
@דאלינאר כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
תבדוק (אם יש) לפי מספר הIMEI על המדבקה מתחת לבטריה...
אולי - לא בטוח - יהיה אמין יותראותו דבר, יכול להיות שאז כשבדקתי זה היה מהאריזה, בדקתי ע"פ מה שרשום ב*06# ולא רק.
אגב, מהי איכותהמצלמה?
סביר, בווידאו זה יותר טוב מC2 בהרבה, בתמונות טיפה פחות בתנאי תאורה טובים, אבל נראה לי שקצת יותר סביל בסצנות חשוכות,
אפשר תמונה שצולמה ביציבות?
הנה לדוגמה תמונות שצילמתי במכשיר לאחרונה לגמרי במקרה, לא מאד מייצגות את היכולות אבל בכל זאת משהו,
אה, שכחתי, צריך כוכביות, אז הנה הקישור לבעלי נטפרי (כמוני): https://www.jumbom------ail.me/l/he/gallery/725934314643494F4C707A464B3342347436653838673D3Dואגב, היום הגיע לי עכבר בלוטוס מעליאקספרס, חייב לשתף שזה הופך את הטלפון הזה למחשב קטן! אם כבר ביקשו סרטון המחשה מהגרסה החדשה... https://send.ma------gicode.me/send-file/file/b9e31248cd6432b4b584478cff227600a0ffc642/view
-
דוד שלי קנה את המכשיר, תכלס הוא מתחבר למולטימדיה ברכב, בשיחות זה בסדר גמור, במוזיקה זוועה, שומעים רק רעשים כמו קלטת הרוסה של פעם, מישהו יודע למה?
שיאומי מקשים רגיל היה פצצה ברכב -
יש דרך להסיר אפליקציות שהורדו מהחנות חוץ מלאפס?
עריכה: אפשר דרך המנהל קבצים לא המובנה. -
@Ykingsmart כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
דוד שלי קנה את המכשיר, תכלס הוא מתחבר למולטימדיה ברכב, בשיחות זה בסדר גמור, במוזיקה זוועה, שומעים רק רעשים כמו קלטת הרוסה של פעם, מישהו יודע למה?
שיאומי מקשים רגיל היה פצצה ברכבשינסה להאזין באפליקציה אחרת, ממש מוזר, לי עובד חלק עם המון התקני בלוטוס חדשים/ישנים, טובים/פשוטים, רמקולים/אוזניות, ברכב לא בדקתי.