המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
- 
@משה-הישראלי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן: @מתמחה-בטופ 
 ננסה [תעדכן (אתה עובד אם שואו) @מתמחה-בטופ 
 עוד לא ניסיתי. המכשיר לא עלי כרגע . עוד כמה דקותנעביר לו את זה 
- 
@מתמחה-בטופ 
 עוד לא ניסיתי. המכשיר לא עלי כרגע . עוד כמה דקותנעביר לו את זה @משה-הישראלי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן: @מתמחה-בטופ 
 עוד לא ניסיתי. המכשיר לא עלי כרגע . עוד כמה דקותנעביר לו את זה זה בישביל טיפול מידי או לגירסאה הבאה 
- 
@משה-הישראלי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן: @מתמחה-בטופ 
 עוד לא ניסיתי. המכשיר לא עלי כרגע . עוד כמה דקותנעביר לו את זה זה בישביל טיפול מידי או לגירסאה הבאה @מתמחה-בטופ 
 לא יודעצריך לבדוק מה בדיוק הבאג 
- 
@מתמחה-בטופ 
 לא יודעצריך לבדוק מה בדיוק הבאג @משה-הישראלי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן: @מתמחה-בטופ 
 לא יודעצריך לבדוק מה בדיוק הבאג זה לא באג זה בעיה בקריצורי מקשים 
- 
 לא יודעצריך לבדוק מה בדיוק הבאג זה לא באג זה בעיה בקריצורי מקשים @מתמחה-בטופ 
 זה עובד לי מצויןאשמח לוידיאו מהמכשיר שלך או כל מי שנתקע עם זה 
- 
@מתמחה-בטופ 
 זה עובד לי מצויןאשמח לוידיאו מהמכשיר שלך או כל מי שנתקע עם זה @משה-הישראלי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן: @מתמחה-בטופ 
 זה עובד לי מצויןאשמח לוידיאו מהמכשיר שלך או כל מי שנתקע עם זה תלחץ בקיצורי מקשים שהמקש שמורידים איתו ללמטה יהיה אפליקציות אחרונות 
 ולא לעשות שיהיה לחיצה ארוכה
- 
 זה עובד לי מצויןאשמח לוידיאו מהמכשיר שלך או כל מי שנתקע עם זה תלחץ בקיצורי מקשים שהמקש שמורידים איתו ללמטה יהיה אפליקציות אחרונות 
 ולא לעשות שיהיה לחיצה ארוכה@מתמחה-בטופ בבדיקה 
- 
@מתמחה-בטופ בבדיקה @משה-הישראלי בדקת 
- 
@משה-הישראלי בדקת @מתמחה-בטופ אוקיי 
 אז צריך להסיר לחיצה קטנה וזה לא רק במקשים הראשים זה כל מקש
 לא תוכל ללחוץ 6 ולא 2 ולא שום מקש . רק שמקשים אחרים אפשר להחליף בחזרה ואת זה אי אפשר
 אז צריך להסיר את האופציה הזאת .
 לא נראה לי שיש אפשרות להשאיר ולתקןמה אתה עשית 
- 
@מתמחה-בטופ אוקיי 
 אז צריך להסיר לחיצה קטנה וזה לא רק במקשים הראשים זה כל מקש
 לא תוכל ללחוץ 6 ולא 2 ולא שום מקש . רק שמקשים אחרים אפשר להחליף בחזרה ואת זה אי אפשר
 אז צריך להסיר את האופציה הזאת .
 לא נראה לי שיש אפשרות להשאיר ולתקןמה אתה עשית @משה-הישראלי אתה תקוע 
- 
@משה-הישראלי אתה תקוע @מתמחה-בטופ 
 נכבה לי הטלפון
 לא יודע אם זה בגלל הבטרי' או הבאג
- 
@מתמחה-בטופ 
 נכבה לי הטלפון
 לא יודע אם זה בגלל הבטרי' או הבאג@משה-הישראלי כי אפליקציות אחרונות תקועות 
- 
@משה-הישראלי אתה תקוע @מתמחה-בטופ 
 יש לי שתי מכשירים
 עשיתי את זה בשני
- 
@מתמחה-בטופ 
 יש לי שתי מכשירים
 עשיתי את זה בשני@משה-הישראלי אתה תקוע 
- 
@משה-הישראלי כי אפליקציות אחרונות תקועות @מתמחה-בטופ 
 זכור לי שאפשר להיכנס דרך הגדרות ולהסיר את קיצורי מקשים
 לא זוכר איפה זה בדיוק
- 
@מתמחה-בטופ 
 זכור לי שאפשר להיכנס דרך הגדרות ולהסיר את קיצורי מקשים
 לא זוכר איפה זה בדיוק@משה-הישראלי אני יודע אבל צריך לרדת בישביל זה 
- 
@משה-הישראלי אני יודע אבל צריך לרדת בישביל זה @מתמחה-בטופ אחרי שעות של נסיונות הצלחתי 
- 
@מתמחה-בטופ אחרי שעות של נסיונות הצלחתי @מתמחה-בטופ הצלחת מה 
- 
@מתמחה-בטופ אחרי שעות של נסיונות הצלחתי @מתמחה-בטופ כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן: @מתמחה-בטופ אחרי שעות של נסיונות הצלחתי יש לי חבר שנתקע בזה פעם וצרב גירסה חדשה.. 
 מעניין אותי איך הסתדרת