המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@רוצה-להתמחה כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
דחוף
יש לי מישהו באילת אכשיו שמוכן לקנות לי אוזניות
יש למישהו מושג אם אפל פרו 2 מתחבר לשואומתחבר אבל לא לשיחות טלפון
מוזיקה עובד פצצה -
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
מה עכשיו צריך לעשות בשביל זה?
אם אין לך כבר WIFI, תוכל בכל שלב לשתף אינטרנט ממחשב דרך בלוטוס.
כבר הסברתי בעבר כאן
כרגע אוחזים בעדכון V4, אם אתה עם עדכון ישן מאד, תצטרך לעדכן כמה פעמים ברצף עד שיתקבל העדכון האחרון. -
-
בקשת עזרה! לפני כחודש התקנתי את האפליקציה 'הקלטת שיחות' לאחר שבועיים זה פשוט דפק לי את המכשיר...
המכשיר הראה לי שלא נשאר לי מקום באחסון והוא נהיה איטי להחריד (גם לא נתן לי אפשרות להראות איפה נתפס כל הזיכרון)... קיצור איפסתי את המכשיר
לאחר שאיפסתי פשוט התחרטתי על הצעד הטיפשי... ואסביר גם למה! לאחר שהחזרתי את המכשיר ניסיתי להתקין את האפליקציות ולעדכן. בהתקנה הכל הלך רגיל אבל כמובן שהותקן האפליקציות הישנות לאחמ"כ רציתי לעדכן אבל מתברר שאין לי איך... החברה פשוט הסירה את האפליקציה לעדכון והשאירה את האפליקציות הישנות כמו שהם... (אימייל, צבע אדום, וכו) פניתי לחברה והם אמרו לי שזה בגלל בעיות כשרות לאחמ"כ הם כבר לא הגיבו לי ולכן אני פונה אליכם אולי יש למישהו איזשהו פתרון למצב הזה...
תודה מראש! מיכאל -
תבקש מהחברה לעדכן את האפליקציות שאתה רוצה לעדכן.
(מייל למשל הם לא יעדכנו, כי החדש כולל גוגל צ'אט)@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
וזה לא הגיוני לייצר פלאפון ואח״כ להוציא גרסאות עם תיקוני באגים, פלאפון לא אמרו להגיע עם באגים שיותקנו בהמשך, פלאפון אמור להגיע ללא באגים
לך תספר את זה לכל חברת טלפונים בעולם.
גם סמסונג ואפל מוציאים עדכוני תוכנה שמתקנים באגים@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אני מאמין שכל מפתח גרסאות ממוצע יוכל לעשות גרסה בלי כ״כ הרבה באגים
תגיד את זה לשואו, הוא בטח ישמח לעזררה...
@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
עוד משהו שלא אמור להיות זה שצריך לעבור כ״כ הרבה זמן עד שמגיעים לאפשרויות כמו וויז
תגובה 1
תגובה אחרונה לפני 22 שעותאולי פשוט שינו מדיניות באמצע... ברור שוויז זה לא "באג" שאי אפשר היה לתקן.
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
וזה לא הגיוני לייצר פלאפון ואח״כ להוציא גרסאות עם תיקוני באגים, פלאפון לא אמרו להגיע עם באגים שיותקנו בהמשך, פלאפון אמור להגיע ללא באגים
אני ממש חולק, המציאות הוכיחה שכל דבר דורש השקעה, והרבה טלפונים התחילו עם המון באגים, הבעיה שבדרך כלל הם נעצרו שם, אף אחד לא טרח להוציא עבורם עדכונים, ההצלחה של 4X4 מעידה על כך, שעדכונים זה סוד הצלחה, תראה את השוק הסיני הזה, שבכל שנתיים מתחלף לגמרי, מישהו זוכר את TEC/UP TEC/UCOM/BLU/W7? אני הבנתי שעד שהמכשיר לא בשימוש יומיומי אי אפשר לתפוס את כל הבעיות והבאגים, ולכן לא יעזור שיישבו אנשים כמה שעות ויסדרו הכל, כי מחר נמצא בעיה חדשה שלא חשבו עליה.
אני ממש חולק, המציאות הוכיחה שכל דבר דורש השקעה, והרבה טלפונים התחילו עם המון באגים, הבעיה שבדרך כלל הם נעצרו שם, אף אחד לא טרח להוציא עבורם עדכונים, ההצלחה של 4X4 מעידה על כך, שעדכונים זה סוד הצלחה, תראה את השוק הסיני הזה, שבכל שנתיים מתחלף לגמרי, מישהו זוכר את TEC/UP TEC/UCOM/BLU/W7? אני הבנתי שעד שהמכשיר לא בשימוש יומיומי אי אפשר לתפוס את כל הבעיות והבאגים, ולכן לא יעזור שיישבו אנשים כמה שעות ויסדרו הכל, כי מחר נמצא בעיה חדשה שלא חשבו עליה.
אז שיקחו כמה אנשים שחרשו על המכשיר וישאלו אותם מה מפריע להם
נראה לי עבר מספיק זמן בשביל לגלות את כל הבאגים לא?אבל זה לא אפשרי טכנית!
מה שהוא באג בשביל אחד, הוא פיצ'ר בשביל אחר, וכשהחברה הסינית שולחת עדכון אז יש בו באגים חדשים, וכשאתה משנה משהו במערכת זה עלול להשפיע על דברים אחרים.
ובאופן כללי, אין כזה דבר שלימות! אין! -
@מיכאל-ליבוביץ כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
המכשיר הראה לי שלא נשאר לי מקום באחסון והוא נהיה איטי להחריד (גם לא נתן לי אפשרות להראות איפה נתפס כל הזיכרון)...
מעניין למה כ"כ הרבה מקום, אולי עשית המון שיחות?
אני חושב שזה נשמר באפליקציה, וייתכן שהסרתה הייתה יכולה לפתור את בעיית האחסון.@מיכאל-ליבוביץ כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
לאחר שאיפסתי פשוט התחרטתי על הצעד הטיפשי... ואסביר גם למה! לאחר שהחזרתי את המכשיר ניסיתי להתקין את האפליקציות ולעדכן. בהתקנה הכל הלך רגיל אבל כמובן שהותקן האפליקציות הישנות לאחמ"כ רציתי לעדכן אבל מתברר שאין לי איך...
אולי באמת היה צעד פזיז מדי לאפס, אבל מאמין שבהמשך כן יעלו לחנות חלק מהעדכונים, לפחות אלו החשובים
@אביעד כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
חשבתי שיהיה מי שיגיב לי על זה
משום מה עבר לי בלי תשומת לב מיוחדת...
זה פותר גם את הבאג שלפעמים הוא מתקשר שוב לאותו אדם אחרי ניתוק השיחה ולעתים נדירות הוא מתקשר לאדם אחר?
ובעיקר את הבאג שמסובך להגדיר חיוג מהיר,
אשמח מאד מאד להסבר-אפילו כיוון, בקיצורי מקשים לא הצלחתי להגדיר שלחיצה ארוכה במסך הבית על ספרות תביא לחיוג. -
אשמח מאד מאד להסבר-אפילו כיוון, בקיצורי מקשים לא הצלחתי להגדיר שלחיצה ארוכה במסך הבית על ספרות תביא לחיוג.כבר אמרו פה א"א להגדיר חיוג מהיר עם אנשי קשר מחוץ הפלאפון
כלומר שהגיעו לך ע"י ייבוא ממכשיר אחר מהכרטיס וכו'...
לכן אם אתה רוצה נניח ש קל קו יהיה בחיוג מהיר מס 1 תמחק אותו מאנשי קשר שלך
תפתח איש קשר חדש בזיכרון הפלאפון בשם קל קו ואותו תגדיר כחיוג מהיר מס 1
מקווה שהייתי מובן -
@jack כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
בעיקר מציק לי הבאג שקיים(או כבר לא) שהטלפון מתקשר על דעת עצמו,
קיים רק לאחר חיוג מהיר, לעתים, שאחרי השיחה שחויגה באמצעות חיוג מהיר, הוא מתקשר שוב לאותו אדם, אבל זה מיידי, כך שצריך להתרגל (אני עוד לא ממש) לבדוק אחרי השיחה אם הוא לא מנסה להתקשר שוב...
-
@רוצה-להתמחה כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אשמח מאד מאד להסבר-אפילו כיוון, בקיצורי מקשים לא הצלחתי להגדיר שלחיצה ארוכה במסך הבית על ספרות תביא לחיוג.כבר אמרו פה א"א להגדיר חיוג מהיר עם אנשי קשר מחוץ הפלאפון
כלומר שהגיעו לך ע"י ייבוא ממכשיר אחר מהכרטיס וכו'...
לכן אם אתה רוצה נניח ש קל קו יהיה בחיוג מהיר מס 1 תמחק אותו מאנשי קשר שלך
תפתח איש קשר חדש בזיכרון הפלאפון בשם קל קו ואותו תגדיר כחיוג מהיר מס 1
מקווה שהייתי מובןזה למעשה מה שהתכוונתי אני יסביר בקצת יותר הרחבה
אני רוצה לדוגמא לשנות את 'אליצור היצור' לקיצור מס' 7
אז אני יחייג אליו (לא חובה-זה פשוט יהיה יותר נוח..) וינתק מיד את השיחה.
אני ימחק אותו מהאנשי קשר, ככה שבשיחות אחרונות יהיה לנו רק את המספר טלפון שלו.
נלחץ מקש שמאלי (על השיחה שלו) ו'צור איש קשר חדש', נקרא לו בחזרה בשם שלו, ומיד אחרי שנשמור אותו נלחץ שוב על מקש השמאלי והגדרת חיוג מהיר ונגדיר אותו על הספרה 7
אין לי מושג למה זה עובד ככה אבל מציאות שזה כן עובדנ.ב. הקרדיט לא שלי- הוא של חבר מהישיבה... אז כל תודה שאני יקבל אני יעביר.. קריצה -
יש באג בכל הגירסאות שחייבים לתקן ודחוף דחוף דחוף!!!
למי שיודע הקיצורי מקשים מגדירים איזה לחצן שבא לך מה שבא לך
ומי שבטעות מגדיר את אחד הלחצנים החשובים למעלה\למטה\בצדדים
אז אין איך לבטל את זה -
@jack כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
בעיקר מציק לי הבאג שקיים(או כבר לא) שהטלפון מתקשר על דעת עצמו,
קיים רק לאחר חיוג מהיר, לעתים, שאחרי השיחה שחויגה באמצעות חיוג מהיר, הוא מתקשר שוב לאותו אדם, אבל זה מיידי, כך שצריך להתרגל (אני עוד לא ממש) לבדוק אחרי השיחה אם הוא לא מנסה להתקשר שוב...
זה לא רק אחרי חיוג מהיר, זה קורה כל פעם כשאני מחייג למישהו ומתחרט ומנתק מיד, אז אחרי 2 שניות זה מחייג לאותו מספר, אבל פשוט התרגלתי שאם אני מנתק מיד אחרי החיוג אז אני לוחץ על הניתוק 3-4 פעמים וזה מספיק...
-
@מתמחה-בטופ כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אז אין איך לבטל את זהטכנית כי המקשים אוטו' מביאים אותך למקו"א?
או שא"א לבטל וזה באמת באג? -
@להתלמדן כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
@מתמחה-בטופ כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אז אין איך לבטל את זהטכנית כי המקשים אוטו' מביאים אותך למקו"א?
או שא"א לבטל וזה באמת באג?נותנים יותר מידי שליטה לקיצורי מקשים
-
@מתמחה-בטופ
עכשיו זה הלך לי
היה לי על מקש חזור ושיניתי למקש 7
אז למה אתה אומר שאין אפשרות לביטול -
@משה-הישראלי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
@מתמחה-בטופ
עכשיו זה הלך לי
היה לי על מקש חזור ושיניתי למקש 7
אז למה אתה אומר שאין אפשרות לביטולאם יש לך אומץ שים על הלחצן שלוחץ ואז תדבר איתי
-
@מתמחה-בטופ
ננסה [ -
@משה-הישראלי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
@מתמחה-בטופ
ננסה [תעדכן (אתה עובד אם שואו)