המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
פוסט זה נמחק!
-
@דודי-ענהאל
מצטרף ג״כ ל-3 -5 - 7
בנוגע ל-10 פתרתי את זה ע״י שימוש באופציה חיקוי הקשה על המסך בקיצורי מקשים.
(סתם בעלמא עם קצת יצרתיות ניתן לעשות המון עם האופציה הזו)טיפ קטן בחיקוי הקשה להשתמש בעכבר שבכוכבית כי בו יש אפשרות לזוז לאט לאט עם לחיצה לחיצה -
אני חושב שצריך לפתוח נושא שבא יהיה כתוב מה צריך ליהות בגירסאה החדשה
-
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
נ.ב.
יש לי שואו כבר 3 חודשים בערך, ואני רוצה לציין - שאני די מרוצה ממנו, והוא נותן לי לי כמעט כל מענה שאני צריך ושציפיתי ממנו, וכמובן תודה גדולה ל@Show-Digital על השירות והזמינות, אפי' בזמנים של חגים...
עד כאן הארות, עכשיו קצת הערות:- הסוללה לדעתי קצת לא משהו.
- הדבר שעד היום לא הצלחתי לסדר ואשמח למענה של מישהו כאן: כשמגביה או מנמיך, חלון הווליום לא יורד לי בערך חצי דקה, וזה ממש מפריע ולא נוח.
- אין קיצור לבלוטוס !
- למה א"א להחליף את הטפט של השקיעה של מסך התפריט?
- אין אפשרות לראות\לסגור יישומים אחרונים (וכשהאוסמנד פתוח - זולל סוללה).
- נועל האפליקציות לא עובד לי.
- כשמחייג ועוד לא ענו - חסומה לי כל אפשרות, כגון לעבור למסך הבית, (וזה לא אמור להיות באנדרואיד).
- לא הבנתי למה האחוזי סוללה מופיע בנפרד מהסוללה, למה זה לא בתוך הסוללה, או לבד - כמו כולם (חבל על המקום בשורה העליונה).
- הטפטים של המכשיר - מוצגים בהגדלה מוגזמת!
- באנש"ק אי אפשר לפתוח חיפוש תוך כדי דפדוף.
בכל אופן, ממליץ על המכשיר, בעיקר כיון שכמו שאמרו כאן - יש לו 'אבא ואמא' והכל בעזי"ת יתוקן!
גם בארגונית יש 4 סוגים של שהון טיימר ועוד... בזמן שבאנדרואיד יש את זה באחד
-
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
באנש"ק אי אפשר לפתוח חיפוש תוך כדי דפדוף.
בטיפול !
-
@דוד-טרייטל
שואו בתכלס׳ הוא פלאפון סיני דפוק
וזה לא הגיוני לייצר פלאפון ואח״כ להוציא גרסאות עם תיקוני באגים, פלאפון לא אמרו להגיע עם באגים שיותקנו בהמשך, פלאפון אמור להגיע ללא באגים ודרך אגב, כזה מסובך לשבת כמה שעות לשנות כמה דברים? אני מאמין שכל מפתח גרסאות ממוצע יוכל לעשות גרסה בלי כ״כ הרבה באגים
עוד משהו שלא אמור להיות זה שצריך לעבור כ״כ הרבה זמן עד שמגיעים לאפשרויות כמו וויז -
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
כן, תנסה...
יש לך פלאפון שאוכל לנסות עליו?
אני כמעט בטוח שאני יצליח לצרוב לבד
מי שיש לו פלאפון כזה שייצור איתי קשר-אין חשש לבריאות הפלאפון -
@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
וזה לא הגיוני לייצר פלאפון ואח״כ להוציא גרסאות עם תיקוני באגים, פלאפון לא אמרו להגיע עם באגים שיותקנו בהמשך, פלאפון אמור להגיע ללא באגים
אני ממש חולק, המציאות הוכיחה שכל דבר דורש השקעה, והרבה טלפונים התחילו עם המון באגים, הבעיה שבדרך כלל הם נעצרו שם, אף אחד לא טרח להוציא עבורם עדכונים, ההצלחה של 4X4 מעידה על כך, שעדכונים זה סוד הצלחה, תראה את השוק הסיני הזה, שבכל שנתיים מתחלף לגמרי, מישהו זוכר את TEC/UP TEC/UCOM/BLU/W7? אני הבנתי שעד שהמכשיר לא בשימוש יומיומי אי אפשר לתפוס את כל הבעיות והבאגים, ולכן לא יעזור שיישבו אנשים כמה שעות ויסדרו הכל, כי מחר נמצא בעיה חדשה שלא חשבו עליה.
-
וזה לא הגיוני לייצר פלאפון ואח״כ להוציא גרסאות עם תיקוני באגים, פלאפון לא אמרו להגיע עם באגים שיותקנו בהמשך, פלאפון אמור להגיע ללא באגים
אני ממש חולק, המציאות הוכיחה שכל דבר דורש השקעה, והרבה טלפונים התחילו עם המון באגים, הבעיה שבדרך כלל הם נעצרו שם, אף אחד לא טרח להוציא עבורם עדכונים, ההצלחה של 4X4 מעידה על כך, שעדכונים זה סוד הצלחה, תראה את השוק הסיני הזה, שבכל שנתיים מתחלף לגמרי, מישהו זוכר את TEC/UP TEC/UCOM/BLU/W7? אני הבנתי שעד שהמכשיר לא בשימוש יומיומי אי אפשר לתפוס את כל הבעיות והבאגים, ולכן לא יעזור שיישבו אנשים כמה שעות ויסדרו הכל, כי מחר נמצא בעיה חדשה שלא חשבו עליה.
אז שיקחו כמה אנשים שחרשו על המכשיר וישאלו אותם מה מפריע להם
נראה לי עבר מספיק זמן בשביל לגלות את כל הבאגים לא? -
נראה לי עבר מספיק זמן בשביל לגלות את כל הבאגים לא?
אכן, הוא כעת מכין רשימה כזו לשלוח למי שבעז"ה יוכל להתמודד איתה...
-
מוכיח לי שאתה עם גירסה ישנה, זכור לי שזה תוקן כבר לפני כמה חודשים
נו וזו עוד בעיה, הרי כשקיבלתי אותו שמתי לו סים לא כשר ועשיתי עדכון על פי ההוראות - למה זה לא עדכן?????
מה עכשיו צריך לעשות בשביל זה? -
@ידידים כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
למצוא את העיר שלי זה לא בעיה
החכמה היא לזהות את המיקום שלי כדי לנווט איתו בדרכים על ידי שיזהה את המיקום שלי ולא למצוא את העיר שלי בכתובותלא הסברתי לך איך למצוא את העיר, אלא איך למצוא היכן אתה בדיוק!!
-
בקיצורי מקשים עשיתי שלוחצים לחיצה כפולה על 8 זה מגביה את הווליום ולחיצה על 0 מנמיך
ושהקיצורים הללו יעבדו ברשימה מותאמת אישית [איפה לא צריך ללחוץ על מספרים] -
@מתושלח-הבבלי
תשאל את שואו דיגיטל לבד
אני בטוח שהוא יתן לך מכשירהוא גם רוצה לדעת אם זה באמת חסום
מקסי' אם תצרוב עליו הוא יתגבר על הפריצה שלך
בסוף עוד תעבוד בשבילו -
@אביעד כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
לא בדקתי בכל השרשור הארוך הזה..
אבל יש פיתרון לקיצור מקשים חיוג מהיר) גם בלי האפליקצייה
אם לא יודעים תגידו אני יגיד איךזה קצת מורכב אז אין לי כח עכשיו לכתוב..-אם יהיה ביקוש אני יכתובחשבתי שיהיה מי שיגיב לי על זה
-
נוווו
-
דחוף
יש לי מישהו באילת אכשיו שמוכן לקנות לי אוזניות
יש למישהו מושג אם אפל פרו 2 מתחבר לשואו