המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@מיכאל-ליבוביץ קראתי 699 מתוך ה700
-
@חכם_בלילה אם כן אז אין לך כבר כ"כ מה לברר
-
@חכם_בלילה כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
@המפותח אם יש מקום שכתוב בו מותר אז אשמח שתראה לי...
אם לא אסור, אז מותר.
למיטב ידיעתי, ואם אני טועה אשמח שתתקנו אותי, מותר לשים כתובות מייל בפורום.
כאן זה לא פרוג. -
@מיכאל-ליבוביץ כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
עד היום עוד לא מצאתי איפה אפשר לשים צלצול שונה לכל איש קשר... יכול להיות שיש דרך קלה ואני לא יודע?
יש דרך מסובכת דרך אפליקציית אנשי קשר נוספת שבארגונית, שם צריך בהגדרות תצוגה של האפליקציה שיציג את הרינגטון של כל איש קשר וכך אפשר לשנות.
משום מה טענו למעלה שבגרסה החדשה אפשר לשנות מהאנשי קשר הרגיל-בפועל זה לא ממש קרה. -
@דוד-טרייטל אוקיי אני לא ראיתי עד עכשיו בכל מקרה תודה רבה
-
@מיכאל-ליבוביץ כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
עד היום עוד לא מצאתי איפה אפשר לשים צלצול שונה לכל איש קשר... יכול להיות שיש דרך קלה ואני לא יודע?
באנשי קשר של גוגל זה ממש פשוט
-
תוריד מהחנות את אנש"ק גוגל תבחר איש קשר ובשלוש נקודות למעלה תבחר בבחירת רינטגון. (שים לב: זה לא האנש"ק שמופיע בארגונית אלא מהחנות)
בהצלחה
-
נוסף בחנות טופס בקשה לאפליקציות.
-
@Show-Digital
.פשוט מאוד
בתוך אנשי קשר ללחןץ על האיש קשר ואז באפשרויות השורה האחרונה . בחירת רינ'בגרסה החדשה
שבגרסה החדשה אפשר לשנות מהאנשי קשר הרגיל-בפועל זה לא ממש קרה.
-
@משה-הישראלי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
פשוט מאוד
בתוך אנשי קשר ללחןץ על האיש קשר ואז באפשרויות השורה האחרונה . בחירת רינ'באנשי קשר הרגיל?!