המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@חכם_בלילה כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
הכוונה שלי זה לבחור אילו אפליקציות יהיו לי וכ'ו....
מה שאין בחנות אין לך אפשרות, רק לבקש כאן מה שאתה צריך, ואל תבקש משחקים/רדיו/ווצאפ, חבל על הנסיון
-
@דוד-טרייטל ואפשר להכניס לטלפון קובץ APK? או שצריך קובץ אחר..?
וכשאני קונה את הטלפון באתר יש מגיע לי עם מייל או בלי?
אשמח שמישהו יסביר לי איך זה עובד כי הסתבכתילגבי משחקים וכ'ו אסור לבקש בפורום למיטב זכרוני.. -
ואפשר להכניס לטלפון קובץ APK? או שצריך קובץ אחר..?
וכשאני קונה את הטלפון באתר יש מגיע לי עם מייל או בלי?
אשמח שמישהו יסביר לי איך זה עובד כי הסתבכתיזה מגיע עם חנות שאתה יכול להוריד לעצמך מה שאתה רוצה כולל מייל ווייז ספרים בנקים ועוד, אחרי שאתה מתקין מה שאתה רוצה בהתאמה אישית לצרכיך, אתה יכול להיכנס ל'התאמה אישית' ולבחור באופן חד-פעמי מה יישאר לנצח ומה יוסר, כגון: אפשרות להתקנת אפליקציות מהחנות (כנ"ל) מצלמה,וויפי וכו', אחרי שתבחר, רק מה שכבר התקנת יישאר, והחנות לדוגמא תימחק
-
@דוד-טרייטל תודה על העזרה!!
מישהו יודע על עוד מקום שאפשר לראות בו את הטלפון באזור ב"ב שהוא לא דידי פון?
תודה -
@Show-Digital
עד היום עוד לא מצאתי איפה אפשר לשים צלצול שונה לכל איש קשר... יכול להיות שיש דרך קלה ואני לא יודע?
בכל מקרה היום שמתי לב שאם מכניסים שיר לעורך מוזיקה אפשר לבחור שם לשים אותו לאיש קשר.... -
@מיכאל-ליבוביץ שאלה קטנה מיכאל:
אתה מרוצה מהטלפון? אתה נהנה ממנו? יש לו באגים? -
@חכם_בלילה מעדיף לא להגיד את דעתי אבל יש הרבה מאוד מה לשפר יש פה כ 700 הודעות לקרוא....
-
@מיכאל-ליבוביץ קראתי 699 מתוך ה700
-
@חכם_בלילה אם כן אז אין לך כבר כ"כ מה לברר
-
@המפותח אם יש מקום שכתוב בו מותר אז אשמח שתראה לי...
אם לא אסור, אז מותר.
למיטב ידיעתי, ואם אני טועה אשמח שתתקנו אותי, מותר לשים כתובות מייל בפורום.
כאן זה לא פרוג. -
@מיכאל-ליבוביץ כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
עד היום עוד לא מצאתי איפה אפשר לשים צלצול שונה לכל איש קשר... יכול להיות שיש דרך קלה ואני לא יודע?
יש דרך מסובכת דרך אפליקציית אנשי קשר נוספת שבארגונית, שם צריך בהגדרות תצוגה של האפליקציה שיציג את הרינגטון של כל איש קשר וכך אפשר לשנות.
משום מה טענו למעלה שבגרסה החדשה אפשר לשנות מהאנשי קשר הרגיל-בפועל זה לא ממש קרה. -
@דוד-טרייטל אוקיי אני לא ראיתי עד עכשיו בכל מקרה תודה רבה
-
@מיכאל-ליבוביץ כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
באנשי קשר של גוגל זה ממש פשוט