המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@דוד-טרייטל
תודה, הגדרתי קיצורים. -
@Show-Digital
אין לי נגן ספציפי, העיקר שהתפעול באמצעות המקשים יהיה פשוט, בעיקר הווליום.
למרות שבאמת אפשר להגדיר קיצורים.
אני מכיר את הנגן של הסמסונג יאנג שעובד באנדרואיד 4.1 אולי הוא יתאים לכאן...
תודה. -
@Show-Digital
מה אם ההודעות סידרת משהועכשיו שסיימת את העדכון למכשיר מרחוק באנגליה
שמת לו הודעות - משהו יותר טוב או אותו דבר בדיוק -
@Show-Digital מתי תוכל להעלות את האפליקצייה ששלחתי לך? (במייל)
-
@Show-Digital
מישהו נתקל בבעיה כשיש 2 מספרים באיש קשר אז הוא מתקשר למספר השני במקום למספר הראשון ברשימה?
ייבאתי מהפלאפון שלי הישן (נוקיה 208) את אנשי קשר ושם המספר הראשון היה מוגדר כברירת מחדל ופה הכל השתבש...
||יש לי מאות אנשי קשר עם כמה מספרים בכל איש קשר
ויצא לי כמה פעמים שהערתי את אמא או אח של חברים שלי...|| -
עלה לחנות:
- תפילולרי
- נגן OwO Player, שתומך בקיצורי מקשים.
אפשר לקרוא עליו כאן.
https://mitmachim.top/topic/50866/להורדה-owo-player-נגן-מוזיקה-לqin1s?_=1713521937833
בשאר הדברים נטפל בע"ה בהמשך.
-
@Show-Digital כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
עלה לחנות:
- תפילולרי
- נגן OwO Player, שתומך בקיצורי מקשים.
אפשר לקרוא עליו כאן.
https://mitmachim.top/topic/50866/להורדה-owo-player-נגן-מוזיקה-לqin1s?_=1713521937833
בשאר הדברים נטפל בע"ה בהמשך.
התפילולרי עובד במקשים?
-
שאלה לגבי השעון המעורר:
שמתי לב שהשעון שנמצא בתפריט הראשי עובד רק בהתראות קצרות אבל אם מכוונים אותו לכמה שעות קדימה
הוא לא מצלצל (פיספסתי פעמיים בגללו)!!!
השעון השני שנמצא בארגונית אמנם עובד אבל קשה להשתמש בו כי לא רואים את הפוקוס על הפקדים כלומר כשנמצאים בתוך הגדרה של התראה לא יודעים איפה נמצא הפוקוס למשל בבחירת ימים וצריך לנחש.
אותו הדבר כשהוא מצלצל לא רואים אם הפוקוס על הנודניק או על הביטול וזה לא משנה איזה ערכת נושא בוחרים.
השאלות הן:- איך אתם מסתדרים, אולי יש לכם תובנות בנושא?
- צריך פתרון להתראה בלי נודניק, לטובת שבתות וימים טובים שרוצים שיצלצל פעם אחת וזהו. יש למישהו פיתרון?
תודה.
-
@יוסי-מיוזיק כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
מישהו נתקל בבעיה כשיש 2 מספרים באיש קשר אז הוא מתקשר למספר השני במקום למספר הראשון ברשימה?
ייבאתי מהפלאפון שלי הישן (נוקיה 208) את אנשי קשר ושם המספר הראשון היה מוגדר כברירת מחדל ופה הכל השתבש...
ויצא לי כמה פעמים שהערתי את אמא או אח של חברים שלי...||גם אני הפרעתי לאחיות של חברים וכד', יש בזה רק יתרון אחד:
כשאתה מוסיף לאיש קשר מספר חדש (לדוגמא חבר שהחליף מספר) אז במצב הקיים אוטומטית זה הופך למספר ברירת המחדל, לעומת זאת אם זה יתווסף בסוף הרשימה והוא יחייג לראשון, תתקשר תמיד למספר הישן, מה הפתרון? לא יודע, הכי טוב בנוקיה שאפשר להגדיר ברירת מחדל בלחיצת כפתור, צריך לבדוק איך זה במכשירים כמו שיאומי -
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
@יוסי-מיוזיק כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
ויצא לי כמה פעמים שהערתי את אמא או אח של חברים שלי...||גם אני הפרעתי לאחיות של חברים וכד', יש בזה רק יתרון אחד:
כשאתה מוסיף לאיש קשר מספר חדש (לדוגמא חבר שהחליף מספר) אז במצב הקיים אוטומטית זה הופך למספר ברירת המחדל, לעומת זאת אם זה יתווסף בסוף הרשימה והוא יחייג לראשון, תתקשר תמיד למספר הישן, מה הפתרון? לא יודע, הכי טוב בנוקיה שאפשר להגדיר ברירת מחדל בלחיצת כפתור, צריך לבדוק איך זה במכשירים כמו שיאומיהשאלה מה עושים עם זה, אני גם ניסתי להשתמש באנשי קשר האחרים ובכל אחד יש בעיה אחרת...
בשל גוגל א"א להתקשר ישירות מהאיש קשר ולחיצה על חיוג או באמצע, אלא להיכנס לאיש קשר ולהגיע לכפתור שיחה ואז לפחות שם ניתן לבחור לאיזה מספר להתקשר. אבל הבעיה היותר רצינית זה שלא רואים את הפוקוס על הפקדים כמו שכתבו על הבעיה בשעון מעורר.
באפליקציית אנשי קשר השני אומנם אין את 2 הבעיות האלו -אחרי שהגדרתי בהגדרות שיתקשר ישר בלחיצה על האיש קשראבל יש בעיה אחרת ומשמעותית שא"א לחפש אנשי קשר אלא רק אם אני עומד על הלחצן חיפוש
וגם שם אם תעיתי באות א"א למחוק...בקיצור יש פה בעיה ואני בטוח שלעוד משתמשים זה מפריע ולבנתיים אני מחכה עד שלמישהו יהיה פתרון או ש @Show-Digital יענה לי ויפתור את זה
-
בזמן האחרון הMOOVIT לא מוכן לסתנכרן עם המיקום שהGPS נותן לו.
יש הרשאת מיקום והסמל של הGPS פועל אבל למעשה זה לא נותן את המיקום הנכון.
עוד מישהו נתקל בזה?
@Show-Digital
עריכה:יש לציין שבאפליקציות אחרות (OsmAnd) זה עובד מצוין. -
@למדן כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
האם אפשר לעשות משהו שיהיה את זה בפל' show?
צריך לבקש מ @Show-Digital
@למדן כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
או לשנות את הסיומת ל exe
לא. אבל אולי על אמולטור במחשב.
@rbu כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
בזמן האחרון הMOOVIT לא מוכן לסתנכרן עם המיקום שהGPS נותן לו.
יש הרשאת מיקום והסמל של הGPS פועל אבל למעשה זה לא נותן את המיקום הנכון.
עוד מישהו נתקל בזה?
@Show-Digitalיתכן שזה /שיבושי הGPS שהצבא עושה\ בעיה באפליקציה...