המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@ממש-מתחיל בחנות זה נקרא ניווט ללא אינטרנט, ופלאפון זה נמצא בארגונית, 8 אפשרויות מתקדמות וזה נקרה OSMAND
-
@Show-Digital אם יהיה אפשרי בעדכון הבא לערוך את התפריט, דהיינו לבחור איזה אפליקציות יהיו שם, זה יכול להיות שדרוג משמעותי.
-
שלום.
האם יש דרך לפרוץ את השואו?
אני מעוניין לקנות את זה לנער בן 17 שמותר לו נגן, וסייר קבצים. הוא לא מעוניין בחנות ובאפליקציות אינטרנט.
ההשאלה היא האם זה טוב? האם יש דרך לפריצה? או שממתי שאני מחליט איזה גירסא אני רוצה אין דרך לפרוץ את זה... -
@יחיאל-האלוף כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
שלום.
אני מעוניין לקנות את זה לנער בן 17 שמותר לו נגן, וסייר קבצים. הוא לא מעוניין בחנות ובאפליקציות אינטרנט.
ההשאלה היא האם זה טוב? האם יש דרך לפריצה? או שממתי שאני מחליט איזה גירסא אני רוצה אין דרך לפרוץ את זה...מה רע בנוקיה 225
-
הרהב פחות מהשיאומי, אין לו אלף מדריכים לצריבה, ואולי בכלל לא אפשרי כעי זה נעול, ברור שיש פרצות אבל הם דואגים להויא עדכונים שחוסמים אותן והוא בהחלט מכשיר חסום מפריצות יחסית, לא יודע להגיד לך מליון אחוז כי לכל דבר יש דרך עוקפת.
ההשאלה היא האם זה טוב?מכשיר טיפה מורכב, אם הבחור בעניין של מכשיר מעניין זה בשבילו אבל אם הוא מחפש משהו פשוט ומינימלי, עדיף שלא יסתבך,
@אברהם-א כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
מה רע בנוקיה 225
כמות הבאגים שלו לא מביישת את המכשיר המדובר, אבל בא לא נסטה מהנושא שעליו נידון כאן, אפשר לפתוח נושא ל'תומך כשר מומלץ'
-
@דוד-טרייטל הוא עכשיו עם 215..
נמאס מהבאגים..
ומעונין במכשיר קמת יותר מתקם מהרגיל.. -
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אין לו אלף מדריכים לצריבה
ולא קבצי צריבה ברשת
-
הוא עכשיו עם 215..
נמאס מהבאגים..
ומעונין במכשיר קמת יותר מתקם מהרגיל..אז זה ממש מתאים לכאורה, מכשיר מרתק, לחבר'ה שאוהבים לחקור, יש בו כמה מנהלי קבצים ונגני מדיה, כך שאפשר להשוות ולחקור, לי זה תחליף מעולה לסמארטפון או אפילו תעסוקה לדרכים במקום מחשב, פשוט כשר ומעניין ביחד, שזה גם חיסרון קטנטן, גדול יותר עבור משתמשים פשוטים שאין להם כח להתלמד איך מגדירים ואיך עושים כך וכך... להם אמליץ על נוקיה או על Q7 עם נגן בסיסי
-
@דוד-טרייטל הבעייה שבדקתי עם שירות הלקוחות והם אמרו שזה לא מתאים לנער בן 17(הגירסא הכשרה) כי ישנה אפשרויות פריצה..
האם זה נכון?
-
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
או על Q7 עם נגן בסיסי
לדעתי אין פלאפון מומלץ של וועדת הרבנים! אין!!!
-
האם זה נכון?
לכאורה רק על ידי צריבה, ומה שהם אמרו זה להגיד שיש אופציה תאורטית כדי שאם הוא יצליח לא תבקשו החזר.
אבל תשאל אותם אם אני צודק -
@מישהו12 אוקי. @Show-Digital האם יש דרך?
-
@מישהו12 אוקי. @Show-Digital האם יש דרך?
ממש גאון (והגיוני),
מפתח הגרסה והפלאפון בעצמו יבוא ויגיד לך: כן, יש דרך לפרוץ!
ועוד באמצע הפורום (מילא תשאל בצ׳אט או במייל) -
-
@דוד-טרייטל @Show-Digital
עדכנתי את הגרסה V4 מיד כשהיא יצאה ואין לי חיבור USB
מה צריך לעשות בשביל לקבל את האופ'?
תודה