המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
@David-m כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
חברה הפלאפון הזה טוב לשימוש יומי לשיחות?
יש לו קליטה טובה?
פשוט בדירה שלי אין קליטה טובה רק לפלאפונים דור 4...
קליטה מושלמת לענ"ד ואני גר ביחידת דיור, ומבצע מדי יום הרבה שיחות בתנאי קליטה שונים, אגב מעניין מה הכוונה אין קליטה טובה רק בדור 4, כי בטלפון הזה אין עדיין דור 4 בשיחות ובכלל דור 4 תמיד חלש יותר מ-3/2 כך שלא הבנתי מה לא טוב לך, אבל בדור 3/2 הקליטה שלו מעולה.ואגב משתמשי ניווט ללא אינטרנט שימו לב לעדכון הפוסט הראשון בשיחה הזו, הבאג עם התפריט שקופץ בכל לחילת עכבר-תוקן! רק צריך להתקין שוב את האפליקציה
אני יסביר ת'עצמי אני גר ביחידת דיור...בביתר עילית שגם ככה הקליטה לא משהו
כרגע יש לי פלאפון דור 3 (יאנג) עם סים של הוט מובייל...אני לא מצליח להוציא חצי שיחה מהבית ...בקיצור כל שיחה אני יוצא מהבית....
יש לי עוד פלאפון דור 4(Q7) עם סים של סלקום...הקליטה מצויינת אני מוציא שיחות כרגיל
רציתי לדעת אם בפלאפון המדובר (שואו) יש לו קליטה של דור 4....
נ.ב. אם אני עכשיו יעשה קו חדש ....שהרי מי שעכשיו פותח קו (סים חדש) לא יכול להשתמש עם פלאפון דור 2/3....יעבוד לי בשואו?.... -
חברה הפלאפון הזה טוב לשימוש יומי לשיחות?
יש לו קליטה טובה?
פשוט בדירה שלי אין קליטה טובה רק לפלאפונים דור 4...
קליטה מושלמת לענ"ד ואני גר ביחידת דיור, ומבצע מדי יום הרבה שיחות בתנאי קליטה שונים, אגב מעניין מה הכוונה אין קליטה טובה רק בדור 4, כי בטלפון הזה אין עדיין דור 4 בשיחות ובכלל דור 4 תמיד חלש יותר מ-3/2 כך שלא הבנתי מה לא טוב לך, אבל בדור 3/2 הקליטה שלו מעולה.ואגב משתמשי ניווט ללא אינטרנט שימו לב לעדכון הפוסט הראשון בשיחה הזו, הבאג עם התפריט שקופץ בכל לחילת עכבר-תוקן! רק צריך להתקין שוב את האפליקציה
אני יסביר ת'עצמי אני גר ביחידת דיור...בביתר עילית שגם ככה הקליטה לא משהו
כרגע יש לי פלאפון דור 3 (יאנג) עם סים של הוט מובייל...אני לא מצליח להוציא חצי שיחה מהבית ...בקיצור כל שיחה אני יוצא מהבית....
יש לי עוד פלאפון דור 4(Q7) עם סים של סלקום...הקליטה מצויינת אני מוציא שיחות כרגיל
רציתי לדעת אם בפלאפון המדובר (שואו) יש לו קליטה של דור 4....
נ.ב. אם אני עכשיו יעשה קו חדש ....שהרי מי שעכשיו פותח קו (סים חדש) לא יכול להשתמש עם פלאפון דור 2/3....יעבוד לי בשואו?....תצטרך לבדוק פיזית
כי יכול להיות ש hd בדור 3 עובד אצלך -
בנוגע לעידכונים .
האם זה אפשרי לחסום אותו לאינטרנט - למרות שעדיין יהיה בסים.
וזה בכל זאת ימשיך לעדכן?
כלומר. מה אפשר להוריד בהתאמה אישית וזה ימשיך לתת לי עידכונים? -
נ.ב. אם אני עכשיו יעשה קו חדש ....שהרי מי שעכשיו פותח קו (סים חדש) לא יכול להשתמש עם פלאפון דור 2/3....יעבוד לי בשואו?....
מסתבר שיעבוד לך טוב בסלקום, המכשיר הזה מגיע עם IMEI של דור 4, ולכן הוא יעבוד גם בעוד שנה, כדאי שתנייד את הקו שלך לסלקום ואז תוכל לרכוש את המשכיר בהנחה, הכי זול אצל שימי פון שגם מנייד קווים.
@יחיאל-האלוף כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
כלומר. מה אפשר להוריד בהתאמה אישית וזה ימשיך לתת לי עידכונים?
אפשר להוריד הכל, אבל תצטרך לקבל עדכונים רק באמצעות סים אינטרנטי או שיץוף דרך בלוטוס, כי בהתאמה אישית אפשר להסיר רק את חיבור הוויפי, ולא את כל סוגי החיבור, (המכשיר תמיד יוכל בעתיד להתחבר לרשת אם תהיה מעוניין)
-
נ.ב. אם אני עכשיו יעשה קו חדש ....שהרי מי שעכשיו פותח קו (סים חדש) לא יכול להשתמש עם פלאפון דור 2/3....יעבוד לי בשואו?....
מסתבר שיעבוד לך טוב בסלקום, המכשיר הזה מגיע עם IMEI של דור 4, ולכן הוא יעבוד גם בעוד שנה, כדאי שתנייד את הקו שלך לסלקום ואז תוכל לרכוש את המשכיר בהנחה, הכי זול אצל שימי פון שגם מנייד קווים.
@יחיאל-האלוף כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
כלומר. מה אפשר להוריד בהתאמה אישית וזה ימשיך לתת לי עידכונים?
אפשר להוריד הכל, אבל תצטרך לקבל עדכונים רק באמצעות סים אינטרנטי או שיץוף דרך בלוטוס, כי בהתאמה אישית אפשר להסיר רק את חיבור הוויפי, ולא את כל סוגי החיבור, (המכשיר תמיד יוכל בעתיד להתחבר לרשת אם תהיה מעוניין)
אז למה אומרים שהוא דור 4?
-
אז למה אומרים שהוא דור 4?
לעניין אינטרנט-הוא תומך בחיבור דור 4 שזה אומר משהו לגבי מהירות העברת הנתונים ואיכות הקליטה, לגבי סים כשר, המשמעות היחידה כרגע זה שיש לו IMEI של מכשירים מהדור הרביעי-כלומר שהסים לא יחסם כי הוא יזהה את המכשיר שהוא דור 3, ובעתיד (מקווה שבקרוב) הוא יתמוך גם בשיחות בדור 4 ואז כולם ירוויחו,
-
@ממש-מתחיל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
@אביעד כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
תנסה לפרט מה הקושי שנתקלת- הטלפון הזה צריך לדעת להשתמש בו
אחרת הוא באמת לא נוחבא נדבר על האנשי קשר עשיתי ייבוא אנשי קשר היזה 3 פעמים ואחרי שהוא כותב ההעתקה הושלמה ואז אני מוציא את הסים ואין אנשי קשר
אז כנראה אתה לא יודע לעשות העתקה
יבוא זה מקובץ ולא מהסים
את אתה רוצה להעתיק מהסים את תהפוך את זה לקובץ (ע"י יצוא)ואז תפתח אותו..@ממש-מתחיל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
וגם פתאום הפלאפון לא מגיב אין שום מקש לא מגיב המסך מכובה ואז רק להוציא את הבטרייה זה הפתרון
נשמע ממש מוזר- באיזה שלב זה קורה לך
אולי שאתה מנסה להתחבר לרשת ויפי? -
אז כנראה אתה לא יודע לעשות העתקה
יבוא זה מקובץ ולא מהסים
את אתה רוצה להעתיק מהסים את תהפוך את זה לקובץ (ע"י יצוא)ואז תפתח אותו..מוזר אני עשיתי את זה וזה סימן שהאנשי קשר בפלא' ואח"כ שהוצאצתי את הסים פתאום אין אנשי קשר ממש מוזר אבל עזוב אולי אתה יודע אייך הופכים קובץ גיבוי של נוקיה 225 לשואו זה יעזור יותר
נשמע ממש מוזר- באיזה שלב זה קורה לך
אולי שאתה מנסה להתחבר לרשת ויפי?גם בזה וגם בשאר אפליקציות שהורדתי מהחנות
-
@ממש-מתחיל
ככל הנראה יש לך גרסה ישנה כי שתי הבעיות שציינת היו באחת הגרסאות הקודמות
צור קשר במייל לעדכון גרסה 6411690@gmail.com -
@Show-Digital כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
ככל הנראה יש לך גרסה ישנה כי שתי הבעיות שציינת היו באחת הגרסאות הקודמות
צור קשר במייל לעדכון גרסהקניתי את זה שבוע שעבר אצל היבואן בי-ם אתה חושב שזה הגירסא הישנה
-
@ממש-מתחיל ממש ייתכן כי לא כולם מסונכרנים. רק בחודש האחרון עדכנו 3 פעמים את הגרסה
-
יש מצב למצוא למכשיר הזה סוללה גרמנית/עוצמתית יותר?
עם כל הכבוד לסוללה שמגיעה איתו (1500mah) אני לעתים משתמש באופן ממש מאסיבי שמביא אותי למצב שצריך 'לחסוך' בשימוש לקראת סוף היום, (הגדרת: פחות זמן מסך, שימוש ברשת 2G, ביטול הקלטת שיחות אוטומטית וכדו' בהחלט מועילים) והייתי רוצה להיות מסודר יותר בעניין הזה, (ניסיתי להכניס בו סוללה גרמנית של C2 ועם מעט רצון טוב להתאים את שינויי הגודל היא עבדה שם אבל באופן מוזר כשהיא נגמרה-לא ניתן היה להטעין אותה במכשיר הזה אלא רק במכשיר אחר, כלומר שכשיש בSHOW סוללה שלא נתמכת, הוא מסמן שהוא מחובר למטען אך בפועל לא נטען בכלל, )
יש כיוון איפה לחפש? זה הולך לפי גודל אולי? -
יש לי את גרסת 4 החדשה שיש לה חיבור יו אס בי נתונים המיוחל ..
מישהו נתקל במצב שהאנדרואיד קורס אחרי הפעלה מחדש ונכנס למצב ריקברי שמאפשר רק לאפס את המכשיר?? -
@ישי-ניצנוב לא יצא לי (אין לי את הגרסא הזו), אבל אין בריקברי אפשרות לReboot system?
-
@ישי-ניצנוב
חשוב גם לי מאוד לדעת -
@ישי-ניצנוב כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
איך קיבלת את העדכון?
-
@ישי-ניצנוב כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
ויש לך גם אפשרות בחירת רינגטון באנשי קשר הרגיל?
מצטרף לשאלה איך השגת את העדכון, האם בהורדת עדכונים רגילה או בצריבה -
@דוד-טרייטל רגילה. מי שעדיין לא עדכן לגרסא 4 עכשיו ייקבל ב4 חיבור נתונים usb
לדעתי באג רציני בגרסה.
וכן. יש לי בחירת רינגטון לכל איש קשר בנפרד