המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@החזן-הדגול אבל זה ע"י KIWIX, אני מדבר על מה שעלה לחנות של שואו
-
א. מהי איכות העכבר? ראיתי שבעבר העכבר המהיר היה מהיר מידי והאיטי איטי מידי.
ב. האם אפשר למחוק את אפליקצית החנות?
ג. האם אפשר לקנות את הגירסא עם הוויפי ולהוריד מה שצריך ואז למחוק אותו? (ללא ללכת לחנות).
ד. מהי איכות הסוללה?
ה. ראיתי פה בעבר שהיה קטיעות עם מסך כחול וכדו' האם הם הוסרו?
ו. איך שהבנתי יש הבדלים בין החתיכות ישנם טובות ישנם פחות. איך אוכל לדעת מהי הטובה? -
אין לי את הפלאפון הזה. אבל ליקטתי את כל האפליקציות שהועלו עד כה.
קיצורי מקשים.
הודעות גוגל.
תמנידור.
צבע אדום.
מייל.
אופיס גוגל.
יומן גוגל.
הסרטת מסך.
ייבוא אנשי קשר בבלוטוס.
PDF.
תרגום גוגל.
מעקב משלוחים.
אופיס.
מעקב משלוחים.
ניהול חשבונות גוגל.
מוביט.
ניווט ללא אינטרנט.
נגן.
נוהג.
תלמוד בבלי.
מתקן GPS.
מסיר אפליקציות.
הערות.
וויז.
פנגו.
בנקים.
מאוחדת.
ספרי קודש.
אנשי קשר גוגל
מסנן אור כחול
מסילת ישרים
תנ"ך.
זיהוי שיחות TrueCaller.
נועל אפליקציות
Outlook מייל
משניות עם פירוש הרב קהתי.
אפליקציות לאוזניות סמסונג.
אפליקציה לאוזניות JBL
AndOTP - אימות דו שלבי.
כתבי הראי"ה קוק.
היברובוקס
המכלול
מחשבון מעשרות
עמוד ענן -
אני עונה על מה שאני יודע.
@יחיאל-האלוף כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
ב. האם אפשר למחוק את אפליקצית החנות?
כן
ג. האם אפשר לקנות את הגירסא עם הוויפי ולהוריד מה שצריך ואז למחוק אותו? (ללא ללכת לחנות).
כן
-
@יחיאל-האלוף יש אפליקציית התאמה אישית
-
מישהו יודע איך משיגים גרסה פתוחה להתקנות
(יחיאל האלוף סליחה שתייגתי אותך בטעות מקודם) -
בקלות כאילו?
כמו שפשוט מסירים את האפליקציות?מאד בקלות, התאמה אישית זה פשוט מסך שבו אתה רואה רשימה של הדברים שאפשר להסיר:
WIFI
SMS
מצלמה
חנות
סינכרון גוגל
אולי יש עוד משהו ושכחתי, אין מדי הרבה מה להרחיב, אתה מסמן מה אתה רוצה שיוסר, מאשר, ואז הטלפון מופעל מחדש וזהו, אין יותר את האפשרות 'התאמה אישית' ומה שבחרת לא קיים יותר.@יחיאל-האלוף כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
ד. מהי איכות הסוללה?
מאד טובה! מחזיק יום בשימוש די שוטף, אבל ת'אמת בא לי להשיג סוללה יותר חזקה שתחזיק יומיים, או יום בשימוש ממש מאסיבי כולל ניווט שיחות מוזיקה, שימושי עבורי לימים מסויימים של יציאות טיול וכד', ביום יום אני מאד נהנה אבל בימים של נסיעות והרבה מאד שימוש בטלפון אני מאוכזב שבאמצע היום צריך להטעין, צריך לחפש להזמין סוללה גרמנית או משהו.
אכן העכבר דורש הרגל, אני מעדיף את האיטי, ויש הרבה שמסתדרים עם המהיר, נחכה לשמוע אם מישהו סבור שהוא נוח,
ו. איך שהבנתי יש הבדלים בין החתיכות ישנם טובות ישנם פחות. איך אוכל לדעת מהי הטובה?
פשוט לקנות, אם נפלת הוא בדרך כלל יחליף לך, התקלה הכי מאפיינת את החתיכות הדפוקות זה שמדי פעם יש סימן קריאה למעלה ובהודעות אפשר להספיק לראות את הכיתוב הזה:
ואם זה באמצע שיחה , היא מתנתקת, ולעתים זה קורה ממש בתדירות גבוהה, לעתים נדירות אפשר להספיק לראות שכתוב במסך הבית 'אין SIM', אם זה קורה לך במהלך השימוש (ההודעה הזאת כתובה תמיד בשניות הראשונות של הפעלת המכשיר-לא ע"ז דיברתי) מסתבר שהחתיכה פגומה, שווה להחליף ולהכיר את חוויית השימוש, אני פקחתי עיניים אחרי שהוא החליף לי, המכשיר עם הבעיה הנ"ל סובל גם מקריסות רבות יותר, איטיות וחוסר אמינות, לכאורה זה התסמין-שהשיחות מתנתקות ויש את ההודעה הנ"ל, אבל זה משפיע על כל חוויית המשתמש. לא זוכר מי, אבל היה כאן מישהו שהתלונן על ניתוקים רבים-שיבדוק את העניין. -
עלה לחנות:
- רכבת ישראל
- גמרא מבוארת
-
אם אפשר להעלות לחנות. אפליקציות me ומסתיר אפלקציות app lock
-
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
בקלות כאילו?
כמו שפשוט מסירים את האפליקציות?מאד בקלות, התאמה אישית זה פשוט מסך שבו אתה רואה רשימה של הדברים שאפשר להסיר:
WIFI
SMS
מצלמה
חנות
סינכרון גוגל
אולי יש עוד משהו ושכחתי, אין מדי הרבה מה להרחיב, אתה מסמן מה אתה רוצה שיוסר, מאשר, ואז הטלפון מופעל מחדש וזהו, אין יותר את האפשרות 'התאמה אישית' ומה שבחרת לא קיים יותר.@יחיאל-האלוף כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
ד. מהי איכות הסוללה?
מאד טובה! מחזיק יום בשימוש די שוטף, אבל ת'אמת בא לי להשיג סוללה יותר חזקה שתחזיק יומיים, או יום בשימוש ממש מאסיבי כולל ניווט שיחות מוזיקה, שימושי עבורי לימים מסויימים של יציאות טיול וכד', ביום יום אני מאד נהנה אבל בימים של נסיעות והרבה מאד שימוש בטלפון אני מאוכזב שבאמצע היום צריך להטעין, צריך לחפש להזמין סוללה גרמנית או משהו.
אכן העכבר דורש הרגל, אני מעדיף את האיטי, ויש הרבה שמסתדרים עם המהיר, נחכה לשמוע אם מישהו סבור שהוא נוח,
ו. איך שהבנתי יש הבדלים בין החתיכות ישנם טובות ישנם פחות. איך אוכל לדעת מהי הטובה?
פשוט לקנות, אם נפלת הוא בדרך כלל יחליף לך, התקלה הכי מאפיינת את החתיכות הדפוקות זה שמדי פעם יש סימן קריאה למעלה ובהודעות אפשר להספיק לראות את הכיתוב הזה:
ואם זה באמצע שיחה , היא מתנתקת, ולעתים זה קורה ממש בתדירות גבוהה, לעתים נדירות אפשר להספיק לראות שכתוב במסך הבית 'אין SIM', אם זה קורה לך במהלך השימוש (ההודעה הזאת כתובה תמיד בשניות הראשונות של הפעלת המכשיר-לא ע"ז דיברתי) מסתבר שהחתיכה פגומה, שווה להחליף ולהכיר את חוויית השימוש, אני פקחתי עיניים אחרי שהוא החליף לי, המכשיר עם הבעיה הנ"ל סובל גם מקריסות רבות יותר, איטיות וחוסר אמינות, לכאורה זה התסמין-שהשיחות מתנתקות ויש את ההודעה הנ"ל, אבל זה משפיע על כל חוויית המשתמש. לא זוכר מי, אבל היה כאן מישהו שהתלונן על ניתוקים רבים-שיבדוק את העניין.זה קשור לאנטנות של הקליטה
-
@אריאל-ורדי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אם אפשר להעלות לחנות. אפליקציות me ומסתיר אפלקציות app lock
א. עדיף לפנות במייל מלכתוב כאן
6411690@gmail.com
ב. לגוף העניין, מה שביקשת:@אריאל-ורדי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
me
לא אפשרי מסיבות טכניות, יש TrueCaller שזו אפליקציה דומה.
@אריאל-ורדי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
app lock
קיים בחנות
-
@Show-Digital יש תקלה בזיהוי שיחות הזה. כל פעם שיש שיחה נכנסת או יוצאת רשום שהאפליקציה הפסיקה לפעול.
-
@זונדל-גרנד כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
זה קשור לאנטנות של הקליטה
לא נראה קשור, אבל בהחלט נראה קרוב, הנתונים שידועים לי:
מתרחש בעיקר בשיחות ארוכות או במקומות עם קשיי קליטה אבל בכלל לא רק,
כשזה קורה, עלול להיות כתוב 'אין SIM' ובהודעת מערכת כתוב SimProcessor שזה משהו שנראה כמו החלק שאחראי על עיבוד פעילות כרטיס הסים ולא על האנטנה עצמה, כי גם במכשירים הפגומים יותר, הקליטה מעולה! (בזמן שכן עובד, כמובן.)
במכשירים הפגומים, המעבד באופן כללי חלש יותר מהמכשירים הטובים, אפשר לראות את ההבדל בשימוש באפליקציות המקומיות כגון נגן וכו', פשוט קורס יותר, מגיב לאט ובמקביל פחות אמין בקבלת וניהול שיחות,
העצוב זה שאי אפשר לדעת לפני שקנית, ומשתמשים פשוטים עלולים לחשוב שכך זה הפלאפון ולא להבין שזו ספציפית חתיכה דפוקה, מקווה שהספק או היצרן יכיר בזה ולא יתקע את ר' SHOW עם סחורה דפוקה שדורשת החלפה, סך הכל מסתבר שרוב מוחלט של המכשירים לא סובלים מהבעיות הללו, אך כאמור פשוט לנסות.