המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@דוד-טרייטל וואלה בוא נראה הלוואי... בנוקיה לדוגמא בהודעה 6 זה עובר.
-
@shanirbd כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
וואלה בוא נראה הלוואי... בנוקיה לדוגמא בהודעה 6 זה עובר.
ברוב הדברים הוא דומה לסמארטפון, יש חולקים, אבל אנדרואיד 8 זה לטעמי מאד קרוב לסמארטפון, יותר מיאנג, רק צריך להתמודד עם המקשים במקום מגע, לא בדקתי את זה באפליקציה של ההודעות
-
@דוד-טרייטל תאמת שבאמת האנדוראייד מזכיר לי את הסמסונג הישנים הראשונים שיצאו ויש מצב שאתה צודק שזו אותה מערכת רק עם מקשים
-
לתועלת הציבור!
חבר שלי קנה אתמול את המכשיר ב290 ש"ח בשימי פון במודיעין עילית!
מחיר שלא שמעתי עליו, שווה יותר מתמיד, מקווה שזה חוקי מצד הפורום, -
@David-m כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
איפה אפשר לקנות בביתר עילית??
כי באתר שלהם יש את הלוגו של משי...
והם טוענים שהם לא מוכרים...משי זה המעבדה שנותנת שירות, לא מוכרים. שימי פון מוכר גם בירושלים שזה ממש קרוב לביתר,
נראה לי קו 246 יעזור לך, זה מה שעשיתי כדי להגיע לשימי פון וזה לא הרבה דרך... -
@Show-Digital @דוד-טרייטל
האם יש תכנון לאפשר חיבור למחשב? -
-
@Show-Digital
נשמח מאוד אם יהיה אפליקציה לשליטה על אוזניות איירפודס ובאדס (Galaxy Buds2 Pro Manager) שים לב שהאוזניות של סמסונג צריכות אפליקציה נוספת (זה צריך אפליקציה נוספת לסמסונג)...
וכן יש נגן מאוד מומלץ בשם Poweramp
(אני לא יודע איך הוא טוב בלי מגע. אבל אפשר לנסות)
הנגן הזה בנוי גרפית טוב ודומה לספוטיפיי.
מצרף כאן את הקובץ.base.apk
נשמח מאוד שיוסיפו לחנות.
(כמו''כ ממליצים להקטין את הסמלים בחנות ככה שיהיה מקום לכל האפליקציות ולא נצטרך לדפדף)
חייב לציין שהופתעתי מאוד מהיכולות של המכשיר ובמיוחד עכשיו עם הקיצורי מקשים וכו'..ממליץ בחום לכל מי שמתלבט..
מחכים בקוצר רוח לUSB נתונים זה ישדרג בפי כמה את המכשיר.
(מבחינת נוחות, להוציא כל פעם את הכרטיס וכו'...) -
@ישי-ניצנוב אם תוכל לתת קצת פירוט על הקיצורי מקשים אני קצת הסתבכתי זה לא נותן לעשות קיצור ושלא יפעל בכל האפליקציות לא הצלחתי אולי זה בכלל לא עובד?!.
אז קניתי את המכשיר.
יש לציין שכן יש בו הרבה באגים, רשמתי לחברה את הבעיות והם יעברו עליהם.
אבל בסך הכללי הוא אחלה ומאמינה שאחרי שיתקנו באגים הוא יהיה הרבה יותר מהר וטוב.
כל מטרתי היתה שליחת הודעות לקבוצות ללא הגבלה.
נאמר לי שאין בעיה אבל כנראה הם לא ידעו שזה מבקש אישור כל פעם מחדש, הם חשבו שזה האפליקציה והורידו לחנות הודעות של גוגל, אבל מסתבר שזה המערכת ולא האפליקציה.. מקווה שהם יפתרו את זה מהר! מצרפת לכם תמונה של השגיאה עם ניסיון בשתי האפליקציות, אולי מישהו יודע לפתור .
כי זה ממש נורא זה כמו לשלוח הודעה לכל אחד בנפרד, כי צריך אחרכך להכנס להודעה ולאשר שליחה שוב.
ניסתי אפילו קבוצות קטנות של 10 איש גם לא שלח אוטמטי.ואגב לגבי ההודעות הצלחתי לשנות ולהגדיל גופן למי שרוצה נכנסים להגדרות ואז ערכת נושא חדשה שם יש מלא אפשרויות.
-
@ישי-ניצנוב כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
מחכים בקוצר רוח לUSB נתונים זה ישדרג בפי כמה את המכשיר.
(מבחינת נוחות, להוציא כל פעם את הכרטיס וכו'...)היות וחסמו לאור בעיות אבטחה, חשבתי אולי יש אפשרות למצוא אפליקציה טובה לשיתוף קבצים דרך Wi-Fi או Bluetooth וכך בינתיים נוכל להעביר תוכן ישר לתיקיות נבחרות, כי בשליחת קבצים בבלוטוס הכל מגיע לאותה תיקייה וצריך לעשות שם סדר, הרעיון שלי זה למצוא דרך לשתף את התיקיות וכך נוכל להעביר למשל תמונות למחשב באופן נוח וגם להכניס לדוגמא שירים לתיקייה המיועדת וכל זאת בלי לפרק את המכשיר.
@shanirbd כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
נאמר לי שאין בעיה אבל כנראה הם לא ידעו שזה מבקש אישור כל פעם מחדש, הם חשבו שזה האפליקציה והורידו לחנות הודעות של גוגל, אבל מסתבר שזה המערכת ולא האפליקציה.. מקווה שהם יפתרו את זה מהר! מצרפת לכם תמונה של השגיאה עם ניסיון בשתי האפליקציות, אולי מישהו יודע לפתור .
נראה שזה עניין של הגדרות אבטחה במכשיר, אולי לא ניתן לשנות אבל נראה שאם מאפשרים פעמיים לשלוח הודעות, אז אפשר באותה הזדמנות לשלוח גם ל-100 אנשים, אני טועה?
-
@דוד-טרייטל מה הכוונה מאפשרים פעמיים? ניסיתי מלכתחילה לשלוח הודעה ל80 אנשים בקבוצה.. הודעה יחסית ארוכה שבעצם הודעה 1 אבל זה 8 הודעות .
ניסיתי לאפשר לחצתי אישור אבל זה שוב פעם קופץ. וגם שצריך להכנס להודעה ושוב לאשר ככה כל פעם.מקווה שהם יתקנו את זה מהר אם זה משהו באבטחה סביר להניח שיש להם דרך לתקן.
-
@דוד-טרייטל זה שתי צילומים לא באותו זמן, פשוט צילמתי להראות שזה עושה את זה גם שהגוגל הודעות מנסה לשלוח וגם האפליקציה של ההודעות במכשיר.
ולצערי מבינה מה אמרת אבל לא ממשיך לשלוח אחרי האישור שלוחצים כן (לא צילמתי אולי אעלה אחכ תמונה שאנסה שוב) זה פותח למעלה בסרגל התראות שוב הודעה ולוחצים עליה ושוב צריך לאשר ככה המון פעמים.
כי ל6 אנשים הודעה קצרה ואולי גם ארוכה ל בדקתי אבל כן שלח בלי אישור -
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
היות וחסמו לאור בעיות אבטחה, חשבתי אולי יש אפשרות למצוא אפליקציה טובה לשיתוף קבצים דרך Wi-Fi או Bluetooth וכך בינתיים נוכל להעביר תוכן ישר לתיקיות נבחרות, כי בשליחת קבצים בבלוטוס הכל מגיע לאותה תיקייה וצריך לעשות שם סדר, הרעיון שלי זה למצוא דרך לשתף את התיקיות וכך נוכל להעביר למשל תמונות למחשב באופן נוח וגם להכניס לדוגמא שירים לתיקייה המיועדת וכל זאת בלי לפרק את המכשיר
אפשרי. אבל בחברה טוענים שזה משהו שיסודר בקרוב ועובדים על זה...
אני מאוד מקווה שזה יהיה כי זה הכי נוח (גם OTG)
שלולי זה קשה מאוד להתנהל עם הפלאפון. כי אם יש לו נגן וכו'..
והוא אחרי הכל פלאפון תומך עד שיהיה עד הסוף...
שיתוף בבלוטוס או ווי פי זה יפה מאוד לבינתיים.. אבל בלוטוס זה לא אופצייה לקבצים גדולים.. וווי פי לא אופצייה למי שהסיר אותו
תודה -
@ישי-ניצנוב כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
(גם OTG)
אל תבנה על זה, זה עניין של מכשיר תומך או לא, והוא לא תומך כמעט בוודאות, הדרך שלי לבדוק זה לחבר התקן כלשהו כמו פנס לשם, אם הוא למקבל אנרגיה אז המכשיר ברמת חומרה לא תומך לענ"ד...
-
@ישי-ניצנוב @דוד-טרייטל
מסיבות טכניות שונות זה מאוד מסובך להוסיף חיבור נתונים
אבל ב"ה יש כיוון טוב ונקווה בעז"ה שיהיה בקרוב -
@Show-Digital תודה.
אני חושב כפי שאמרתי שזה משהו שדיי נצרך ואפי' די בסיסי לתומך כשר
אני מבין את העניין שיש חשש שיגנבו את הגרסא או יפרצו את המכשיר
ולכן צריך באמת למצוא פיתרון שיהיה רק חיבור נתונים
תודה לכם על הכל.