המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@דוד-טרייטל הוא דולק אצלי גם כן.
איפה בדיוק זה אמור להיפתח (העכבר) כי סולמית ארוך בלאנצ'ר זה מצב שקט/רטט וכו'.. -
@ישי-ניצנוב כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
נכנס לעכבר והוא מבקש שוב להפעיל וכן חוזר חלילה..
תמיד הוא מבקש, אתה גם רואה למעלה שכתוב מערכת Android עכבר מופעל וכו', וזה באמת מוזר
-
איפה בדיוק זה אמור להיפתח (העכבר) כי סולמית ארוך בלאנצ'ר זה מצב שקט/רטט וכו'..
זו בעיה שזה שקט וכו', מקווים שיתוקן, אבל זה קורה במקביל, ולא רק במסך הבית, בכל מקום אם תלחץ סולמית ארוך אמור להיפתח העכבר הזה
-
@דוד-טרייטל לצערי לא עובד. אני לוחץ סולמית ארוך והוא רק מדגיש את השורה. מאידך בכוכבית יש את העכבר הישן.
זה מוזר לי כי אני בטוח שמשהו שעשיתי לא נכון לא הגיוני ש2 טלפונים (שהיו אצלי) ועוד 1 של חבר כולם פגומים בעניין הזה.
(בלי קשר.. לדעתי הקיצורי מקשים עשה שינוי משמעותי. והוא כרגע הפך את השואו למשהו אחר לגמרי. מחכים לחיבור נתונים USB דחוף. וג'יפיאס נורמלי) -
(בלי קשר.. לדעתי הקיצורי מקשים עשה שינוי משמעותי. והוא כרגע הפך את השואו למשהו אחר לגמרי
אני גם חושב זה הבדל שמים וארץ, פתאום אתה שולט כאילו יש לך מסך מגע! ווליום, מעבר מהיר לאפליקציה (באמצעות 'קומבינציה אפשר המון, נרחיב בהזדמנות אם יהיה ביקוש)
וג'יפיאס נורמלי)
מה לא טוב בניווט? רק בגלל הבאג של החלון ההוא שקופץ? אני נהנה מהאפליקציה הזאת מאד,
הGPS של המכשיר הזה קולט פשוט תמיד! גם ביום מעונן כמעט תמיד והרבה פעמים בתוך מבנה, לך תשווה לQIN1+ שאף פעם לא קולט...@ישי-ניצנוב כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
זה מוזר לי כי אני בטוח שמשהו שעשיתי לא נכון לא הגיוני ש2 טלפונים (שהיו אצלי) ועוד 1 של חבר כולם פגומים בעניין הזה.
זה באמת מוזר, לא יודע. יש אחד מהם שמוכן לאפס? הייתי אומר נסה להתחבר לרשת לקבל עדכון, אבל זו עצה של מייקרוסופט...
-
@דוד-טרייטל לגבי הגי פי אס. החלון קופץ בעיקר מאוד מעצבן (ולא. לא מתרגלים לזה חח)
לגבי הקיצורי מקשים. כן מצאתי דיי הרבה דברים נחמדים באפליקציה הזו.
לגבי לעדכן גרסא אני מדבר איתך בין לפני העדכון גרסא בין אחרי זה לא עבד לי וגם אחרי שהחלפתי מכשיר וגם אחרי שבידי היה מכשיר של מישהו אחר.
תראה לי איך נראה העכבר.
יש לך דרך אולי להסריט לי איך בדיוק אתה פותח אותו מ0 ? -
@ישי-ניצנוב
אולי תעשה באמת בדיוק מה שמתואר כאן, ותבטל את המקום שמוזכר בו עכבר למעלה יותר, זה לא נצרך כלל, אולי זה מעכב,
תוריד כוכביות כמובן מהקישור
https://send.magicode.me/send-file/fil************e/d83dfeb016dd9eeaae07c97258f6150bdbd4e384/view -
@דוד-טרייטל תקשיב לי. משהו מוזר בהחלט..
אני עשיתי הכל לפי הספר (הווידאו) יש לי אפי' את ההודעה למעלה שזה פעיל.
אך משום מה הוא לא מציג לי אותו בכוכבית -
@shanirbd כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
היי.. יש מצב לסרטון בתוך ההדעות איך ההתכתבות שם? כמו צ'אט הכל בחלון אחד או דואר נכנס ונשלח בנפרד?
ביררתי עם החברה הם אמרו שאין צ'אט נראה לי תמוהה...לא יודע אם יועיל למישהו, אין לי SMS ברמת הסים, זו האפליקציה.
https://send.m**agicode.me/send-file/file/376dcd4f214470d8379d2c57cd*******73222eb91dde00/view -
-
@דוד-טרייטל לא נפתח, רשום לא ניתן לגשת לאתר
-
פוסט זה נמחק!