המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@אליעטר כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
@להתלמדן תפרט קצת יותר על הבעיה (מתי זה נהיה וכדו') ותתייג את @Show-Digital שיטפל בה בעידכון הבא
@Show-Digital כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
@להתלמדן
אני מכיר את הבעיה
אבל חשוב מאוד לדעת - זה קרה להם בגרסה החדשה? (שמגיעה עם חנות אפליקציות)כשפותחים את תמונות אחרי כמה שניות זה מפסיק לעבוד. זה בגרסה החדשה V2 (זה העדכונים שהוא נתן) יש חנות.
עוד חבר התלונן לי עכשיו שבנגן שמגיע בחנות MUSICOLET הוא מעוות לו נורא את הקול (אותם שירים דרך שאר הנגנים זה בסדר גמור) יש מה לעשות? מכירים את הבעיה. -
פוסט זה נמחק!
-
@גל053 כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
רציתי לשאול איך אפשר להנמיך את הקול תוך כדי שמיעת שירים או שיחת טלפון
בשיחת טלפון זה נורא פשוט, אם אתה במסך השיחה, תלחץ על מקש תחתון כמו בכל טלפון מקשים בעולם,
ואם אתה נמצא במקום אחר או משתמש למוזיקה בנגן מתקדם יותר מהמובנה (נגן מוזיקה) כגון Pulsar או Musicolet תצטרך להגדיר קיצורי מקשים כמו שכבר הציעו,
שים לב להגדיר לחיצה ארוכה, והייתי ממליץ להגדיר רק עבור יישומי המוזיקה, הכי טוב ליצור מסנן אפליקציה בשם 'מוזיקה' נניח שבו אתה מכניס את כל האפליקציות שבהם אתה סבור שתשתמש בזמן האזנה למוזיקה (אם תבחר ב'כל האפליקציות' אתה עלול לשנות עוצמה בכל לחיצה ארוכה על מקשי הספרות כגון בחיוג מהיר או תוך כדי כתיבה כשתרצה להוסיף ספרה.) וכך יהיה לך נוח יותר להוסיף פקודות כגון שינוי ווליום, השהיה/המשך נגינה, ואף דילוג לרצועה הבאה@ישי-ניצנוב כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אגב. מישהו יודע איך מפעילים את העכבר החדש ואיך משתמשים בו.
תיכנס ליישום 'עכבר' תלחץ על 'הפעלה' ובמסך הגדרות הנגישות תפעיל את 'עכבר' (ממש כמו ביישום של המקשים שאיתו אני מבין שהסתדרת) ואז בלחיצה ארוכה על סולמית הוא יופעל,
אגב למישהו יש תועלת מכך שהעכבר מופעל גם במסך הבית? לדעתי זה רק מסבך את המצב שקט ולא מועיל לכלום, אם אי אפשר לבטל את הפעלתו במסך הבית, אולי שכל יישום העכבר יופעל באמצעות יישום המקשים שבו בוודאי אפשר להגדיר מה יופעל מתי ואיפה
[עריכה] בשל בעיית חיבור ההודעה נשלחה פעמיים, לכן מחקתי,
-
- איזה אפליקציה יש להודעות?
- יש הגבלת תווים?
- יש צ'אט התכתבות (כמו בואטספ לדוגמא)?
- יש אפשרות לשלוח הודעות לקבוצה של אנשי קשר?
- רוב הפלאפונים כיום מגיעים עם מגבלה של עד 6 הודעות, בסמארטפונים יש מגבלה של 10 הודעות יחד ורק אח"כ זה עובר לmms מה המגבלה בשואו? כמו סמארטפון?
-
@דוד-טרייטל תודה
-
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
תיכנס ליישום 'עכבר' תלחץ על 'הפעלה' ובמסך הגדרות הנגישות תפעיל את 'עכבר' (ממש כמו ביישום של המקשים שאיתו אני מבין שהסתדרת) ואז בלחיצה ארוכה על סולמית הוא יופעל,
לצערי לא עובד. העכבר הרגיל בכוכבית עובד.
-
@ישי-ניצנוב כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
לצערי לא עובד. העכבר הרגיל בכוכבית עובד.
איפה נתקעת? הצלחת להפעיל בתפריט הנגישות את 'עכבר'?
-
-
@דוד-טרייטל כן. משם אני יוצא בשורת ההגדרות המהירות למעלה מציג שעכבר פעיל אבל בלחיצה על * נפתח העכבר הישן, סולמית כלום
-
@דוד-טרייטל כן. משם אני יוצא בשורת ההגדרות המהירות למעלה מציג שעכבר פעיל אבל בלחיצה על * נפתח העכבר הישן, סולמית כלום
סולמית ארוך?
-
כלום.
ממש מוזר, תנסה:
להגדיר שהעכבר יופעל גם בלחיצה קצרה (ביישום 'עכבר')
אולי לאפס את המכשיר? כמובן לגבות חומר מכל היישומים ולזכור שיכול להיות ששכחת משהו, יצויין כי הרינגטונים המותאמים לכל איש קשר יאבדו במקרה כזה. -
@דוד-טרייטל @מישהו12 זה כבר פלאפון שואו שני ביד שלי ואני מנסה ואין.. משהו שאני עושה כנראה לא נכון.
אני פותח אפשרויות מתקדמות בארגונית>עכבר>הדלקת עכבר (מקפיץ אותי לאישור נגישות)>אבל הנגישות דולקת כבר (מקש עוצמת הקול כמקש קיצור-עכבר) וגם בשירותים שהורדתם העכבר דולק. אני סוגר את הנגישות. ואין עכבר עדיין. נכנס לעכבר והוא מבקש שוב להפעיל וכן חוזר חלילה.. -
מקש עוצמת הקול כמקש קיצור-עכבר)
כנראה זו הטעות, את מה שמסומן כאן בתמונה, תפעיל