המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
משום מה, בפלאפון הזה אי אפשר להגדיר אותו רק על LTE, ההגדרה שהוזכרה, עובדת לזמן קצר (אולי עד הפעלה מחדש ואולי פחות מכך) ובהמשך הוא חוזר ל3G כשנראה לו יותר מוצלח שם...
-
משום מה, בפלאפון הזה אי אפשר להגדיר אותו רק על LTE, ההגדרה שהוזכרה, עובדת לזמן קצר (אולי עד הפעלה מחדש ואולי פחות מכך) ובהמשך הוא חוזר ל3G כשנראה לו יותר מוצלח שם...
-
@דוד-טרייטל ב v7 ?
-
@נוחעם-FM הוא צודק
כי מקודם הגדרתי כמו שאמרת LTE/cdma/umts auto PRL
אחרי הפעלה מחדש זה נהיה LTE/umts auto PRL -
@מתמחה-בטופ תעשה את הקוד
*#*#4636#*#*כנס למידע על הטלפון ואז תשים על
LTE only
ותבדוק.
אם עובד אז תחזיר למה שהיה אחרת לא יהיה לך דור 3@נוחעם-FM מה הכוונה עובד זה מחייג לי אבל עדיין דור 3.
וזה חזר עכשיו למצב הראשון -
@נוחעם-FM מה הכוונה עובד זה מחייג לי אבל עדיין דור 3.
וזה חזר עכשיו למצב הראשון@מתמחה-בטופ אם הגדרת LTE only זה לא יכול לחייג על דור 3
-
@נוחעם-FM מה הכוונה עובד זה מחייג לי אבל עדיין דור 3.
וזה חזר עכשיו למצב הראשון -
@מתמחה-בטופ מייד כשאתה שם על LTE ONLY כתוב 4G או והוא מוציא שיחות ?
או שאין קליטה בכלל ? או שכתוב 4G אבל לא מוציא שיחות ?
או שהוא מייד יורד ל3G ?@נוחעם-FM העברתי יצאתי מההגדרות האלה וזה הוציא לי שיחה בדור 3 כיביתי והדלקתי שנכנסתי להגדרות האלה זה לא היה במצב הזה
@show-digital יכול ליהות שזה אומר שהעדכון לא היה טוב -
@נוחעם-FM העברתי יצאתי מההגדרות האלה וזה הוציא לי שיחה בדור 3 כיביתי והדלקתי שנכנסתי להגדרות האלה זה לא היה במצב הזה
@show-digital יכול ליהות שזה אומר שהעדכון לא היה טוב@מתמחה-בטופ זה היה ככה בכל הגירסאות, לא קשור לעדכון האחרון
-
@מתמחה-בטופ זה היה ככה בכל הגירסאות, לא קשור לעדכון האחרון
@דוד-טרייטל אבל לפי איך שהבנתי זה מה שהעדכון הזה שינה
-
-
@מתמחה-בטופ ממתי הסים שלך?
@נוחעם-FM לא יודע. למה זה משנה?
-
@נוחעם-FM לא יודע. למה זה משנה?
-
@מתמחה-בטופ כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אבל לפי איך שהבנתי זה מה שהעדכון הזה שינה
העדכון הזה הוסיף אפשרות של שיחות ב4G, לא כפייה של דור 4,
תמיד היה אפשר לכפות 4G בהגדרה ההיא של LTE only, ותמיד כמו עכשיו זה היה מתבטל וחוזר למצב שכולל 3G אוטומטי.
מה שהשתנה זה היכולת להישאר בדור 4 בעת ביצוע שיחה, אם מלכתחילה המכשיר ב3G, זה לא קשור לעדכון הזה, אלא לבעיית רשת/הגדרות אחרת. -
@מתמחה-בטופ כי סימים ישנים צריך להתקשר לחברת סלולר שתרענן אותם ותפעיל את האופציה של 4G
וסימים עוד יותר ישנים לא תומכים בכלל ונדרש לקנות סים חדש.@נוחעם-FM אני ינסה סים שעובד בדור 4 ואני יעדכן
\