המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@דניאל-הלוי
ואגב אני לא מצליח למצוא את הפלפון שלו באתר ... יש מצב אתה שולח לי אותו?@דניאל-הלוי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
@דניאל-הלוי
ואגב אני לא מצליח למצוא את הפלפון שלו באתר ... יש מצב אתה שולח לי אותו?@דניאל-הלוי תיצור איתו קשר במייל 6411690@gmail.com
-
@משה-הישראלי
ושווה לקנות את המכשירים האלו בתור יד 2?
מול מי אני מתנהל אם אני צריך אפילקציות או חסימות מסויימות?@דניאל-הלוי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
מול מי אני מתנהל אם אני צריך אפילקציות או חסימות מסויימות?
@דניאל-הלוי זה לא פלאפון בהתאמה אישית...
תוכל להוריד מהחנות מה שתרצה ואח"כ להסיר אותה ואת ה wi-fi לצמיתות. -
@גבעת-זאב כדי לוודא שהמיקום GPS פעיל ברגע הצילום, תפתח תוכנת ניווט, במצב שהיא כבר נשארת מחוברת ללויינים, כגון במהלך ניווט בOSMAND וכנראה גם בWAZE, ואז תצלם/תסריט, כמובן אחרי נתינת הרשאות, אצלי זה עובד
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
@גבעת-זאב כדי לוודא שהמיקום GPS פעיל ברגע הצילום, תפתח תוכנת ניווט, במצב שהיא כבר נשארת מחוברת ללויינים, כגון במהלך ניווט בOSMAND וכנראה גם בWAZE, ואז תצלם/תסריט, כמובן אחרי נתינת הרשאות, אצלי זה עובד
@דוד-טרייטל ו @זונדל-גרנד תודה על כל העזרה, סוף סוף עבד לי.
-
עכשיו נשאר להבין למה בתמונות הוא לא שומר את המיקום בקובץ התמונה, אלא רק במכשיר עצמו,
תופעה מוזרה חסרת הסבר, אם שינית את מיקום או שם הקובץ-נתוני המיקום לא יוצגו יותר, וכמובן כשמעבירים את התמונה למחשב או טלפון אחר, אין נתוני מיקום של התמונה.
ובוידאו-זה נשמר כמו בכל מחשב/טלפון אחר ששומר מיקום בקובץ המצולם.
ובכלל איפה נשמרים נתוני המיקום של התמונות? כל צריבת גירסה או פירמוט אני מאבד את הנתונים האלו, האם ניתן לגבות? האם מישהו פגש/יכול לבדוק במכשירי Android 8 אחרים? -
עכשיו נשאר להבין למה בתמונות הוא לא שומר את המיקום בקובץ התמונה, אלא רק במכשיר עצמו,
תופעה מוזרה חסרת הסבר, אם שינית את מיקום או שם הקובץ-נתוני המיקום לא יוצגו יותר, וכמובן כשמעבירים את התמונה למחשב או טלפון אחר, אין נתוני מיקום של התמונה.
ובכלל איפה נשמרים נתוני המיקום של התמונות? כל צריבת גירסה או פירמוט אני מאבד את הנתונים האלו, האם ניתן לגבות? האם מישהו פגש/יכול לבדוק במכשירי Android 8 אחרים?@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
ובכלל איפה נשמרים נתוני המיקום של התמונות? כל צריבת גירסה או פירמוט אני מאבד את הנתונים האלו, האם ניתן לגבות? האם מישהו פגש/יכול לבדוק במכשירי Android 8 אחרים?אני יודע שזה עובד לי התמונות שהעברתי לכרטיס עובדות לי מצויין בכל הטלפונים מראים לי את המיקום
-
ובכלל איפה נשמרים נתוני המיקום של התמונות? כל צריבת גירסה או פירמוט אני מאבד את הנתונים האלו, האם ניתן לגבות? האם מישהו פגש/יכול לבדוק במכשירי Android 8 אחרים?אני יודע שזה עובד לי התמונות שהעברתי לכרטיס עובדות לי מצויין בכל הטלפונים מראים לי את המיקום
@זונדל-גרנד כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אני יודע שזה עובד לי התמונות שהעברתי לכרטיס עובדות לי מצויין בכל הטלפונים מראים לי את המיקום
אתה יכול להעלות תמונה שצולמה בשואו עם פרטי מיקום?
פשוט נראה לי שאצלי (בכמה מכשירים וגרסאות) לא רק המאפיין הזה נעלם בהעברת התמונה אלא עוד פרטים, אשמח לחקור, ואולי למצוא פתרון,
באיזו גרסה אתה משתמש? -
אני לא מצליח לעדכן גרסה לגרסה החדשה ושואו לא עונה לי למשהו יש מושג איך מעדכנים
והאם בגרסה החדשה זה משתנה לדור ארבע?תודה.
@תשב-י יש גירסה חדשה שהיא דור 4 ברוב מחברות, אי אפשר להוריד את העדכון עצמאית, תמתין שהוא יענה לך.
-
-
@תשב-י כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
@תשב-י הוא לוקח על הגירסה הזו בסביבות ה 50 ש"ח.
-
@גבעת-זאב כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
למה הרי קנו את פלאפון אם ידיעה שהוא מותאם לדור ארבע
שאלה טובה, תשאל את @Show-Digital, לא אותי...
-
יש צדק בזה, אבל תכל'ס אף אחד לא הבטיח VoLTE וכל מי שמבין (ומי שקנה ידע שזה מכשיר מלא באגים ולא לשימוש פשוט וחלק) ידע שזה לא 1+1 ויתכן שאין VoLTE, לי אישית מישהו ענה כאן בפורום שכנראה תומך, כמובן שטעה.
תכל'ס מכשיר דור 4 כולל שיחות דור 4, ואם אף אחד לא התרעם בזמן שVoLTE היה פינוק, אז עד לרגע סגירת הרשתות עדיין אין זכות לבוא בטענות.וצריך לזכור ולדעת שבגרסה הזו יש שיפורים נוספים, שעלות הפיתוח שלהם לא זולה, ובכלל כל עשרות הבאגים שתוקנו ללא התחייבות מפורשת מהיבואן או מהמוכר שיטופלו, לא היו בחינם, וכעת, כשהשדרוג המשמעותי יוצא, היבואן מבקש תשלום סמלי על הגירסה, ביום שהטלפון לא יהיה שמיש אולי נוכל לכעוס
-
יש צדק בזה, אבל תכל'ס אף אחד לא הבטיח VoLTE וכל מי שמבין (ומי שקנה ידע שזה מכשיר מלא באגים ולא לשימוש פשוט וחלק) ידע שזה לא 1+1 ויתכן שאין VoLTE, לי אישית מישהו ענה כאן בפורום שכנראה תומך, כמובן שטעה.
תכל'ס מכשיר דור 4 כולל שיחות דור 4, ואם אף אחד לא התרעם בזמן שVoLTE היה פינוק, אז עד לרגע סגירת הרשתות עדיין אין זכות לבוא בטענות.וצריך לזכור ולדעת שבגרסה הזו יש שיפורים נוספים, שעלות הפיתוח שלהם לא זולה, ובכלל כל עשרות הבאגים שתוקנו ללא התחייבות מפורשת מהיבואן או מהמוכר שיטופלו, לא היו בחינם, וכעת, כשהשדרוג המשמעותי יוצא, היבואן מבקש תשלום סמלי על הגירסה, ביום שהטלפון לא יהיה שמיש אולי נוכל לכעוס
@דוד-טרייטל היות שתאריך סגירת הרשתות כבר ממש קרוב אני לא חושב שאפשר להגדיר Volte כ"פינוק", כך שעד כמה שלאחר סגירת הרשתות ניתן לכעוס גם עכשיו כבר אפשר לכעוס
.
הנ״ל מבלי להתייחס לשאלה האם זה מוצדק לקחת תשלום נוסף (לדעתי לא).
-
וצריך לזכור ולדעת שבגרסה הזו יש שיפורים נוספים, שעלות הפיתוח שלהם לא זולה, ובכלל כל עשרות הבאגים שתוקנו ללא התחייבות מפורשת מהיבואן או מהמוכר שיטופלו, לא היו בחינם, וכעת, כשהשדרוג המשמעותי יוצא, היבואן מבקש תשלום סמלי על הגירסה, ביום שהטלפון לא יהיה שמיש אולי נוכל לכעוס
סליחה.
אבל זה קצת חוצפה מה שאתה עושה פה.
אתה מוכר מכשיר אתה אמור להביא את הטופ!
ברגע שיש באגים אז אתה מחוייב לטפל בהם. אתה לא יכול להגיד ש"תגידו תודה שאין באגים" לא! אתה מוכר מכשיר אתה נושא עליך את האחריות שהוא יהיה ראוי לשימוש וללא באגים.
(ללא התחייבות מפורשת זה כזה חרטא, כי כמו שאמרתי היצרן לא צריך למכור משהו דפוק ואז להגיד לא פירסמתי שאני מתקן באגים.. היצרן מלכתחילה צריך לדאוג שלא יהיו באגים!) -
@דוד-טרייטל במיוחד שהוא כתב בדף של המוצר
עידכונים ותיקונים שוטפים אונליין
-
@דוד-טרייטל במיוחד שהוא כתב בדף של המוצר
עידכונים ותיקונים שוטפים אונליין
@מומחה123 כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
במיוחד שהוא כתב בדף של המוצר
זו כבר טענה,
כי אף אחד לא מתחייב שאין באגים, ול4X4 יש לא מעט כאלו, והוא המכשיר היחסית בסדר בדור שלנו, ולQIN1+ יש גם כמה נפוצים.
אז התחייבות של תיקון באגים לאף אחד אין, כי לא הכל אפשרי, ולא היה ברור אם בכלל יהיה פעם VOLTE בשואו, כמו שלא היה בטוח שיהיה בF21pro, אז הצליחו לסדר, זה בהחלט ונוס כל עוד זה לא הכרח ועדיין 3G לא נסגר.
אבל אם הוא הבטיח עדכוני שוטפים, ייתכן שזה נכלל, השאלה אם הוא הבטיח שהעדכונים יהיו בחינם לעד, כי למשל מייקרוסופט נותנת לכל מוצר כמה שנות עדכונים (Windows10 נפרד מהסיפור הזה עוד חודש, בדיוק עם ה-3G...) ואחר כך אתה חייב להתקדם. -
זו כבר טענה,
כי אף אחד לא מתחייב שאין באגים, ול4X4 יש לא מעט כאלו, והוא המכשיר היחסית בסדר בדור שלנו, ולQIN1+ יש גם כמה נפוצים.
אז התחייבות של תיקון באגים לאף אחד אין, כי לא הכל אפשרי, ולא היה ברור אם בכלל יהיה פעם VOLTE בשואו, כמו שלא היה בטוח שיהיה בF21pro, אז הצליחו לסדר, זה בהחלט ונוס כל עוד זה לא הכרח ועדיין 3G לא נסגר.
אבל אם הוא הבטיח עדכוני שוטפים, ייתכן שזה נכלל, השאלה אם הוא הבטיח שהעדכונים יהיו בחינם לעד, כי למשל מייקרוסופט נותנת לכל מוצר כמה שנות עדכונים (Windows10 נפרד מהסיפור הזה עוד חודש, בדיוק עם ה-3G...) ואחר כך אתה חייב להתקדם.@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
זו כבר טענה,
אבל אם הוא הבטיח עדכוני שוטפים, ייתכן שזה נכלל, השאלה אם הוא הבטיח שהעדכונים יהיו בחינם לעד, כי למשל מייקרוסופט נותנת לכל מוצר כמה שנות עדכונים (Windows10 נפרד מהסיפור הזה עוד חודש, בדיוק עם ה-3G...) ואחר כך אתה חייב להתקדם.אי אפשר להשוות מכירת סלולר שהוא חומרה למכירת תוכנה מחשב.
בסלולר מקובל תמיד לתת עדכונים תוכנה בחינם במיוחד כשמודבר בעידכונים קריטיים להפעלת המוצר.
כשאתה מוכר מכשיר סלולר אתה לא מוכר את התוכנה אלא התוכנה נטפלת למכשיר ולפיכך אתה מחויב לתת עדכונים בחינם(ככל שישנם)
לעומת זאת כשהמוצר הוא תוכנה ואתה מגביל מראש זמן לעדכונים אפשר לדבר אולי על גביית כסף על עדכונים מעבר לזמן זה
לפיכך הנסיון לתפוס טרמפ על מצוקת הלקוח שרכש ממך מכשיר ולגבות ממנו כסף על עדכון הוא לא מוסרי ,מבזה את המפיץ ואולי אפילו לא חוקי
אני חושב שאנחנו במגזר החרדי צריכים ללמוד דווקא מחנוך הצדיק(זה מפרשת בראשית....) שעליו נאמר שהיה סנדלר צדיק ומייחד יחודים על כל תפירה ותפירה שתהיה חזקה וטובה ללקוח ולהתרחק מהחשיבה האנוכית המערבית(ואולי הסינית?) המעוותת שהיא לרמות את הלקוח ולמכור לו מוצר שיתקלקל(Planned obsolescence) תוך זמן קצר על מנת שיקנה חדש
-
זו כבר טענה,
אבל אם הוא הבטיח עדכוני שוטפים, ייתכן שזה נכלל, השאלה אם הוא הבטיח שהעדכונים יהיו בחינם לעד, כי למשל מייקרוסופט נותנת לכל מוצר כמה שנות עדכונים (Windows10 נפרד מהסיפור הזה עוד חודש, בדיוק עם ה-3G...) ואחר כך אתה חייב להתקדם.אי אפשר להשוות מכירת סלולר שהוא חומרה למכירת תוכנה מחשב.
בסלולר מקובל תמיד לתת עדכונים תוכנה בחינם במיוחד כשמודבר בעידכונים קריטיים להפעלת המוצר.
כשאתה מוכר מכשיר סלולר אתה לא מוכר את התוכנה אלא התוכנה נטפלת למכשיר ולפיכך אתה מחויב לתת עדכונים בחינם(ככל שישנם)
לעומת זאת כשהמוצר הוא תוכנה ואתה מגביל מראש זמן לעדכונים אפשר לדבר אולי על גביית כסף על עדכונים מעבר לזמן זה
לפיכך הנסיון לתפוס טרמפ על מצוקת הלקוח שרכש ממך מכשיר ולגבות ממנו כסף על עדכון הוא לא מוסרי ,מבזה את המפיץ ואולי אפילו לא חוקי
אני חושב שאנחנו במגזר החרדי צריכים ללמוד דווקא מחנוך הצדיק(זה מפרשת בראשית....) שעליו נאמר שהיה סנדלר צדיק ומייחד יחודים על כל תפירה ותפירה שתהיה חזקה וטובה ללקוח ולהתרחק מהחשיבה האנוכית המערבית(ואולי הסינית?) המעוותת שהיא לרמות את הלקוח ולמכור לו מוצר שיתקלקל(Planned obsolescence) תוך זמן קצר על מנת שיקנה חדש
@jack כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אני לא יכול לייצג את היבואן, אבל לענ"ד נראה שהמצב הוא הפוך, אנחנו הלקוחות ביקשנו המון שדרוגים ותיקונים, שאינם הכרחיים כ"כ, כי כל אחד שקנה את זה ידע שכרגע הוא קונה מכשיר מלא בבאגים, זה היה השם של הפלאפון הזה מהרגע ששמעתי עליו ועד שגמרתי לקרוא את אחרון הפוסטים בנושאים שקשורים אליו.
אלא מה? העדפנו להאמין שהחומר הוא טוב והעדכונים יסדרו לנו את החיים, בדומה לתסכול על Q7 שלא מקבל עדכונים נחוצים להתרעות פיקוד העורף, ששם טענתי בתוקף שהוא לא חייב לנו כלום וכל אחד שרכש את המכשיר רכש אותו על דעת שאין בו פיקוד העורף, גם כאן ידענו שאולי זה לא יהיה מושלם, והרה דברים השתפרו באמת לאחר זמן, אבל עדכון משמעותי שמביא חוויה מרעננת למכשיר, בהחלט מצריך השקעה מצד היבואן והוא רוצה תמורה לכיסוי הוצאות,
אגב הבנתי שהוא כמעט תמיד גבה כסף על צריבה, רק שכעת, אולי בשל אילוץ טכני אין אפשרות לקבל את העדכון עצמאית, ועל שירות לקוחות אישי-משלמים, ואף אחד לא התרעם כשהלך לצרוב גירסה ל4X4 בחנות תמורת 30 ש"ח -
-
כמעט לאף מכשיר כמו הQ7 4*4 ועוד לא היה עדכונים און ליין
חוץ מהשואו -
זה שצריך Volte זה משהו חדש שהוא עבד לתקן את זה .ולא בחינם
ועל כן 50 שקל מכמה צריבות יחזירו את עלויות ההשקעה -
חוץ מזה שהעדכונים על המכשיר לבד מה שאתם רוצים, כנראה גם עולה כסף לשים את העדכון בשרתים וכו'
-
-
@jack כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אני לא יכול לייצג את היבואן, אבל לענ"ד נראה שהמצב הוא הפוך, אנחנו הלקוחות ביקשנו המון שדרוגים ותיקונים, שאינם הכרחיים כ"כ, כי כל אחד שקנה את זה ידע שכרגע הוא קונה מכשיר מלא בבאגים, זה היה השם של הפלאפון הזה מהרגע ששמעתי עליו ועד שגמרתי לקרוא את אחרון הפוסטים בנושאים שקשורים אליו.
אלא מה? העדפנו להאמין שהחומר הוא טוב והעדכונים יסדרו לנו את החיים, בדומה לתסכול על Q7 שלא מקבל עדכונים נחוצים להתרעות פיקוד העורף, ששם טענתי בתוקף שהוא לא חייב לנו כלום וכל אחד שרכש את המכשיר רכש אותו על דעת שאין בו פיקוד העורף, גם כאן ידענו שאולי זה לא יהיה מושלם, והרה דברים השתפרו באמת לאחר זמן, אבל עדכון משמעותי שמביא חוויה מרעננת למכשיר, בהחלט מצריך השקעה מצד היבואן והוא רוצה תמורה לכיסוי הוצאות,
אגב הבנתי שהוא כמעט תמיד גבה כסף על צריבה, רק שכעת, אולי בשל אילוץ טכני אין אפשרות לקבל את העדכון עצמאית, ועל שירות לקוחות אישי-משלמים, ואף אחד לא התרעם כשהלך לצרוב גירסה ל4X4 בחנות תמורת 30 ש"ח@דוד-טרייטל אם אתה לא רוצה להיות פרקליטו של ה-... לפחות תעשה את זה בשכר
לא מובנת לי הלהיטות להצדיק את מעשי העוולה שמנורמלים במגזר החרדי.
ובנוסף הטיעונים שלך לא מחזיקים מים.
בפשטות מי שקונה מוצר קונה על דעת שהמוצר מושלם או ככל שיד המפיץ מגעת.
בשום מקום המוכר לא העז לכתוב "המוצר דפוק, מלא באגים וייתכן שלא יעבוד בקרוב"-אלא להיפך.
הניסיון הנואל לעשות כסף ממכירת מוצר דפוק על מנת לתקן הוא מגונה בעיני.