המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@למה-באתי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
ע''ד אפליקצית הבלוטוס..
?
לא הבנתי איפה הבלוטוס נכנס בסיפור,אלא אם התכוונת להביא ראיה לדבריי-שהדבר אפשרי ואפילו קל, כשם שהביאו יישום מיוחד לבלוטוס@תשב-י כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אני מדבר בדיוק על אפלקציה הזאת היא הכי נוחה לשימוש בשעון השני אני פחות משתמש ושעון של אפלקציה כבר פיספס לי כמה פעמים בזמנים שהיו לי מאד חשוב שיצלצל.
אין לזה פתרון?אם דיברת על השעון המעורר המסובך יותר (זה שיש כפתור כחול ליצירת התראה חדשה), אז גם לי קרה פעם אחת (כנראה) שפספס צלצול, ובמקרה הסוללה היתה על פחות מ-14% ומצב 'חיסכון בסוללה' היה פעיל, אולי הוא אשם בכך, בכל אופן ביטלתי 'אופטימיזציה של סוללה' עבורו, כי הבחנתי שלפעמים הסמל נעלם משורת המצב למעלה, וחששתי שזה יגרום לפספוסים.
והבשורה הגדולה מבחינתי באפליקציה הזו של השעון המעורר, שסופסוף הצלחתי לשלוט בה ע"י אפליקציית קיצורי המקשים!
פשוט השם של השעון הזה בקיצורי מקשים, לא ברור למה, הינו: 'בבקשה בחר מצלמת ברירת מחדל'! ואפשר להבחין בסמל השעון המעורר, וכך ניתן:
א'. להגדיר מקש שישתיק את הצלצול (ולא להתחרפן בבוקר עם העכבר או לנחש כמה לחיצות נותרו עד שהסמן יגיע להשתקה...)
ב'. ליצור שעונים חדשים בקלות וללא צורך בעכבר,
פשוט יוצרים קיצור עבור פעולת 'חיקוי הקשה על המסך' (צריך מעט סבלנות ומיומנות כדי ללחוץ במקום הנכון כשמגדירים את זה, אבל זה חד פעמי) בנקודות הרלוונטיות, וזהו!אתן כאן את הנתונים המדוייקים שמקרה שיועיל למישהו:
אצלי לדוגמא המקש * משמש כעת ליצירת שעונים חדשים וכן לדחיית הצלצול (נודניק), מגדירים פעולת 'חיקוי הקשה על המסך' ואז אפשר פשוט להזין קואורדינטות באופן ידני:
78
234
ועבור השתקה לגמרי (אפשר בסולמית למשל) מכניסים קואורדינטות
120
275
בהצלחה!
נ.ב. הראשון לא עובד בתצוגה גדולה, במצב כזה תידרש התאמה למיקום המדוייק של הלחצן, בדקתי וזה עבד רק ב'בינוני' או 'קטן'