המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@ssshmuel כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
מישהו מכיר בעיה בשואו שעושה בעיות עם פרטנר לאחרונה בקושי יש לי קליטה בכלל וגם אי אפשר להוציא ולקבל שיחות וזה רק בסימים של פרטנר בשאר החברות גם בקושי יש קליטה אבל לפחות מוציא ומכניס שיחות
@דוד-טרייטל @Show-Digital למישהו יש מידע בנושא?למישהו יש פיתרון בשבילי המכשיר פשוט לא עובד בפרטנר
-
קראנץ' ונילההשיב לssshmuel נערך לאחרונה על ידי קראנץ' ונילה
חברים יש לי בעיה- השתמשתי בקיצורי מקשים, ובטעות הגדרתי שהמקש ווליום התחתון ידליק את המצלמה בכל האפליקציות, ובקיצור עכשיו אני לא יכול להשתמש במקש הזה בכלל ולכן אני לא יכול גם למחוק את הקיצור הזה בקיצור יש מי שיודע איך אפשר לאפס את האפליקציה או לפרמט את הפלאפון בלי להשתמש במקש ווליום התחתון (אולי יש איזה קוד שמאפס את הפלאפון) תודה לכל מי שיוכל לסייע.
-
חכם בלילה 1השיב לקראנץ' ונילה נערך לאחרונה על ידי
@קראנץ-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-x27-ונילה תנסה ללחוץ על המקש חזור (אנשי קשר) 10 פעמים
-
rbuהשיב לקראנץ' ונילה נערך לאחרונה על ידי
@קראנץ-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-x27-ונילה תנסה לראות עם תצליח לחבר בלי המקש התחתון עכבר או מקלדת אלחוטיים א״כ יש לך פתרון.
נ.ב בעבר היה מישהו שהציע לצמד עכבר אלחוטי בדיוק למקרים כאלה
-
@חכם-בלילה-1 מה זה אמור לעשות?
ניסתי עכשיו וכלום. -
קראנץ' ונילההשיב לrbu נערך לאחרונה על ידי קראנץ' ונילה
@חכם-בלילה-1 איפה ללחוץ, במסך הבית? כי שם זה לא עזר
@rbu אתה מתכוון לעכבר של מחשב?, זה אפשרי לחבר אותו בבלוטוס? -
@קראנץ-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-x27-ונילה עכבר בלוטוס אפשר לחבר בבלוטוס...
בכל מקרה חשבתי עכשיו על רעיון אחר עובד עליו עכשיו. -
rbuהשיב לקראנץ' ונילה נערך לאחרונה על ידי rbu
@קראנץ-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-x27-ונילה שים לב שזה ימחק לך את כל הקיצורים שעשית לטלפון.
הרעיון הוא להשתמש אופציה לגיבוי קיצורי מקשים כדי להחליף את ההגדרות הקיימות במכשיר.- תוריד את הקובץ הזה import.brem
- תכניס אותו בכרטיס זיכרון בתיקיה הראשונה שמופיעה במנהל קבצים פלוס (זה שבמולטימדיה) (עם יש תיקיית משנה בתוכה תכניס אותה בפנים) הרעיון הוא שלתיקיה הראשונה אפשר לגשת בלי מקש למטה.
- תעתיק את הקובץ וצחזור לזיכרון הפלאפון.
- תחפש שם "iri"
- התיקיה הראשונה שמופיעה שם זו התיקיה שבה צריך להכניס את הגיבוי (תוודא שהנתיב שלה הוא android/data) תיכנס אליה ובתוכה לתיקיה "FILES" תדביק את הקובץ שם.
- תיגש לקיצורי מקשים כשאתה בתוך האפליקציה תלחץ על המקש הימני (תפריט) תבחר גיבוי ואז על היבוא.
עם זה לא עובד (הוא אומר שהקובץ לא נמצא) צריך כנראה להכניס אותו לכרטיס זכרון באותו נתיב.
מקווה שהייתי מספיק ברור.
דרך אגב הקובץ גיבוי הוא שלי מקווה שתהנה ממנו
-
קראנץ' ונילההשיב לrbu נערך לאחרונה על ידי קראנץ' ונילה
@rbu ייש"כ גדול מאוד על הטירחה וההסבר המפורט! אני כרגע אוחז בשלב 4, עשיתי חיפוש com.iri ומצאתי את התיקיה המדוברת אבל אני לא מצליח להדביק בה כי כדי להדביק צריך לרדת במקש הנ"ל...
נ.ב. רציתי להגיב לך כבר לפני שעה אבל לא הייתה לי אפשרות... -
@קראנץ-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-x27-ונילה באמת פיספסתי בטעות את החלק של ההדבקה (בעיקרון עברתי על הכל בלי להשתמש במקש התחתון אבל כנראה מתוך הרגל לא שמתי לב). איך עשית את זה באמת?
@משה-הישראלי בבקשה
- הורדה והגבהה של עוצמת שמע באפליקציות מוזיקה ע״י לחיצה של 0.25 שניה על 2 ו 8.
- פתיחה של וילון התראות בכל מקום ע״י לחיצה של 3 שניות על מקש 5 בכל מקום.
- הגדלה והקטנה של המפה (ע״י שימוש בחיקוי הקשה על המסך) באפליקציה osmand בלחיצה של 0.25 שניה על המקשים 2 ו 8.
- לחיצה על הכפתור התמקדות על מיקום נוכחי באפליקציה הנ״ל בלחיצה של 0.5 שניה על 1.
- לחיצה על הכפתור חיפוש באפליקציה הנ״ל בלחיצה של 0.5 שניה על 3.
- פתיחה של המצלמה בלחיצה רגילה על הכפתור השמאלי פעיל רק ב-Launcher(עוקף מערכת).
- חיקוי הקשה על המסך באפליקציות אנשי קשר בשביל להתמקד על החיפוש בלחיצה על 1 ל0.5 שניה.(בנקודה שמתמקדת על החיפוש בשתי האפליקציות).
- קומבינצה של # ואח״כ * בשביל פתול את הבלוטוס בכל מקום.
זה הכל אשמח להערות והצעות לשיפור.
-
@rbu כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
חיקוי הקשה על המסך באפליקציות אנשי קשר בשביל להתמקד על החיפוש בלחיצה על 1 ל0.5 שניה.(בנקודה שמתמקדת על החיפוש בשתי האפליקציות).
לכאורה זה כבר אפשרי על ידי לחצן הניווט הימיני - תבדוק.
אז אולי באמת אפשר לעשות מה שעשית שזה יהיה על ידי לחיצה על כל מקש שזה יופנה לשורת החיפוש אבל גם לא יבטל את ההקשה -
הגדלה והקטנה של המפה (ע״י שימוש בחיקוי הקשה על המסך) באפליקציה osmand בלחיצה של 0.25 שניה על המקשים 2 ו 8.
האם זה אפשרי גם בגלרית המצלמה ? להגדיל ולהקטין את התמונות
-
משה הישראליהשיב לקראנץ' ונילה נערך לאחרונה על ידי
@קראנץ-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-x27-ונילה
אם העכבר של הסולמית לא מתנגש בקיצורי מקשים אז מה היה הבעיה שלך מלכתחילה -
@משה-הישראלי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
לכאורה זה כבר אפשרי על ידי לחצן הניווט הימיני - תבדוק.
לא ידעתי על זה - תודה. ראיתי שהולך לצאת באחד העידכונים משהו כזה אבל לא ידעתי שהגיע. מצד שני זה לא עובד באפליקציה השניה של האנשי קשר.
האם זה אפשרי גם בגלרית המצלמה ? להגדיל ולהקטין את התמונות
לכאורה לא. (אין שום כפתור ללחוץ על זה.)
אם העכבר של הסולמית לא מתנגש בקיצורי מקשים אז מה היה הבעיה שלך מלכתחילה
כי הוא לא יכל לגלגל לקיצור שתקע לו את הכל בשביל למחוק אותו.
-
@קראנץ-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-x27-ונילה כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
חסכת לי 350 שח
לא צריך להגזים מקסימום תמיד יכלת לפנות למעבדת שירות שיאפסו לך את הטלפון איפוס מלא. החיסרון כמובן: טירחה, ושכל המידע נמחק ולא רק הקיצורי מקשים...
-
לכאורה לא. (אין שום כפתור ללחוץ על זה.)
אבל זה כן אפשרי להגדיל ולהקטין על ידי לחיצה על המסך עם העכבר
-
כי הוא לא יכל לגלגל לקיצור שתקע לו את הכל בשביל למחוק אותו.
זה לא הלחצן של ניווט למטה? אם כן אז גם להדבקה עם העכבר בסולמית כשאתה לוחץ למטה זה נתקע! לא כן?