המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@חכם-בלילה-1 כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
יש לך מושג על זה?
לא
וכן המקלדת שלך קורסת פעם אחר פעם
צריך לפנות ליבואן, הוא בסופו של דבר השתמש באפליקציה שלי, פשוט הוריד מהפורום, אבל לא ביקש ממני להתאים אותה למכשיר...
-
ישלי בעיה בעכבר של המכשיר (העכבר הנוח שמפעילים בכווכבית) שהוא לא עובד לי
נראה לי תדייק, העכבר השחור הוותיק, (נוח או לא-תלוי את מי שואלים) נמצא בכוכבית ומעולם לא נעלם לי, העכבר החדש יותר בסולמית (המקש הימני התחתון במכשיר) בגרסאות הקודמות היה נעלם ותוקן, אולי לא לגמרי,
-
@דוד-טרייטל צודק, התכוונתי לעכבר היותר נוח שמפעילים בסולמית שלפעמים חסר לו הרשאות, לדוגמא במקלדת מקשים או באפפלוק או בשורת ההודעות
מכיר פתרון לזה? יש איך למהר ולהקטין את העכבר השחור בכוכבית? הוא קצת לאט מדי...
ואם כבר, אתה מכיר דרך לעשות צלצול מיוחד לאיש קשר ספציפי? -
@חכם-בלילה-1 כנראה העכבר השחור הוא אמין ואיטי יותר, כי לענ"ד הוא המקורי של היצרן/של המכשיר, לכן לא החליפו אותו אלא הוסיפו עכבר שנדלק גם במעבר למצב שקט...
אז... לא מכיר פתרון לבעיה של השחור בכוכבית, והעכבר בסולמית עובר שדרוגים מדי פעם, כדאי שתוודא שברשותך עדכוני האיכות האחרונים,(גרסת תוכנה V5-V2) אם בכל זאת הבעיה תימשך יתכן שיהיה עליך ליצור קשר עם היבואן ישירות...@חכם-בלילה-1 כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
ואם כבר, אתה מכיר דרך לעשות צלצול מיוחד לאיש קשר ספציפי?
דרך אפליקציית אנשי קשר שבארגונית, צריך להיכנס להגדרות שם ולהגדיר שיראו בכל איש קשר בתצוגה את השדה 'רינגטון' ואז דרך האפליקציה הזו אפשר להגדיר.
בגרסאות הממש חדשות (רק בצריבה) יש משהו גם דרך האנשי קשר הרגיל -
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
הוסיפו עכבר שנדלק גם במעבר למצב שקט...
(גרסת תוכנה V5-V2)
@דוד-טרייטל זה הגירסא שברשותי יש עדכון חדש יותר? כי לא רואה אופציה כזו באנש"ק המובנה
-
@דוד-טרייטל זה הגירסא שברשותי יש עדכון חדש יותר? כי לא רואה אופציה כזו באנש"ק המובנה
(רק בצריבה)
-
זה הגירסא שברשותי יש עדכון חדש יותר? כי לא רואה אופציה כזו באנש"ק המובנה
בגרסאות הממש חדשות (רק בצריבה) יש משהו גם דרך האנשי קשר הרגיל
לא ידוע לי על פתרון לבעיה הזו, לצערי גם לי אין את זה, אם תפנה ליבואן ותבקש לצרוב מחדש כנרא שיהיה לך את זה
-
ותבקש לצרוב מחדש כנרא שיהיה לך את זה
@דוד-טרייטל אני לא הולך לצרוב כל יום גירסא...
האופציה של עדכון מערכת היא רק בשביל הרעיון ולא באמת? -
אני לא הולך לצרוב כל יום גירסא...
כמוני כמוך... תכל'ס כמעט את כל הנתונים אפשר לגבות בקלות, פתקים, אנשי קשר, ואפילו נתוני מפות מosmand ונתוני השמעה מהנגן musicolet! אבל רשימה שחורה מלאה בכמעט מאה מצנתקים פוטנציאלים לא הצלחתי לצערי,
האופציה של עדכון מערכת היא רק בשביל הרעיון ולא באמת?
זו גם אפליקציה חיצונית ממתכנת מקומי (לא היצרן) ולכן היא מוגבלת בביצועים שלה, (ערוץ עדכונים 2 מאפשר יותר מקודמו-V1, אבל עדיין לא הצליח לחסוך לנו צורך בצריבה עבור חיבור USB ורינגטון באנשי קשר)
-
אבל עדיין לא הצליח לחסוך לנו צורך בצריבה עבור חיבור USB ורינגטון באנשי קשר
@דוד-טרייטל ועוד לא דיברנו על הבאג של הנעילה עם קוד (לא לנסות) המכשיר נתקע ועולה בריקברי רק איפוס עוזר
-
ועוד לא דיברנו על הבאג של הנעילה עם קוד (לא לנסות) המכשיר נתקע ועולה בריקברי רק איפוס עוזר
נעילת מקשים עם קוד עבד לי מלא פעמים.
אתה מדבר על משהו אחר?
שאני ידע להיזהר -
@דוד-טרייטל התכוונתי לנעילת מקשים עם קוד, המכשיר נתקע אחרי כיבוי והפעלה.
עשו לי עדכון גירסא ולא עזר.
אמרו לי שהפתרון היחיד הוא לצרוב גירסא שה-USB לא עובד בה..
מה הקשר?? ל @Show-Digital פתרונים.... (אבל חייב לציין את השירות שלהם לטובה) -
@א-מ-ד כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אפשר להשתמש גם במקשי המספרים שלא משמשים לתחילת חיוג, שזה כמעט כולם למעט 0 - ...052, ...054 וכדו', ו-1 - ...1700, ...1800 וכדו', ושאר מקשי המספרים פנויים לקיצור בלחיצה קצרה (בארוכה זה כבר מוגדר לחיוג מהיר).
נשמע טוב, אבל לא הצלחתי להמשיך להשתמש בחיוג מהיר, כלומר שאם אני מגדיר קיצור למקשי הספרות, החיוג מהיר לא עובד באותם מקשים
-
@א-מ-ד כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אפשר להשתמש גם במקשי המספרים שלא משמשים לתחילת חיוג, שזה כמעט כולם למעט 0 - ...052, ...054 וכדו', ו-1 - ...1700, ...1800 וכדו', ושאר מקשי המספרים פנויים לקיצור בלחיצה קצרה (בארוכה זה כבר מוגדר לחיוג מהיר).
נשמע טוב, אבל לא הצלחתי להמשיך להשתמש בחיוג מהיר, כלומר שאם אני מגדיר קיצור למקשי הספרות, החיוג מהיר לא עובד באותם מקשים
למה? הקיצורים הם בלחיצות קצרות, והחיוג מהיר בלחיצות ארוכות
-
פוסט זה נמחק!
-
@א-מ-ד לי זה לא עבד, לא ניסיתי הרבה ולא חקרתי לעומק, אבל בגדול חיוג מהיר זה מובנה, אולי ביטלתי פעולת מערכת ע"י האפליקציה של הקיצורים שהיא חיצונית, אשמח לשמוע שהצלחת, אעדכן אם אצליח
אכן זה עובד, רק צריך לבטל את הסימון של 'חסימת פעולת מערכת' שגורם שהחיוג מהיר לא יעבוד,
בנוסף יש לשים לב לחיסרון לאלו שרגילים להקיש בתפריט הראשי על מקשי הספרות כדי לנווט (לדוגמא: 1-אנשי קשר, 4-הגדרות, 3-שעון), שבמקרה שיוגדרו קיצורי המקשים בספרות, מפסידים את הפונקציה הזו במקשים הספציפייםאז פשוט לוותר על החלק הפחות שימושי למשל אם רצינו מחשבון במסך הראשי, נגדיר אותו ב-6 שזה הקיצור למחשבון בתפריט הראשי כברירת מחדל