המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@זונדל-גרנד כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
זה אמור להסתדר בגרסה החדשה
@זונדל-גרנד כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
זה אמור להסתדר בגרסה החדשה
מידיעה? האם אתה מדבר על עדכון או על גירסת צריבה עתידית מובטחת...
ולא שמעתי כלום על V6, מה יש בו אם בכלל זה נכון שיצא?
-
V6 יצא די בזמן האחרון
השינוי העיקרי שהיה בו הוא תיקון לבאג של החיבור USB למחשב
אני לא שמתי לב לשינויים נוספים חוץ מזה
מסיבה כל שהיא גרסת V6 אינה מופיעה בעדכון תוכנה בהגדרות אלא צריך צריבה מרחוק
אם אתה מעוניין פשוט תשלח מייל לשואו דיגיטל שאתה מעוניין בצריבה והוא כבר ינחה אותך מה לעשות -
בעיה נוספת שהפריעה לי זה מעדכן האפליקציות
את רוב האפליקציות בכלל אין אפשרות לעדכן בד"כ הוא רושם "התקנה נכשלה"
אם משהו יודע מה הפשט בזה זה יעזור לי מאוד
(פשוט ראיתי שיש שם עדכון לקיצורי מקשים ומעניין אותי מאד מה נוסף שם כי בקודם באמת היה חסר הרבה דברים)
(כמובן הגדרתי שזה יהיה התקנת שורש) -
@מישהו12 כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
השאלה איזה אפליקציות היו מותקנות.
מה שמראש מגיע עם המכשיר, בסבירות גבוהה הכל ערוך.ה"א שקיצורי מקשים מן הסתם א"א לעדכן ?
וכמובן גם בגלל שזה עבר התאמה למקשים, אני מבין נכון?
וא"כ האופציה היחידה לעדכן תהיה עם היבואן יועיל בטובו לעשות את העריכה גם על העדכון החדש? -
את המייל אני מאמין שבכוונה לא מעדכנים בשביל שלא יהיה צ'אט
ועל איזה שירותי גוגל אתה מדבר? תפרט יותר
ואגב את המייל ושירותי גוגל נראה לי כן אפשר לעדכן במעדכן האפליקציות, את זה כבר עשית?
אבל גם אחרי העדכון אני מסכים איתך שהמייל פשוט לא שימושי ההתאמה שלו למקשים היא ברמת המינוס, א"א לפתוח הודעה ולגלול נורמלי בתוך ההודעה בלי ה"עכבר משנה" שנפתח ב# ארוך ומשום מה #ארוך גם מוחק הודעה.
וזה עוד החלק הקטן מהבעיות שם, אני פשוט לא משתמש במייל בכלל וזהו, נטו בשביל לראות אם יש הודעה חדשה ממישהו ואולי גם לקרוא את הכותרת אבל אני שוקל פשוט למחוק אותו לחלוטין וזהו סתם מעמיס על המכשיר שגם ככה אין לו יותר מדי גיגה -
@מוטי-בר כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
את המייל אני מאמין שבכוונה לא מעדכנים בשביל שלא יהיה צ'אט
ועל איזה שירותי גוגל אתה מדבר? תפרט יותר
ואגב את המייל ושירותי גוגל נראה לי כן אפשר לעדכן במעדכן האפליקציות, את זה כבר עשית?
אבל גם אחרי העדכון אני מסכים איתך שהמייל פשוט לא שימושי ההתאמה שלו למקשים היא ברמת המינוס, א"א לפתוח הודעה ולגלול נורמלי בתוך ההודעה בלי ה"עכבר משנה" שנפתח ב# ארוך ומשום מה #ארוך גם מוחק הודעה.
וזה עוד החלק הקטן מהבעיות שם, אני פשוט לא משתמש במייל בכלל וזהו, נטו בשביל לראות אם יש הודעה חדשה ממישהו ואולי גם לקרוא את הכותרת אבל אני שוקל פשוט למחוק אותו לחלוטין וזהו סתם מעמיס על המכשיר שגם ככה אין לו יותר מדי גיגהאני מחקתי את התפילון. מקליט שיחות. עורך צילצולים.
-
וזה עוד החלק הקטן מהבעיות שם, אני פשוט לא משתמש במייל בכלל וזהו, נטו בשביל לראות אם יש הודעה חדשה ממישהו ואולי גם לקרוא את הכותרת אבל אני שוקל פשוט למחוק אותו לחלוטין וזהו סתם מעמיס על המכשיר שגם ככה אין לו יותר מדי גיגהאכן כך ולכן אני משגע את המערכת כבר משך זמן ארוך שיכניסו את הגוגל וויס לחנות האפליקציות שיהיה נוח להתכתב אם אנשים מניו יורק שלא דרך המייל. @TripleU
-
התפילון דווקא לדעתי אחלה אפליקציה אני משתמש בה המון ולדעתי זו אחת האפליקציות שנשלטות ע"י המקשים בצורה היותר טובה
@למה-באתי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
ובנוגע לגוגל צאט אז זו אפליקציה שונה לחלוטין ולכן אין שום בעייה שיעדכנו את המייל.
גם באפליקציה של מייל יש בשורה למטה כפתור של chat ו-meet וכו' (לפחות בגרסה החדשה)
יכול להיות שכל מה שצריך לעשות הוא פשוט להסיר את הכפתור הזה והוא פשוט מתעצלואגב האפליקציה חנות עצמה לא נשלטת כ"כ טוב עם המקשים כל לחיצה גוללת כמה שורות ללא חוקיות מסוימת אלא א"כ ממתינים כמה שניות בין הלחיצות
ואני מזכיר שוב את הבעיה של השעון בשורה העליונה - יש למישהו מושג מה עושים עם זה?
וכן את העניין של הסיבוב מסך מצאתי דרך די הזויה לעשות זה אבל צריך משהו יותר פרקטיפותחים מצגת בWPS ועושים הצג, זה מסובב את המסך אוטומטית, ואז אני עובר לאיזה אפליקציה שאני רוצה כמובן בלי לעבור דרך מסך הבית כי זה גורם למסך להסתובב חזרה (אצלי לרוב האפליקציות יש קיצורי מקשים) חוץ מכמה אפליקציות מסוימות שגם הם גורמות למסך להתהפך חזרה. אבל זה עדיין ממש לא נוח כי מקשי הניווט נשארים רגיל, צריך ליצור מצב כזה שכשהמסך הפוך מקש הניווט הימני יעשה את הפעולה של המקש העליון וכן הלאה, לו רק האפליקציה של קיצורי מקשים היתה משוכללת יותר וגמישה יותר שיהיה אפשר להתנות קיצור במצב מסוים של הטלפון ולא רק לפי אפליקציות - זה היה ממש חלוםוסליחה על ההטרדה אבל באמת שיש לי שאלה נוספת (מי שלא רוצה לא חייב לקרא הכל )
אבל רציתי לשאול האם רק אצלי הבלוטוס ממש גרוע או שזה בעיה אצל כולם
להעביר קובץ של 5MB בבלוטוס לוקח יותר מדקה. אפילו נוקיה פי 5 מהיר ממנו, מה גם שהטווח קליטה שלו ממש קטן בינתיים בכל התקן שמע שהשתמשתי היו ניתוקים ברמה מלחיצה בכל תזוזה קטנה אפילו מטווח של חצי מטר -
יכול להיות שכל מה שצריך לעשות הוא פשוט להסיר את הכפתור הזה והוא פשוט מתעצל
אפליקציות של גוגל לא כ"כ קלות לעריכה אם בכלל...
מה גם שהדבר האחרון שאפשר לומר על ר' @Show-Digital זה שהוא מתעצל...@מוטי-בר כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
וכן את העניין של הסיבוב מסך מצאתי דרך די הזויה לעשות זה אבל צריך משהו יותר פרקטי
לא הבנתי עדיין מה זה יועיל לך בחיים?
-
@א-מ-ד כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
מה גם שהדבר האחרון שאפשר לומר על ר' @Show-Digital זה שהוא מתעצל...
סליחה ממש. שגיתי בלשוני התכוונתי שאולי הוא לא רואה בזה טעם
לא לפורום
-
@א-מ-ד כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אם זה יעזור לצלם לרוחב (שיהיה נוח לצפייה במחשב) זו כבר תועלת גדולה.
V6 יצא די בזמן האחרון
השינוי העיקרי שהיה בו הוא תיקון לבאג של החיבור USB למחשבתוכל להצביע על עוד שינוי? לא בא לי לצרוב כל יומיים, בטח שגם לר' שואו לא מתחשק, ואני שואל האם חוץ מUSB שזה פחות בוער לי, יש עוד שיפור אחד שאפשר להבחין בו, אפילו שהשעון כבר לא נתקע, ואם כן, האם גם במסך הבית הוא מתעדכן מיד בהפעלת המסך
ואם מישהו נתקל בבעיה בנגן Musicolet שהשירים (בעיקר ישנים) כתובים בג'יבריש? אותם שירים היו בסדר, ומאז הפירמוט של הכרטיס זה משובש (גם בכרטיס אחר), איזו הגדרה השתנתה בינתיים?
-
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אם זה יעזור לצלם לרוחב (שיהיה נוח לצפייה במחשב) זו כבר תועלת גדולה.
תמיד אתה יכול לסובב את הסרטון אחרי זה ממש בקלות
תוכל להצביע על עוד שינוי? לא בא לי לצרוב כל יומיים...
אם אני לא טועה אין עוד שינויים, וגם יש זה לא אמור להיות איכפת לך עובדה שאפילו לא שמתי לב לזה, ואגב גם בגרסה הזאת השעון נתקע
ואם מישהו נתקל בבעיה בנגן Musicolet שהשירים (בעיקר ישנים) כתובים בג'יבריש?
אם במנהל קבצים זה גם מופיע ככה אז זה לא קשור לנגן אלא כנראה איזה וירוס
ואם זה רק בנגן אז יכול להיות שבהגדרות של הנגן מוגדר שהוא לא מציג את כותרת השיר אלא את השם שלו וכנראה שהשם של השיר השתבש לך -
למה העדכון V6 לא מופיע בעדכון תוכנה?
זה אמור להשתנות בקרוב?
@Show-Digital