המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
שלום מישהו שמחזיק/מפתח את המכשיר יכול לומר לי האם מותקן בו צעודות אבטחה של נטפרי/רימון
@Show-Digital @דוד-טרייטל -
@אליעטר תודה רבה על התשובה
@אליעטר כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
@rbu אין, ולא שייך להתקין אלא אם כן @Show-Digital יכניס את זה בעדכון הבא של המכשיר. ואני מסופק מאוד אם זה אפשר
פשוט שרק בהתקנה מראש שאלתי האם מותקן
@אליעטר כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
(פעם הוא אמר לי שאפשר להפעיל את נטפרי ע"י שתבקש מהם VPN וכו'. פשוט נשמע מסובך מדי)
אין לי צורך בסינון נטפרי אני רוצה שאם מתחברים לרשת נטםפרי שיהיה אפשר לגלוש
-
@rbu כתב ב[המלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G
בשביל לגלוש באנדרואיד דרך נטפרי צריך להתקין את התעודת אבטחה שלהם, ואני לא בטוח שזה נתמך בפלאפון. חוץ מזה, חנות האפליקציות בודאי לא תעבוד עם נטפרי מאחר והם לא מאשרים את זה
-
בשביל לגלוש באנדרואיד דרך נטפרי צריך להתקין את התעודת אבטחה שלהם
בשביל לגלוש בכל מערכת הפעלה דרך נטפרי צריך להתקין את התעודת אבטחה שלהם ולכן שאלתי האם יש תעודת אבטחה מותקנת מראש היות שללא ROOT לא ניתן להתקין תעודת אבטחה באנדרואיד
-
@ישי-ניצנוב כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
מישהו יודע איך סוגרים את הניווט ללא אינטרנט ?
אם נכנסת לתהליך ניווט (נראה לי נקרא שם 'הכוונה' או 'הדרכה', משהו כזה,) כדי לצאת תצטרך לפתוח שוב את 'הכוונה' ושם ללחוץ 'התעלם' ואז הוא שואל אם אתה בטוח רוצה לעצור את הניווט, ואז תוכל לצאת ע"י מקש ימני (חזור) עד ליציאה באופן סופי.
תעלה את ההסרטה שוב אך בקובץ דחוס מאחר וקבצי וידאו נחסמים אוטומטית בנטפרי
שלחתי לבדיקה, פשוט חשבתי לחסוך את פרוצדורת הכוכביות בהנחה שמדובר בקובץ קטן, אם לא ייפתח בקרוב, אעלה שוב בלי נדר.
רדיו רגיל א"א מאחר ואין שבב לקליטת גלי רדיו. ובאשר לאפליקצייה אונליין אולי אם יש אפליקציה רק לתחנות החרדיות.
בטוח אין מקלט FM? ראיתי בכמה סמארטפונים שיש, חשבתי למה שלא ידחפו את השבב הזול הזה שמצוי בכל אוזניות/רמקול סיני פשוט,
@יואל-5 כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
יש אפליקציה לרדיו חרדי?
יש את זה, לא מכיר אישית, נשמח שיעלה לחנות.
@יואל-5 כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
אפשר קישור לקנות בזול?
שימי פון מוכר בירושלים/מודיעין עילית ב330, זה הכי זול שמצאתי בינתיים@rbu כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
שלום מישהו שמחזיק/מפתח את המכשיר יכול לומר לי האם מותקן בו צעודות אבטחה של נטפרי/רימון
זכור לי שאמרו שיש נטפרי, השתמשתי בחנות בנטפרי ועבד, אולי בלי סמלים, 99% שזה היה נטפרי וגם הורדת עדכוני מערכת עבד לי.
@rbu כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
קרה לי שבאוטובוס 'קווים' (שיש שם סינון נטפרי) לא הצלחתי לגשת לרשת כי צריך לאשר באיזה דף אינטרנט משהו, ואין דפדפן ב"ה במכשיר הזה...
-
@דוד-טרייטל בקווים אין נטפרי. אין אינטרנט בכלל בדרך כלל בערים החרדיות.
-
רציתי לשאול אני מתלבט האם לקנות שיאומי חצי טאצ' (F21 PRO)לבין שואו אשמח אם מישהו שמכיר גם את השיאומי חצי טאצ' וגם את שואו אוכל לרשום לתועלת וגם לתועלת הציבור יתרונות חסרונות של שני המכשירים מצד אחד נראה שיש פונקציות די מעניינות בשואו שאין בשיאומי וגם השיאומי המסך שלו יותר עדין אומנם מבחינת אחיזה השיואמי הרבה יותר נוח אומנם השאלה היא אם שואו באמת יוכל לשמש לטווח הארוך או לא
אשמח לתגובה מפורטת
תודה רבה! -
-
@Ykingsmart כבר ראיתי שכתבו באיזה שהוא מקום שבאחת הערים (נראה לי ק"ס) בקווים יש נטפרי.
אבל לא יודע -
@Ykingsmart
רציתי לשאול אני מתלבט האם לקנות שיאומי חצי טאצ' (F21 PRO)לבין שואו אשמח אם מישהו שמכיר גם את השיאומי חצי טאצ' וגם את שואו אוכל לרשום לתועלת וגם לתועלת הציבור יתרונות חסרונות של שני המכשירים מצד אחד נראה שיש פונקציות די מעניינות בשואו שאין בשיאומי וגם השיאומי המסך שלו יותר עדין אומנם מבחינת אחיזה השיואמי הרבה יותר נוח אומנם השאלה היא אם שואו באמת יוכל לשמש לטווח הארוך או לא
אשמח לתגובה מפורטת
תודה רבה! -
@מישהו12
אשמח לתגובה מפורטת
תודה רבה! -
@SIA כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
@מישהו12
אשמח לתגובה מפורטת
תודה רבה!למה אתה מעלה את אותה ההודעה 3 פעמים?
-
@מישהו12 כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
@Ykingsmart כבר ראיתי שכתבו באיזה שהוא מקום שבאחת הערים (נראה לי ק"ס) בקווים יש נטפרי.
אבל לא יודעבק"ס יש נטפרי
-
@Ykingsmart כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
בקווים אין נטפרי. אין אינטרנט בכלל בדרך כלל בערים החרדיות.
מסתבר שאינך מעודכן, בשנה וחצי האחרונות נתקלתי (ולא רק אני) ברשת שנקראת KavimKosherWifi ובהתחברות אליה, המשתמש נדרש להתקין תעודת אבטחה של נטפרי והגלישה מסוננת ע"י נטפרי! למה זה לא רשמי? נושא בפני עצמו ונתון לפרשנות, זו עובדה שנתקלתי בה בעיקר בקווי ירושלים-ביתר-מודיעין עילית, ובכ-40% מהאוטובוסים של קווים, גם פנימיים בתוך ביתר.
לעניינינו בטלפון הזה זה לא תמיד עובד מהסיבה שהסברתי, שצריך לאשר משהו דרך הדפדפן@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
אשמח לתגובה מפורטת
תודה רבה!ממליץ על שואו מבחינת כשרות כמובן, מבחינת קליטה (שמעתי לא מעט תלונות על קליטה חלשה בשיאומי F21-שתי הגרסאות) ובשואו הקליטה ממש חזקה ומעולה (אני גר ביחידת דיור, הוא מתמודד עם החזקים בתחום מבחינתי-C2 וQIN1+ שבשימוש כאן).
ומבחינת אמינות לאורך זמן, שיאומי קיים יותר זמן בשוק, וידוע שלא מחזיק המון, בפרט המקשים, המכשיר הזה בינתיים כחצי שנה ויש כאן חבר'ה שנהנים ממנו לאורך התקופה הזו, אני אישית חודשיים מאד נהנה.