המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
לא הבנתי, אם יש קיצור של כמה מקשים ביחד?
-
@אביעד כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
לא הבנתי, אם יש קיצור של כמה מקשים ביחד?
כן, לדוגמא אצלי 0 ו9 מגבירים את הבהירות, 0 ו7 מנמיכים אותה, והרבה פעמים קורה מצב שאחרי השימוש בקיצור מהסוג הזה אני מבחין שהמכשיר החליט שמקש נוסף נלחץ,
כדי להמחיש, הקיצור הנפוץ 8 ארוך להנמכת עוצמת השמע ו2 להגבהה, גורם לא פעם שאם מיד יוצאים ממסך הנגן ע"י לחיצה על המקש האדום, מגיעים פתאום למסך החיוג וכתוב שם 2 או 8, שזה בעצם הלחצן האחרון שלחצתם, תופעה נוספת מאותה סיבה היא שהמסך נשאר דלוק המון זמן-עד ההקשה הבאה, כי אפליקציית קיצורי מקשים לקחה לעצמה את משמעות הלחיצה והמכשיר מבחינתו לא מכיר בעובדה שהלחצן שוחרר, זו כבר פרשנות שלי לתופעה המציקה הזו,
ובעניין הפנס, היה לי כמה קיצורי-צירופי מקשים, וגיליתי לא פעם שהפנס דלק שעות ושרף חצי סוללה על הבוקר... -
קראנץ' ונילההשיב לדוד טרייטל נערך לאחרונה על ידי
מה אני עושה אם הגדרתי חיוג מקוצר וזה לא עובד וכל פעם זה כותב לי: "כדי להתקשר, הזן מספר טלפון חוקי."
-
מתמחים בטופהשיב לקראנץ' ונילה נערך לאחרונה על ידי
@קראנץ-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-x27-ונילה
תבדוק בהוראות
זה כי העברת אותו מבלוטוס
תמחוק ותכניס מחדש -
א. מישהו יכול להסביר לי איך מדליקים את הפנס??? חיפשתיו ולא מצאתיו
ב. המעדכן אפליקציות פשוט לא מעדכן לי אפליקציות. כל אפליקציה שאני מעדכן אני נכנס לסמל הורדות שבפינה ומופיע לי על כל עדכון "failed" מה עושים?
ג. איך מכבים את הצליל של הביטול נעילה / כיבוי מסך ("טקק")
תודה רבה מראש למסייעים. -
דחוף
מפריע לי שכשאני מתקשר לאנשים אז כשהם מרימים נהיה רטט,
זה לא עוזר שביטלתי בהגדרות ,
גם עשיתי איפוס לטלפון וזה לא עזר גם אחרי ביטול ההגדרה,מישהוא יכול לבדוק בבקשה אם זה בסדר אצלו או שזה בכל הגרסאות ואי אפשר לבטל את זה.
-
@מתמחים-בטופ כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
מפריע לי שכשאני מתקשר לאנשים אז כשהם מרימים נהיה רטט,
אין הגדרה לזה למיטב הבנתי, פניתי אליהם פעם עם רשימת תיקונים, הכנסתי גם את זה...
אבל אפשר לעשות מצב 'חיסכון בסוללה' שמבטל את זה, כמו עוד כמה דברים, -
@דוד-טרייטל
מעניין כי כתוב שיש כזאת הגדרה רק שזה לא עובד,לגבי חסכון בסוללה, זה באמת רעיון טוב תודה על זה.
רק שזה מפריע הצע היותר מידי כתום.סתם ככה החסכון בסוללה בעיה למי שרוצה חסכון בסוללה אבל המכשיר שלו על מצב רטט. אני חושב שזה צריך להיות רק כשהטלפון לא ברטט שזה יבטל אותו, אבל אם אתה צריך את הרטט למשל בפגישה ואתה לא רוצה שזה יצלצל זה בעיה
-
@משה-הישראלי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
סתם ככה החסכון בסוללה בעיה למי שרוצה חסכון בסוללה אבל המכשיר שלו על מצב רטט. אני חושב שזה צריך להיות רק כשהטלפון לא ברטט שזה יבטל אותו, אבל אם אתה צריך את הרטט למשל בפגישה ואתה לא רוצה שזה יצלצל זה בעיה
במצב חיסכון בסוללה, רטט עבור שיחות נכנסות פעיל ככל הידוע לי, לא הבנתי כנראה
-
@א-ב-י-0 כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
המעדכן אפליקציות פשוט לא מעדכן לי אפליקציות. כל אפליקציה שאני מעדכן אני נכנס לסמל הורדות שבפינה ומופיע לי על כל עדכון "failed" מה עושים?
גם לי המעדכן לא עובד ועל כל דבר זה כותב לי ההתקנה נכשלה!
מה הבעיה??