המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@rbu כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
לכאורה לא. (אין שום כפתור ללחוץ על זה.)
אבל זה כן אפשרי להגדיל ולהקטין על ידי לחיצה על המסך עם העכבר
-
כי הוא לא יכל לגלגל לקיצור שתקע לו את הכל בשביל למחוק אותו.
זה לא הלחצן של ניווט למטה? אם כן אז גם להדבקה עם העכבר בסולמית כשאתה לוחץ למטה זה נתקע! לא כן?
-
@משה-הישראלי כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אז אולי באמת אפשר לעשות מה שעשית שזה יהיה על ידי לחיצה על כל מקש שזה יופנה לשורת החיפוש אבל גם לא יבטל את ההקשה
ומה עם זה
אז אולי באמת אפשר לעשות מה שעשית שזה יהיה על ידי לחיצה על כל מקש שזה יופנה לשורת החיפוש אבל גם לא יבטל את ההקשה
@rbu -
ה לא הלחצן של ניווט למטה? אם כן אז גם להדבקה עם העכבר בסולמית כשאתה לוחץ למטה זה נתקע! לא כן?
אבל הוא לחץ למעלה והעכבר עבר מצד לצד של המסך @קראנץ-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-x27-ונילה נכון?
ומה עם זה
לא בדיוק הבנתי מה אתה מתכוון תוכל להסביר יותר
אבל זה כן אפשרי להגדיל ולהקטין על ידי לחיצה על המסך עם העכבר
אבל אי אפשר לעשות לחיצה כפולה בקיצורי מקשים.
-
@rbu
כוונתי שבלחיצה על כל מקש מ 1 עד 9 זה מפנה לשורת החיפוש כך שכמו בכל הטלפונים באמצע החיפוש וכשיורדים למטה אז אפשר להשיך ללחוץ כדי לחפש.
לגבי לחצי פעמיים אפשר לעשות שרק במצלמה אז יהיה הקשה על ספרה 1 כמו נגיע במסך וגם על מספר 2 לדוגמא. וא יהיה אפשרי להקיש 1 מיד 2 כדי להגדיל, וכן להקטין יהיה ספרה 7 ו 8 . -
@קראנץ-amp-amp-amp-amp-amp-amp-amp-x27-ונילה שים לב שזה ימחק לך את כל הקיצורים שעשית לטלפון.
הרעיון הוא להשתמש אופציה לגיבוי קיצורי מקשים כדי להחליף את ההגדרות הקיימות במכשיר.- תוריד את הקובץ הזה import.brem
- תכניס אותו בכרטיס זיכרון בתיקיה הראשונה שמופיעה במנהל קבצים פלוס (זה שבמולטימדיה) (עם יש תיקיית משנה בתוכה תכניס אותה בפנים) הרעיון הוא שלתיקיה הראשונה אפשר לגשת בלי מקש למטה.
- תעתיק את הקובץ וצחזור לזיכרון הפלאפון.
- תחפש שם "iri"
- התיקיה הראשונה שמופיעה שם זו התיקיה שבה צריך להכניס את הגיבוי (תוודא שהנתיב שלה הוא android/data) תיכנס אליה ובתוכה לתיקיה "FILES" תדביק את הקובץ שם.
- תיגש לקיצורי מקשים כשאתה בתוך האפליקציה תלחץ על המקש הימני (תפריט) תבחר גיבוי ואז על היבוא.
עם זה לא עובד (הוא אומר שהקובץ לא נמצא) צריך כנראה להכניס אותו לכרטיס זכרון באותו נתיב.
מקווה שהייתי מספיק ברור.
||
דרך אגב הקובץ גיבוי הוא שלי מקווה שתהנה ממנvהיה לי פעם את הבעיה הזאת ובסוף אחרי שעות עבודה מצאתי פתרון
-
@מתמחה-בטופ אתה רוצה לפרסם אותו לתועלת הציבור?
-
מישהו יודע אם מקלדת ועכבר בלוטוס עובדים בשואו?
וכ"כ יש לי בעיה במעדכן אפליקציות שאני לא יכול להיכנס אליו כי מיד שאני נכנס איזה אפליקציה בשם "מגיקס" נדלקת ואחרי זמן מה רוצה עדכון ואז שוב ושוב עד שהמעדכן משתבש
דרך אגב ה"מגיקס" הרבה פעמים נדלק בהרבה אפליקציות וממש מטריד אם יש למישהו מידע בענין אשמח לשמוע
ולגבי הסוללה אני מטעין אותה למאה אחוז ומשאיר אותו בללה עם בלוטוס כבוי ובלי שום שימוש כלשהו ובבוקר אני רואה שירד 50% מהסוללה לכל הפחות ככה זה לכולם או שזה בעיה אצלי כי החלפתי בטריה וזה לא עזר
תודה מראש -
@אברהם-6 כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
כן
וכ"כ יש לי בעיה במעדכן אפליקציות שאני לא יכול להיכנס אליו כי מיד שאני נכנס איזה אפליקציה בשם "מגיקס" נדלקת ואחרי זמן מה רוצה עדכון ואז שוב ושוב עד שהמעדכן משתבש
זה לא מוכר אתה צריך לעשות איפוס או לצרוב גרסה חדשה
דרך אגב ה"מגיקס" הרבה פעמים נדלק בהרבה אפליקציות וממש מטריד אם יש למישהו מידע בענין אשמח לשמוע
כנ''ל
ולגבי הסוללה אני מטעין אותה למאה אחוז ומשאיר אותו בללה עם בלוטוס כבוי ובלי שום שימוש כלשהו ובבוקר אני רואה שירד 50% מהסוללה לכל הפחות ככה זה לכולם או שזה בעיה אצלי כי החלפתי בטריה וזה לא עזר
זה מוזר.האם יש אפליקציות פתוחות למשל וויז וכדומה? האם ניסית להדליק את מצב חסכון בסוללה?
-
@קליקלות כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
שמעתי שהולך לצאת את אותו פלאפון ב טייפ סי מישהו יודע אם זה נכון??
לא נראה לי מדובר בכלל ביצרן בסין ששואו הזמין ממנו הרבה טלפונים זה לא תלוי בשואו אבל אולי היצרן בסין מיצר אם טיפ סי
-
@אברהם-6 כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
תודה מראששמעתי את זה מכמה מקומות צריך לדבר אם השירות לקוחות של שואו
-
@משה-הישראלי כל האפליקציות סגורות
-
@מתמחה-בטופ
נשמח שתשתף -
כוונתי שבלחיצה על כל מקש מ 1 עד 9 זה מפנה לשורת החיפוש כך שכמו בכל הטלפונים באמצע החיפוש וכשיורדים למטה אז אפשר להשיך ללחוץ כדי לחפש.
לגבי לחיצה פעמיים אפשר לעשות שרק במצלמה אז יהיה הקשה על ספרה 1 כמו נגיעה במסך וגם על מספר 2 יהיה כמו נגיעה במסך באותו מקום ,לדוגמא, ואז יהיה אפשרי להקיש 1 מיד 2 כדי להגדיל, וכן להקטין יהיה ספרה 7 ו 8 . -
@מתמחה-בטופ כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
לא נראה לי מדובר בכלל ביצרן בסין ששואו הזמין ממנו הרבה טלפונים זה לא תלוי בשואו אבל אולי היצרן בסין מיצר אם טיפ סי
בררתי את זה והבנתי שדוקא כן הולך לצאת , אבל זה יקח עוד כמה זמן (הרבה)
-
מישהו יודע מה אני עושה עם פלאפון חדש שנתקע לגמרי בערך פעם ביום ואז אני מוציא לו את הבטריה ואז הפלאפון דורש איפוס?