המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
רק רוצה לציין הוא ענה לי. והאיש @Show-Digital אדיב ויקר.
בשעת לילה מאוחרת היה איתי עד הפרטים הקטנים
והתקין לי גירסא חדשה.
ראיתי כבר כמה שיפורים...
אני אעדכן אותכם בהמשך מה נסגר עם הפלאפון..
כרגע אני חושב שהסתדר לי הבלוטוס נשמע ונראה.. -
בקיצור עדיף לחכות עוד כמה חודשים שכל הבאגים והתקלות יסודרו?
-
@ישי-ניצנוב @אנדרואיד @דוד-טרייטל
תודה על הפרגונים אנחנו נמשיך בעז"ה לתת מענה הולם לכולם
@אברהם-א שריטה לא מבטלת אחריות תוכל לפנות לתמיכה ונשמח לעזור -
@לדעת לגבי נעילת מקשים אמרתי כבר איך פותחים
@אביעד כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
ללחוץ על הכפתור התחתון ממקשי הניווט (תראה שהמנעול בתחתית המסך מסומן) ואז ללחוץ באמצע
לגבי הקיצורי מקשים הוא אמר שעדיין עובדיםעל זה
-
@ישי-ניצנוב כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
זה סיוט כל פעם להכניס שירים ולהוציא את הסוללה והכל...
ברעיון אפשר לשלוח בבלוטוס, כמובן איטי ולא נוח שזה נכנס הכל לתיקיה אחת ואי אפשר לסדר מהמחשב.
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
בקיצור עדיף לחכות עוד כמה חודשים שכל הבאגים והתקלות יסודרו?
יש בזה משהו, אבל כשהטלפון יהיה מושלם ובעל מוניטין, אני מעריך שהמחיר והביקוש שלו יזנקו, כמובן אם אכן יצליחו לפתור הכל, כרגע כשהוא חדש ומחפש את דרכו, הוא עדיין מכשיר מומלץ ביחס לשוק, ומספק חוויית שימוש די אמינה ונוחה, נכון שלפעמים זה מעצבן להיתקל בבאג ולדעת שייקח עוד כמה שבועות עד שיגיעו אליו, אבל תכל'ס שווה את זה.
@לדעת כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
הנעילת מקשים אין לי תפריט קיצורים שדיברו עליו בפורום !!
אם יש לך את הגרסה החדשה, אשמח שתעדכן מה חדש שם, האם חזר האפשרות לנעילת/כיבוי המסך ע"י לחיצה על המקש האדום?
-
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
יש בזה משהו, אבל כשהטלפון יהיה מושלם ובעל מוניטין, אני מעריך שהמחיר והביקוש שלו יזנקו, כמובן אם אכן יצליחו לפתור הכל, כרגע כשהוא חדש ומחפש את דרכו, הוא עדיין מכשיר מומלץ ביחס לשוק, ומספק חוויית שימוש די אמינה ונוחה, נכון שלפעמים זה מעצבן להיתקל בבאג ולדעת שייקח עוד מכה שבועות עד שיגיעו אליו, אבל תכל'ס שווה את זה.
אני כבר שלש חודשים עם הפלאפון בשימוש יומיומי וכבר המקשים התחילו לפקשש ובלחיצות מסוימות לא נלחץ וצריך ללחוץ שוב
וכן באיכות השמע לא שומעים אותי טוב
ככה שהמכשיר עצמו כלומר החלק הפיזי הטכני לא כל כך מלהיב ככה שאני לא רואה עתיד מזהיר לפלאפון הזה -
בעבר התעניינתי בפלאפון הזה של שואו אבל מה שגרם לי לא לרכוש אותו היה בעיקר שבאנשי קשר אינו מפורט כמו באנדוראיד של סמסונג הכשר:
יש אפשרות לכמה מספרי טלפון למספר אחד,
אפשרות למספר כתובות מייל למספר אחד,
כתובת מפורטת,
רינטונג לכל מספר בנפרד,
קבוצות אנשי קשר,
וכוו'
האם זה תוקן או שעדיין הבעיה קיימת? -
@EZN כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
בעבר התעניינתי בפלאפון הזה של שואו אבל מה שגרם לי לא לרכוש אותו היה בעיקר שבאנשי קשר אינו מפורט כמו באנדוראיד של סמסונג הכשר:
יש אפשרות לכמה מספרי טלפון למספר אחד,
אפשרות למספר כתובות מייל למספר אחד,
כתובת מפורטת,
רינטונג לכל מספר בנפרד,
קבוצות אנשי קשר,
וכוו'
האם זה תוקן או שעדיין הבעיה קיימת?כתובת מפורטת יש
כמה מספרים לאיש קשר אחד יש
קבוצות ורינטונג אישי לא נתקלתי -
@ידידים כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
קבוצות ורינטונג אישי לא נתקלתי
באפליקציה השנייה אפשר קבוצות ורינגטון, מה שחבל שלא מצאתי אפשרות להגדיר רינגטון לכל קבוצה (אלא רק לכל איש קשר) וזה חבל כי אני רגיל לצלצולים (בנוקיה) לפי סוג מתקשר (עסקים/חברים/משפחה), אם מישהו ימצא אפשרות כזו אני אשמח,
@ידידים כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
אני כבר שלש חודשים עם הפלאפון בשימוש יומיומי וכבר המקשים התחילו לפקשש ובלחיצות מסוימות לא נלחץ וצריך ללחוץ שוב
וכן באיכות השמע לא שומעים אותי טובמעניין אם מישהו נוסף נתקל, בעבר היו ממליצים אחרי חצי שנה של שימוש, האם שינו דעתם? מנסה להאמין שזה תלוי במכשיר ספציפי, אגב אצלי המקשי ניווט
התחילו טיפה להיות קשים ללחיצה, ומה שגיליתי שקצת עוזר זה ללחוץ על כולם ביחד חזק פעם אחת (עם האגודל למשל) וזה משחרר אותו לתקופה, אצלי זה הועיל, -
צריך להיזהר מללחוץ במסך הנעילה כשיש סיסמה על הסולמית (לא כוכבית) זה מפעיל את העכבר השני ולא רואים אותו כיוון שזה פעולת מערכת
ותכלס אי אפשר ללחוץ לשחרר את הנעילה
וכן באמצע שיחה כשהטלפון נעול
אם קרה לכם כזה דבר פשוט צריך לכבות את העכבר וללחוץ סולמית ארוך שוב
והבאג הזה בדרך להסתדר
@ישי-ניצנוב כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:@דוד-טרייטל הבעייה שבמייל הם לא עונים, פניתי כבר פעמיים בזמנים שונים..
ולסוע עד לשם (אני גר באשדוד) זה מבאס אם פתוח או סגור וכו'..
בפלאפון טוב צריך בין מכלול הדברים גם שירות
שיש לו אבא ואמא..
את זה לצערי קצת חסר בשואו..אפשר לעשות לך צריבה מרחוק
@Ykingsmart כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:דוד שלי קנה את המכשיר, תכלס הוא מתחבר למולטימדיה ברכב, בשיחות זה בסדר גמור, במוזיקה זוועה, שומעים רק רעשים כמו קלטת הרוסה של פעם, מישהו יודע למה?
שיאומי מקשים רגיל היה פצצה ברכבזה מוזר על המוזיקה זה לא אמור להיות קשור למכשיר
אולי הבעיה באקולייזר?!
תנסה עם האפליקציה pulisr@Ykingsmart כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
טרייטל סתם ניתוק בלי שום קשר. לא שמתי לב מה היה בסמל הקליטה כשזה היה קורה, כי שניה אח''כ הייתי כבר מתקשר שוב
תבדוק שאתה משנה את המכשיר שלך רק לדור 3 בלבד עם הניתוחים האלו קורים
הבעיה קיימת בדרך כלל רק במקומות עם קליטה בעיתיתמי שיש לו בעיות חומרה בבלוטוס באופן עקרוני יש לו על זה אחריות
-
יש היגיון לכך שהמכשיר שלי עבד מצויין יומיים
ואז הבלוטוס פתאום התחיל לעשות בעיות ??
אני אומר זאת אחרי שהחליפו לי כבר פעם אחת..
נתת פה כבר את הבעייה שלי שזה אוזניות samsung buds 2 pro
שבד''כ לא עבדו לי עם כל המכשירים אך כאן בדקתי לפני שקניתי ואפילו השתמשתי עם מכשיר של חבר כמעט יום שלם ועבד מצויין..
אבל משום מה אחרי שבוע אצלי הוא לא עובד (ברמה שמתנתק אפילו אם אני מרחיק טיפה את הפלאפון.. ואפי' במכשירים אחרים)
משהו מוזר מאוד
מוזר בהחלט
נ.ב. וכבר ציינתי את זה. החברה נותנת שירות מצויין ומטפלת בנושא עבורי, אבל חשוב לי לשתף אולי זה קרה לעוד מישהו, ואולי מישהו מכיר את הבעיה... -
עדכון קצר על האפליקציות החדשות בחנות המקוונת (כמובן שכל האפליקציות כשרות לחלוטין ולא אמורות להוות שום בעיה מבחינה הלכתית).
גוגל טרנסלייט. (עם כל האופציות !!!!!!!!!!) ניתן להוריד קובץ תרגום דרך האפליקציה שיעבוד גם אופליין.
אופיס - כל המוצרים של אופיס (וורד, אקסל, PDF, ופוואר פוינט).
PDF - מקורי של אדובי
הסרטת מסךכל אלו בנוסף לאפליקציות הקיימות והם:
מייל
ייבוא אנשי קשר בבלוטוס
רטט
מוביט
נגן מיוזיקולט
ניווט ללא אינטרנט
לימוד תיאוריה
תלמוד בבלי
מתקן GPS
מסיר אפליקציות (ניתן להסיר גם דרך הסייר קבצים של המולטימדיה)
וויז
בנק פאגי
מאוחדת
ספרי קודש
רשימה זו נכונה ל - 21\12 - יום חמישי ט' טבת תשפ"ד
ייש כוח ל @Show-Digital על כל הטירחה וההשקעה!!!!