המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@ישי-ניצנוב דווקא בקטע של שירות לי הם עונים (כמעט) תמיד במייל ואני מתכתב על הרבה תקלות והמלצות לשיפור, אין מה לעשות , מדובר במכשיר חדש שעובר הרבה שדרוגים וצריך סבלנות, אבל תסכים איתי שאין דומה לו בשוק (כרגע..) ומסתבר שייקח זמן עד שנקבל את המוצר המושלם, בינתיים אנחנו שפי הנסיון ומרגיש לי שיש במה להשקיע, שים לב שבהתחלה נהנית,אז בחלק גדול של המכשירים אפשר להמשיך להנות, פשוט תתאם איתו שיפתור לך את הבעיה, לא מאמין שהוא יתעלם לאורך זמן, כמעט הגיע אלי מירושלים (לביתר) אבל אמרתי לו שאבוא בהזדמנות (יש לי בעיה קטנה ודי נדירה שפעם בשבוע בערך המכשיר מאבד קליטה, והוא אמור להחליף לי מכשיר.)
-
@דוד-טרייטל באיזה מייל הוא עונה לך ?
-
-
רק רוצה לציין הוא ענה לי. והאיש @Show-Digital אדיב ויקר.
בשעת לילה מאוחרת היה איתי עד הפרטים הקטנים
והתקין לי גירסא חדשה.
ראיתי כבר כמה שיפורים...
אני אעדכן אותכם בהמשך מה נסגר עם הפלאפון..
כרגע אני חושב שהסתדר לי הבלוטוס נשמע ונראה.. -
בקיצור עדיף לחכות עוד כמה חודשים שכל הבאגים והתקלות יסודרו?
-
@ישי-ניצנוב @אנדרואיד @דוד-טרייטל
תודה על הפרגונים אנחנו נמשיך בעז"ה לתת מענה הולם לכולם
@אברהם-א שריטה לא מבטלת אחריות תוכל לפנות לתמיכה ונשמח לעזור -
@לדעת לגבי נעילת מקשים אמרתי כבר איך פותחים
@אביעד כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
ללחוץ על הכפתור התחתון ממקשי הניווט (תראה שהמנעול בתחתית המסך מסומן) ואז ללחוץ באמצע
לגבי הקיצורי מקשים הוא אמר שעדיין עובדיםעל זה
-
@ישי-ניצנוב כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
זה סיוט כל פעם להכניס שירים ולהוציא את הסוללה והכל...
ברעיון אפשר לשלוח בבלוטוס, כמובן איטי ולא נוח שזה נכנס הכל לתיקיה אחת ואי אפשר לסדר מהמחשב.
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
בקיצור עדיף לחכות עוד כמה חודשים שכל הבאגים והתקלות יסודרו?
יש בזה משהו, אבל כשהטלפון יהיה מושלם ובעל מוניטין, אני מעריך שהמחיר והביקוש שלו יזנקו, כמובן אם אכן יצליחו לפתור הכל, כרגע כשהוא חדש ומחפש את דרכו, הוא עדיין מכשיר מומלץ ביחס לשוק, ומספק חוויית שימוש די אמינה ונוחה, נכון שלפעמים זה מעצבן להיתקל בבאג ולדעת שייקח עוד כמה שבועות עד שיגיעו אליו, אבל תכל'ס שווה את זה.
@לדעת כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
הנעילת מקשים אין לי תפריט קיצורים שדיברו עליו בפורום !!
אם יש לך את הגרסה החדשה, אשמח שתעדכן מה חדש שם, האם חזר האפשרות לנעילת/כיבוי המסך ע"י לחיצה על המקש האדום?
-
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
יש בזה משהו, אבל כשהטלפון יהיה מושלם ובעל מוניטין, אני מעריך שהמחיר והביקוש שלו יזנקו, כמובן אם אכן יצליחו לפתור הכל, כרגע כשהוא חדש ומחפש את דרכו, הוא עדיין מכשיר מומלץ ביחס לשוק, ומספק חוויית שימוש די אמינה ונוחה, נכון שלפעמים זה מעצבן להיתקל בבאג ולדעת שייקח עוד מכה שבועות עד שיגיעו אליו, אבל תכל'ס שווה את זה.
אני כבר שלש חודשים עם הפלאפון בשימוש יומיומי וכבר המקשים התחילו לפקשש ובלחיצות מסוימות לא נלחץ וצריך ללחוץ שוב
וכן באיכות השמע לא שומעים אותי טוב
ככה שהמכשיר עצמו כלומר החלק הפיזי הטכני לא כל כך מלהיב ככה שאני לא רואה עתיד מזהיר לפלאפון הזה -
בעבר התעניינתי בפלאפון הזה של שואו אבל מה שגרם לי לא לרכוש אותו היה בעיקר שבאנשי קשר אינו מפורט כמו באנדוראיד של סמסונג הכשר:
יש אפשרות לכמה מספרי טלפון למספר אחד,
אפשרות למספר כתובות מייל למספר אחד,
כתובת מפורטת,
רינטונג לכל מספר בנפרד,
קבוצות אנשי קשר,
וכוו'
האם זה תוקן או שעדיין הבעיה קיימת? -
@EZN כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
בעבר התעניינתי בפלאפון הזה של שואו אבל מה שגרם לי לא לרכוש אותו היה בעיקר שבאנשי קשר אינו מפורט כמו באנדוראיד של סמסונג הכשר:
יש אפשרות לכמה מספרי טלפון למספר אחד,
אפשרות למספר כתובות מייל למספר אחד,
כתובת מפורטת,
רינטונג לכל מספר בנפרד,
קבוצות אנשי קשר,
וכוו'
האם זה תוקן או שעדיין הבעיה קיימת?כתובת מפורטת יש
כמה מספרים לאיש קשר אחד יש
קבוצות ורינטונג אישי לא נתקלתי