המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@יהודי-תמים יש שטענו שאפשר לסדר את זה במעבדה שלהם זה לא בעיה של המכשיר זה או משהו בתוכנה או משהו פיזי שאפשר לסדר אני הצלחתי להגיע עם זה לטווח של 10 מטר ועובד לי מצוין תלוי במכשירים
-
אני לא מצליח להפעיל את הGPS בשביל הוויז
מה עושים? -
מישהו יודע איך מחברם USB? הוא קולט אותם רק לטעינה....
-
@יהודי-תמים כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
מישהו יודע איך מחברם USB? הוא קולט אותם רק לטעינה....
לע"ע אין אפשרות להתחבר למחשב
-
סוף סוף עידכנו בחנות אפשרות לקיצורי בלוטוס
-
@מתמחה-בטופ כן בהדרכתי
-
@סימן-שאלה כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
בעת החיבור למחשב יש להכנס בפלאפון במקש העליון להודעות לבחור בחיבור ה-USB ואז לבחור העברת קבצים
פעיל רק בגירסה החדשהמעניין, יש לי את הגירסה החדשה (V5) ואין לי אופ' לחיבור
-
@Show-Digital @דוד-טרייטל מישהו יודע איך מגיעים לריקוברי?
הגירסא השתבשה לי -
@חכם-בלילה-1 כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
@Show-Digital @דוד-טרייטל מישהו יודע איך מגיעים לריקוברי?
הגירסא השתבשה ליאז תלך לנקודת שירות פשוט
-
פוסט זה נמחק!
-
בעת החיבור למחשב יש להכנס בפלאפון במקש העליון להודעות לבחור בחיבור ה-USB ואז לבחור העברת קבצים
פעיל רק בגירסה החדשהאיך לעשות את זה?
הוא לא כותב שום הודעה בהתראות -
@ssshmuel כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
פעיל רק בגירסה החדשהאיך לעשות את זה?
הוא לא כותב שום הודעה בהתראות@סימן-שאלה כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
הבנתי שיש חלק שצריכים לעשות עדכון תוכנה רציני יותר שמאתחל את הטלפון וניתן לבצעו רק על ידי המשווק (כמו שהיה בטלפון שלי בהתחלה שיניתי לגירסה 5 ולא השתנה כלום, תבדוק האם השתנו לך דברים בגירסה החדשה בעיקר בתפריט)
-
@מתמחה-בטופ כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
סוף סוף עידכנו בחנות אפשרות לקיצורי בלוטוס
יש אפשרות לטפל בקיצורים ל wifi
-
@מתמחה-בטופ אם זה דחוף אפשר לבנות אפליקציה כזאת זה לא כזה מסובך השאלה אם יש צורך
-
@דוד-טרייטל כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
לתועלת הציבור, משתף משהו שקרה לי לאחרונה, הטלפון נפל (לא רציני, מהמיטה-עם מגן) ולא נדלק, נורא נלחצתי על החומר אך במקרה היה לי מכשיר נוסף, וגיליתי שרק הסוללה נפגמה! אז אם למישהו זה קורה, שלא ימהר לזרוק את המכשיר לפח/לרוץ למעבדה, נסו סוללה אחרת, היא רגישה יותר מהטלפון!! (אגב אחרי עוד כמה מכות היא חזרה חלקית לעבוד. מעניין..)
מה שקורה לפעמים (בהרבה פלאפונים) וקרה גם לי זה שהסוללה מתעקמת קצת בנפילה, לא תמיד נראה לעין, אבל זה כנראה משפיע על המגעים. אפשר לראות את זה כשמניחים על משטח ישר ורואים אם יש עיקום. אפשר פשוט ליישר אותה על המשטח עם איזה ספר חזק או משטח אחר, וזה יחזור לעבוד.
-