המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
@Ykingsmart כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
שיחה מתנתקת אינספור פעמים
לא מכיר דבר כזה
מעולם לא התנתקה לי שיחה (אני עם המכשיר הזה מאלול)@Ykingsmart כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
מסך נתקע על מסך כחול עד לניתוק סוללה
כנ"ל
@Ykingsmart כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
וזה בלי לדבר על הסוללה הגרועה שיש בו, שיורדת במהירות האור גם ללא שימוש במכשיר.
מחזיקה לי קרוב ליומים (ואם אני מדבר הרבה אז יום אחד)
לא יודע מה קרה לך אני מרוצה מאוד מהמכשיר וכמוני עוד 15 חבר'ה בישיבה
אולי זה עניין של גירסה
לא יודע -
@אביעד לא יודע. מציאות שגם אני וגם קרוב משפחתי הלנו על כך.
ומציאות שיותר מ10 בחורים התלומנו רק על שעון מעורר וקיצורי מקשים וכד' אבל לא משהו שקרוב למה שאמרת
מצטער -
@אביעד לא יודע. מציאות שגם אני וגם קרוב משפחתי הלנו על כך.
גם לי,
-
אני חושב שכדאי וצריך להזכיר לשבח את ר' @Show-Digital שתמיד קשוב לצרכי הלקוח, גם לאחר הרכישה, ונותן את כל כולו עבור שירות טוב מעל ומעבר, וגם אחריות וביטחון ללקוח, שלא ירגיש שהוא נמצא במצב של "שילמת, חפש אותי..." כמו שלצערינו יש בהרבה חנויות.
באמת, שאפו גדול!בעזהי המכשיר הזה יצליח. רק צריך לתת לו את הצאנס.
-
@אנדרואיד כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
אני חושב שכדאי וצריך להזכיר לשבח את ר' @Show-Digital שתמיד קשוב לצרכי הלקוח, גם לאחר הרכישה, ונותן את כל כולו עבור שירות טוב מעל ומעבר, וגם אחריות וביטחון ללקוח, שלא ירגיש שהוא נמצא במצב של "שילמת, חפש אותי..." כמו שלצערינו יש בהרבה חנויות.
באמת, שאפו גדול!בעזהי המכשיר הזה יצליח. רק צריך לתת לו את הצאנס.
אכן כן יאמר לשבחו שהוא בהחלט משתדל,
אבל למכשיר שלי יש ניתוקים ואני לא יכול להחזיר אותו כי הוא נשרט, קניתי אותו בתור מתנה למישהו וזה כל כך היה בעייתי הניתוקים עד כדי שהוא לא משתמש בזה, -
@אביעד כתב בהמלצה | הגיע - גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - אשכול מתעדכן:
אומנם יש באגים אבל זה שווה את זה
מצטרף לגמרי! אי אפשר להתעלם מהם, ומהעובדה, שכנראה מאד קשה למגר אותם, אבל בהחלט יש כאן עבודה ותוצאה ממש מרשימה, ששווה את ההרגל והמעט אי נוחות,
מציאות שגם אני וגם קרוב משפחתי הלנו על כך.
נראה שיש לא מעט מכשירים פגומים, אבל הוא מוכן להחליף במקרה הצורך, אחרי הכל פס ייצור סיני שלא כולו יוצא טוב, אשמח לשמוע איזה סוג ניתוק, האם הקליטה נעלמה במקום שיש קליטה טובה, האם המכשיר נכבה וכו'.
-
@דוד-טרייטל סתם ניתוק בלי שום קשר. לא שמתי לב מה היה בסמל הקליטה כשזה היה קורה, כי שניה אח''כ הייתי כבר מתקשר שוב.
-
רכשתי את המכשיר הזה לפני שבועיים
חייב לציין עבודה מדהימה
אומנם ים של באגים חלקם בלתי נסבלים
כמו המעבר בין שיחות וכו'..
אבל בסה''כ פלאפון סבבה.
אני אחרי שבוע שימוש שמתי לב שהסוללה כאילו נחלשה משמעותית ומחזיקה לי ממש 4 שעות שימוש לא רצוף..
וראש הפעור הבלוטוס !! שנדפק משמעותית ברמה שלא ניתן לנהלשמוע שיר ברצף וחייב להיות ממש צמוד לאוזניות
חשוב לציין לפני שרכשתי את הטלפון עברתי בערך 7 נגנים בגלל שיש לי אוזניות באדס פרו 2 של סאמסונג שהן מתקדמות מאוד ולא כל בלטוס תואם להן..
אבל משימוש אצל כמה חברים שיש להם את השואו. וגם אני אישית נהנתי מהטלפון מאוד בשבוע הראשון.
אבל זה פתאום קרה.
לדעתי זו בעיית חומרה. אבל שלחתי להם גם בקשה לעדכון גירסא במייל.. @Show-Digital
אני משתף את זה כאן ואשמח לשמוע אם יש למישהו משהו דומה. -
@ישי-ניצנוב איך שאני מבין, מדי פעם נופלים על מכשיר 'דפוק' ויש לציין כי הם מחליפים מאד בקלות במקרה של תקלת חומרה, אני נהנה מאד מהמכשיר, הבלוטוס ממש טוב, כמעט כמו בשיאומי שקולט ברחבי הבית בלי למצמץ, אולי טיפה פחות חזק אבל מאד יציב, והסוללה כבר חודשיים מחזיקה לי יום+ בשימוש די מאסיבי. בימים של שימוש רב מאד, אני מגיע לסוף היום עם 2% ובדרך כלל עם כ-15%,
הבאג שהכי מציק לי, ומעניין אותי אם מישהו נתקל בו, שלפעמים בחיוג מקוצר וגם כשמתקשרים לאיש קשר ובוחרים במספר מסוים מתוך כמה מספרים של אותו אדם, המכשיר מחייג לאדם אחר לגמרי! וצריך לנתק ולחייג שוב, אגב היה לי פעם טלפון סיני פשוט שהיה מחייג לאדם אחר וכותב שהוא מתקשר למי שרציתי להתקשר! שזה כמובן בלתי נסבל לגמרי... תכל'ס טלפון די מומלץ, שווה את האי נוחות בשביל איכות השיחה והסוללה, והאפשרויות הרבות (נגן מתקדם, ניווט מעולה עם GPS שתמיד קולט-גם בתוך מבנים לפעמים!) -
@דוד-טרייטל הבעייה שבמייל הם לא עונים, פניתי כבר פעמיים בזמנים שונים..
ולסוע עד לשם (אני גר באשדוד) זה מבאס אם פתוח או סגור וכו'..
בפלאפון טוב צריך בין מכלול הדברים גם שירות
שיש לו אבא ואמא..
את זה לצערי קצת חסר בשואו.. -
@ישי-ניצנוב דווקא בקטע של שירות לי הם עונים (כמעט) תמיד במייל ואני מתכתב על הרבה תקלות והמלצות לשיפור, אין מה לעשות , מדובר במכשיר חדש שעובר הרבה שדרוגים וצריך סבלנות, אבל תסכים איתי שאין דומה לו בשוק (כרגע..) ומסתבר שייקח זמן עד שנקבל את המוצר המושלם, בינתיים אנחנו שפי הנסיון ומרגיש לי שיש במה להשקיע, שים לב שבהתחלה נהנית,אז בחלק גדול של המכשירים אפשר להמשיך להנות, פשוט תתאם איתו שיפתור לך את הבעיה, לא מאמין שהוא יתעלם לאורך זמן, כמעט הגיע אלי מירושלים (לביתר) אבל אמרתי לו שאבוא בהזדמנות (יש לי בעיה קטנה ודי נדירה שפעם בשבוע בערך המכשיר מאבד קליטה, והוא אמור להחליף לי מכשיר.)
-
@דוד-טרייטל באיזה מייל הוא עונה לך ?
-
-
רק רוצה לציין הוא ענה לי. והאיש @Show-Digital אדיב ויקר.
בשעת לילה מאוחרת היה איתי עד הפרטים הקטנים
והתקין לי גירסא חדשה.
ראיתי כבר כמה שיפורים...
אני אעדכן אותכם בהמשך מה נסגר עם הפלאפון..
כרגע אני חושב שהסתדר לי הבלוטוס נשמע ונראה.. -
בקיצור עדיף לחכות עוד כמה חודשים שכל הבאגים והתקלות יסודרו?
-
@ישי-ניצנוב @אנדרואיד @דוד-טרייטל
תודה על הפרגונים אנחנו נמשיך בעז"ה לתת מענה הולם לכולם
@אברהם-א שריטה לא מבטלת אחריות תוכל לפנות לתמיכה ונשמח לעזור