בעיה | כתיבה בקבצי מערכת
-
@כ-ק כתב בבעיה | כתיבה בקבצי מערכת:
@מישהו12
מה אני יכול למחוק ? (משהו מיותר)לא יודע.
אבל אם מחקת דברים...
עשית את זה?@מישהו12 כתב בבעיה | כתיבה בקבצי מערכת:
@ComFix ואחרי המחיקה להפעיל מחדש את המכשיר. ככה הוא קולט שנמחקו דברים והתפנה מקום.
-
-
@מישהו12
מה אני יכול למחוק ? (משהו מיותר)לא יודע.
אבל אם מחקת דברים...
עשית את זה?@מישהו12 כתב בבעיה | כתיבה בקבצי מערכת:
@ComFix ואחרי המחיקה להפעיל מחדש את המכשיר. ככה הוא קולט שנמחקו דברים והתפנה מקום.
-
-
@מישהו12 כמה מ"ב, יותר ממה שאמור לקחת אפליקציות פשוטות כמו שרציתי לעבוד עליהם, וגם אם זה לא מספיק בכל זאת היה אמור להיות כתוב שיש משהו פנוי, לא ?
@מישהו12 כמה מ"ב, יותר ממה שאמור לקחת אפליקציות פשוטות כמו שרציתי לעבוד עליהם, וגם אם זה לא מספיק בכל זאת היה אמור להיות כתוב שיש משהו פנוי, לא ?
נתקלתי בזה. משום מה כשאתה מוחק זה מפנה פחות מקום ממה שהקבצים שקלו. לכן אם יש 0MB פנוי חייבים לפנות לא מעט.
-
נתקלתי בזה. משום מה כשאתה מוחק זה מפנה פחות מקום ממה שהקבצים שקלו. לכן אם יש 0MB פנוי חייבים לפנות לא מעט.
-
@מישהו12 בכל זאת מדובר בקבצי מערכת, האם אתה יודע מניסיון על קבצים שאני יכול למחוק בלי שיזיק למכשיר ?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות