האם זה וירוס קיצורי הדרך? ומה עושים?
-
יש לי אונקי שעד אתמול/שלשום פעל רגיל הכניסו אותו מתי שהו לאיזה מחשב שאין בו שום אנטי וירוס וגם אם יש זה דיפנדר דפוק שלא פועל והעבירו קובץ לאונקי ועכשיו אני מכניס למחשב אחר וקופצת לי הודעה יש איומים טוב הודעה כזו יש הרבה פעמים אב אני פותח את האונקי ורואה שכל הקבצים והתקיות הם קיצורים מה עושים?
-
@איש-אמת אמר בהאם זה וירוס קיצורי הדרך? ומה עושים?:
@QJDTOP אתה יכול גם להוריד מאפשרויות תיקיה את הסתרת קבצים פלוס הורדת הוי מהסתרת קבצים מוגנים של מערכת הפעלה וכו אישור וזה צריך להופיע
זה לא יעזור כי הקבצים בהגדרה ישארו מוסתרים (אמנם הוא יראה את הקבצים)
-
@ITAMAR25 חבל על הדיסליק פשוט בתור אחד שהתנסה זה סיוט כל פעם שאתה פותח את הכרטיס אתה צריך להפעיל את התיקון ולפעמים כמה פעמים בשימוש אחד
לא עשיתי לך שום דיסלייק
תביט בהודעה מעלי
וגם אני חושב שבכלל לא קשור דיסלייק -
סיוט כל פעם שאתה פותח את הכרטיס אתה צריך להפעיל את התיקון ולפעמים כמה פעמים בשימוש אחד
בדרך כלל אחרי התיקון לא צריך שוב להפעיל, אלא אם כן יש עדיין את הוירוס במחשב או שהכנסת את הדיסק און קי למחשב אחר שיש בו וירוס
-
@ITAMAR25 חבל על הדיסלייק פשוט בתור אחד שהתנסה זה סיוט כל פעם שאתה פותח את הכרטיס אתה צריך להפעיל את התיקון ולפעמים כמה פעמים בשימוש אחד
(נב נס שלא רואים את הדיסלייק פאדיחה )ואני בתור אחד שהתנסה, דווקא כן ממליץ. א. אני כמעט לא מקבל אונקי עם הוירוס. ב. גם כשיש זה מאוד פשוט. ג. מה שהצעת משאיר את הבעיה, אבל לא מתקן אותה. מה יקרה כשתעביר אותו לחבר?
ןגם אני חושב שבכלל לא קשןר דיסלייק
הייתי נותן לך דיסלייק רק על ה-ן
@nrs וברצינות, בדיוק לזה נועד הדיסלייק, לא? להצביע נגד פתרונות אחיתופל.