בירור | השמעת מוזיקה ללא הפסקה דרך רדיו אינטרנטי
-
@איסתרק-השלישי כתב בבירור | השמעת מוזיקה ללא הפסקה דרך רדיו אינטרנטי:
@מטעמים אולי להשתיק במחשב את צלילי המערכת?
לא צריך לעשות את זה, וגם זה לא יעזור כי זה לא מבטל את שאר האפליקציות, אלא להשתמש במערבל עוצמה
@מטעמים
ואז אתה גם יכול להשתמש בדפדפן נפרד שממנו יושמע המוזיקה, ואז יהיה אפשר במקביל להשתמש בכל המחשב כולל אתרים בדפדפן הראשי שלך ולא ישמעו משם כלום. -
@ישראל-142 כתב בבירור | השמעת מוזיקה ללא הפסקה דרך רדיו אינטרנטי:
ואז אתה גם יכול להשתמש בדפדפן נפרד שממנו יושמע המוזיקה, ואז יהיה אפשר במקביל להשתמש בכל המחשב כולל אתרים בדפדפן הראשי שלך ולא ישמעו משם כלום.
אכן רעיונות טובים מאוד.
אבל אני מחפש פתרון מחוץ לקופסה, שלא קשור למחשב המקומי בחנות.
-
מצאתי בס"ד פתרון מלא, שיכול לענות על כל הדרישות
-
לחבר למחשב רמקול נוסף
אפשר דרך Bluetooth, USB, HDMI, 3.5, ועוד... במקרה של בלוטוס אפשר גם שהרמקול יהיה בחדר אחר -
לפתוח או להתקין דפדפן נוסף
כגון Firefox, אופרה, אדג', או כרום או משהו אחר -
לפתוח בדפדפן הנוסף אתר מוסיקה שמתאים לך
אני הייתי ממליץ על זה מוזיקה ברצף כי יש בו הכל, אפשר גם למשל JewishMusicStream, ועוד -
לפתוח במחשב: הגדרות > מערכת > צליל - ואז לגלול עד למטה
ובאזור של "אפשרויות מתקדמות של צליל" להיכנס לכאן
ואז יופיע החלון הזה, כאן אפשר לבחור כל אפליקצייה מהיכן היא תושמע.
במקרה הזה צריך להגדיר את הדפדפן שנבחר לרקמול הנוסף. בדוגמה פה הגדרתי את פירפוקס לרמקול מסויים.
ואז יש לך שליטה מלאה
ואפשר להמשיך להשתמש במחשב כרגיל כולל הסאונד שלו, כאילו זה מחשב נפרד
הדפדפן הנוסף עובד ברקע בנפרד לגמרי עם הרמקול הנוסף, ושאר המחשב עובד רגיל עם הרמקולים שלו
-
-
אולי אפשר לקנות נגן ולשים בו הרבה שירים?
זה יותר זול ממחשב. וגם נוח יותר שזה לא קשור למחשב ולא תצטרך להתעסק עם הסאונד כשכן תרצה להשמיע משהו דרך המחשב.
אם אתה רוצה משהו אינטרנטי, זינג אמורים לצאת עם נגן שיש בו רק שירים דרך האפליקציה שלהם וזה אומר לעבוד על נטפרי (לא לקוח אחריות). להבנתי זה עוד לא יצא לשוק.
https://j-m.app/נגן-jmp3/ -
@Whenever כתב בבירור | השמעת מוזיקה ללא הפסקה דרך רדיו אינטרנטי:
אם אתה רוצה משהו אינטרנטי, זינג אמורים לצאת עם נגן שיש בו רק שירים דרך האפליקציה שלהם וזה אומר לעבוד על נטפרי (לא לקוח אחריות). להבנתי זה עוד לא יצא לשוק.
בקיצור סמארטפון מוכשר עם מחיר מופקע (פלוס תשלום חודשי על מנוי)
-
@מטעמים כתב בבירור | השמעת מוזיקה ללא הפסקה דרך רדיו אינטרנטי:
חשבתי לקנות מיני PC, לחבר אותו לרמקולים, ולגשת אליו באמצעות תוכנות שליטה מרחוק, ולהשאיר בו דפדפן פועל 24 שעות ביממה. אבל זה דבר יקר (500 ש"ח, הכי זול שמצאתי)