בקשה | מאיפה אפשר להשיג את ההודעות של כל הערים של פיקוד העורף?
-
@צדיק-תמים לא הבנתי איך אני יכול להוריד עכשיו את כל ההקלטות
@לומדעס -
node.js
import cities from './data.js'; import axios from 'axios'; import { existsSync, mkdirSync, writeFileSync } from 'fs'; if (!existsSync('sounds')) { mkdirSync('sounds'); } for (let city of cities) { const { data } = await axios.get(`https://api.tzevaadom.co.il/reading?ids=${city.id}&lang=HE`, { responseType: 'arraybuffer', }); writeFileSync(`sounds/${city.cityHE}.mp3`, data); console.log(`Downloaded ${city.cityHE}`); }
פלט:
sounds.zip -
@צדיק-תמים אפשר לקבל גם את ההקלטות של אזעקה...והיכנסו למחרב המוגן
אולי @לומדעס יודע איך ?
תודה -
@אברהם-אברהם-1 כתב בבקשה | מאיפה אפשר להשיג את ההודעות של כל הערים של פיקוד העורף?:
@צדיק-תמים אפשר לקבל גם את ההקלטות של אזעקה...והיכנסו למחרב המוגן
אולי @לומדעס יודע איך ?
תודה
חפש כאן
redalert.wav redalert2.wav secondary.wav tone.mp3 warning.wav alarm.wav alert.wav bell.mp3 bip.wav calm.wav message.wav -
@אברהם-אברהם-1 כתב בבקשה | מאיפה אפשר להשיג את ההודעות של כל הערים של פיקוד העורף?:
אפשר לקבל גם את ההקלטות של אזעקה...והיכנסו למחרב המוגן
אם יש לך את צופר אז תנתב בסייר קבצים לנתיב:
C:\Users%username%\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\hpbdhanjafnpeeobgejmdaajkiamfdpi\1.1.2_0\sounds
אפשר גם להדביק את זה בשורת הנתיב בסייר.
-
@נעזר1000 כתב בבקשה | מאיפה אפשר להשיג את ההודעות של כל הערים של פיקוד העורף?:
Data\Default\Extensions\hpbdhanjafnpeeobgejmdaa
לא הולך לי
-
-
-
לא הולך לי
תנסה את זה,
C:\Users\%username%\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\hpbdhanjafnpeeobgejmdaajkiamfdpi\1.1.2_0\sounds\ -
@נעזר1000
לא ניתן לגשת לקובץייתכן שהוא הועבר, עבר עריכה או נמחק.
ERR_FILE_NOT_FOUNDתעלה צילום מסך שכולל את השורה העליונה, שורת הנתיב שניסית להדביק.
-
@אברהם-אברהם-1 זה נמצא בקובץ של התוסף
sounds.zip -
@צדיק-תמים איפה אני יכול להגיע לזה?
-
@אברהם-אברהם-1 אם כוונתך לקובץ התוסף אז https://zvizvi.gitlab.io/crx-download (בגלישה בסתר)
-
@צדיק-תמים לא
לתיקייה שיש שם את כל ההקלטות -
@אברהם-אברהם-1 אתה פותח את קובץ התוסף עם כל תוכנת חילוץ קבצים כמו WinRaR או zip7