בקשה | מאיפה אפשר להשיג את ההודעות של כל הערים של פיקוד העורף?
-
@צדיק-תמים כתב בבקשה | מאיפה אפשר להשיג את ההודעות של כל הערים של פיקוד העורף?:
https://api.tzevaadom.co.il/reading?ids=248&lang=HEהמספר 248 הוא מזהה האיזור ויש להחליף אותו במזהה הרצוי
את רשימת הערים אפשר לקבל באתר של צבע אדום https://www.tzevaadom.co.il בקונסול:City.getAllCities()הערך id שבכל עיר הוא הערך שצריך לשלוח לAPI הנ"ל
הקדמת אותי אני חכתי שהיה אזעקה לראות מאיפה זה מגיע

- איך אפשר לבדוק אותו?
2.איפה אני רואה את כל הרשימה בקונסול?
- איך אפשר לבדוק אותו?
-
- איך אפשר לבדוק אותו?
2.איפה אני רואה את כל הרשימה בקונסול?
- איך אפשר לבדוק אותו?
-
@אברהם-אברהם-1 אני חושב שתריץ IDM ותוריד את כל הקובצי שמע
@לומדעס איך אני מוריד הכל?
יש לי את התכונה
אבל איפה אני צריך להיכנס כדי להוריד אותו? -
@לומדעס איך אני מוריד הכל?
יש לי את התכונה
אבל איפה אני צריך להיכנס כדי להוריד אותו? -
@אברהם-אברהם-1 אני חושב שתריץ IDM ותוריד את כל הקובצי שמע
-
@לומדעס איך? זה יטען גם ערים שלא היו בהם אזעקות? לא עדיף קוד לפייתון למשל שיעבור על הקישורים של כל הערים ויוריד את הקבצים?
-
@אברהם-אברהם-1 תפסן
@לומדעס מה זה תפסן?
-
@לומדעס השאלה היא מה יותר יעיל כי אם imd יכול להוריד גם בערים שעוד לא היה בהם אזעקה ברור שעדיף
-
@לומדעס השאלה היא מה יותר יעיל כי אם imd יכול להוריד גם בערים שעוד לא היה בהם אזעקה ברור שעדיף
-
@צדיק-תמים לא הבנתי איך אני יכול להוריד עכשיו את כל ההקלטות
@לומדעס -
@צדיק-תמים כן, אבל בסוף חשבתי שidm כבר יש לו ופייתון כנראה אין אז באמת עדיף idm
-
node.js
import cities from './data.js'; import axios from 'axios'; import { existsSync, mkdirSync, writeFileSync } from 'fs'; if (!existsSync('sounds')) { mkdirSync('sounds'); } for (let city of cities) { const { data } = await axios.get(`https://api.tzevaadom.co.il/reading?ids=${city.id}&lang=HE`, { responseType: 'arraybuffer', }); writeFileSync(`sounds/${city.cityHE}.mp3`, data); console.log(`Downloaded ${city.cityHE}`); }פלט:
sounds.zip -
node.js
import cities from './data.js'; import axios from 'axios'; import { existsSync, mkdirSync, writeFileSync } from 'fs'; if (!existsSync('sounds')) { mkdirSync('sounds'); } for (let city of cities) { const { data } = await axios.get(`https://api.tzevaadom.co.il/reading?ids=${city.id}&lang=HE`, { responseType: 'arraybuffer', }); writeFileSync(`sounds/${city.cityHE}.mp3`, data); console.log(`Downloaded ${city.cityHE}`); }פלט:
sounds.zip@צדיק-תמים אפשר לקבל גם את ההקלטות של אזעקה...והיכנסו למחרב המוגן
אולי @לומדעס יודע איך ?
תודה -
@צדיק-תמים אפשר לקבל גם את ההקלטות של אזעקה...והיכנסו למחרב המוגן
אולי @לומדעס יודע איך ?
תודה@אברהם-אברהם-1 כתב בבקשה | מאיפה אפשר להשיג את ההודעות של כל הערים של פיקוד העורף?:
אולי @לומדעס יודע איך ?
תודה
חפש כאן
redalert.wav redalert2.wav secondary.wav tone.mp3 warning.wav alarm.wav alert.wav bell.mp3 bip.wav calm.wav message.wav -
אולי @לומדעס יודע איך ?
תודה@אברהם-אברהם-1 כתב בבקשה | מאיפה אפשר להשיג את ההודעות של כל הערים של פיקוד העורף?:
אפשר לקבל גם את ההקלטות של אזעקה...והיכנסו למחרב המוגן
אם יש לך את צופר אז תנתב בסייר קבצים לנתיב:
C:\Users%username%\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\hpbdhanjafnpeeobgejmdaajkiamfdpi\1.1.2_0\sounds
אפשר גם להדביק את זה בשורת הנתיב בסייר.
-
@אברהם-אברהם-1 כתב בבקשה | מאיפה אפשר להשיג את ההודעות של כל הערים של פיקוד העורף?:
אפשר לקבל גם את ההקלטות של אזעקה...והיכנסו למחרב המוגן
אם יש לך את צופר אז תנתב בסייר קבצים לנתיב:
C:\Users%username%\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\hpbdhanjafnpeeobgejmdaajkiamfdpi\1.1.2_0\sounds
אפשר גם להדביק את זה בשורת הנתיב בסייר.
@נעזר1000 כתב בבקשה | מאיפה אפשר להשיג את ההודעות של כל הערים של פיקוד העורף?:
Data\Default\Extensions\hpbdhanjafnpeeobgejmdaa
לא הולך לי
-
א אברהם אברהם 1 סימן נושא זה כנפתר ב
-
א אברהם אברהם 1 סימן נושא זה כנושא רגיל ב
-
@נעזר1000 כתב בבקשה | מאיפה אפשר להשיג את ההודעות של כל הערים של פיקוד העורף?:
Data\Default\Extensions\hpbdhanjafnpeeobgejmdaa
לא הולך לי
@אברהם-אברהם-1 כתב בבקשה | מאיפה אפשר להשיג את ההודעות של כל הערים של פיקוד העורף?:
לא הולך לי
תנסה את זה,
C:\Users\%username%\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\hpbdhanjafnpeeobgejmdaajkiamfdpi\1.1.2_0\sounds\ -
לא הולך לי
תנסה את זה,
C:\Users\%username%\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\hpbdhanjafnpeeobgejmdaajkiamfdpi\1.1.2_0\sounds\@נעזר1000
לא ניתן לגשת לקובץייתכן שהוא הועבר, עבר עריכה או נמחק.
ERR_FILE_NOT_FOUND -
@נעזר1000
ERR_FILE_NOT_FOUND@אברהם-אברהם-1 כתב בבקשה | מאיפה אפשר להשיג את ההודעות של כל הערים של פיקוד העורף?:
@נעזר1000
ERR_FILE_NOT_FOUNDתעלה צילום מסך שכולל את השורה העליונה, שורת הנתיב שניסית להדביק.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות