בעיה | וירוס לא מזוהה
-
עזר...
בתיקיה הראשית יש את הקבצים הבאים:
ובתוך התיקיה ראשונה חוץ מכל הקבצים שמתחבאים יש את זה:
-
@aiib @a-y-f @מתכנת-חובב @pcinfogmach @י-פל
אשמח להדרכתם איך אני מתקדם מכאן והלאהתודה מראש!
-
@aiib
הפתרון הקל: תריץ שחזור מסמכים. ואז תפרמט את הכונן.
הפתרון היותר טוב הוא כנ"ל תצור גיבוי לכונן עם AOMIBackupper וכיו"ב ואז תריץ על הכונן סמדב או תיקון הכללינ.ב. הסיכויים הם שהוירוס כבר נמצא במחשב שלך תריץ סריקה מלאה עם eset
-
@pcinfogmach כתב בבעיה | וירוס לא מזוהה:
נ.ב. הסיכויים הם שהוירוס כבר נמצא במחשב שלך תריץ סריקה מלאה עם eset
אין סיבה שיחדור.
איסט אמור למנוע, הוירוס הזה פשוט יחסית.
@aiib אני ראיתי שיש לך, ולכן כתבתי ואסביר יותר:
חפש את 2 הקבצים הללו בחיפוש הנ"ל, ומחק אותם מכל מקום באון קי [וגם במחשב, אם יש - שים לב למה שאתה מוחק!].
לדעתי א"צ יותר מזה. -
@aiib
הפתרון הקל: תריץ שחזור מסמכים. ואז תפרמט את הכונן.סליחה על הבורות אבל מה הכוונה שחזור מסמכים?
הפתרון היותר טוב הוא כנ"ל תצור גיבוי לכונן עם AOMIBackupper וכיו"ב ואז תריץ על הכונן סמדב או תיקון הכללי
- אשמח להבנה יותר מה זו התכונה הזו ואיפה ניתן להשיג אותה
2 איך וירוס לא יגובה גם? - לעשות העתקה של הקבצים הטובים למקום אחר ואז פירוט, לא יעזור?
נ.ב. הסיכויים הם שהוירוס כבר נמצא במחשב שלך תריץ סריקה מלאה עם eset
- יש במחשב הזה eset והוא לא זיהה את הוירוס בסריקה של הדיסק הנגוע. כך שמסתבר שזה לא יעזור למחשב. יש פתרון?
- אשמח להבנה יותר מה זו התכונה הזו ואיפה ניתן להשיג אותה
-
@ejay כתב בבעיה | וירוס לא מזוהה:
@aiib
https://www.techwalla.com/articles/how-to-delete-the-vbs-virusזה מה שעושה תיקון הכללי?
-
@aiib כתב בבעיה | וירוס לא מזוהה:
יש במחשב הזה eset והוא לא זיהה את הוירוס בסריקה של הדיסק הנגוע. כך שמסתבר שזה לא יעזור למחשב. יש פתרון?
תנסה את malwarebytes
אבל סתם שתדע אין הנידון דומה לראיה
-
יש במחשב הזה eset והוא לא זיהה את הוירוס בסריקה של הדיסק הנגוע. כך שמסתבר שזה לא יעזור למחשב. יש פתרון?
תנסה את malwarebytes
אני מודה על העצה. אבל סליחה על החוצפה... זה יודע שהוא אמור לעזור לזה?
כי זה מחשב מרוחק בשליטה מרחוק ומאד קשה לי להוריד תוכנות ולעשות פעולות רק בשביל הניסיון... -
@ejay כתב בבעיה | וירוס לא מזוהה:
@aiib
הוראות איך להסיר תווירוסהבנתי... אבל זה דורש יותר מדי... ולכן שאלתי אם זה פשוט עושה מה שקבצים מוכנים כבר עושים ואז חבל על העבודה שלי...
פשוט יש כאן כמה וכמה ניקים חשובים שמציעים הצעות. מעדיף את הקל יותר, הבטוח יותר והפתרון בעל הסיכויים יותר... -
אני מודה על העצה. אבל סליחה על החוצפה... זה יודע שהוא אמור לעזור לזה?
כי זה מחשב מרוחק בשליטה מרחוק ומאד קשה לי להוריד תוכנות ולעשות פעולות רק בשביל הניסיון...לא ידוע!
אבל יש תוכנות שידועות ברמה כללית כמועיות להסרת וירוסים וmalwarebytes היא אחת מהם. אישית אני תמיד עם ראש יותר שקט אחרי הרצה של תוכנה זו.למעישה במקרה שלך הייתי יותר ממליץ על סמדב כי זה בנוי לוירוסים מסוג זה.
-
למעישה במקרה שלך הייתי יותר ממליץ על סמדב כי זה בנוי לוירוסים מסוג זה.
לא הצלחתי למצוא כאן בפורום את סמדב. זה אמור להיכתב בעברית? יש לך בבקשה קישור?
תודה על הסבלנות!