עזרה | פרטנר חייבו אותי מעל 1000 שקל על שיחה שלא ביצעתי
-
שלום וברכה לכל חברי הפורום
לפני חודשיים הייתי בחול לתקופה של שבוע וחצי
יצויין כי אני יוצא הרבה לחול ואני מכיר את העסק עם הטלפונים ולכן כל פעם שאני חושב שאצטרך שיחות אני עושה חבילה בפרטנר (חצי שקל לדקה)
הפעם היה לי טלפון עם שיחות במקום ולכן לא עשיתי חבילה כזו אבל הפלאפון היה אצלי וראיתי שיחות נכנסות (כמובן בלי לענות)
כשחזרתי לארץ קיבלתי חיוב מפרטנר על סך 1100 שקל התקשרתי כדי לברר וטענו לי שעשיתי שיחה של 15 דק בערך (מה שבבירור לא קרה הטלפון היה כל הזמן עלי)
יום אחכ אחי התקשר אלי וסיפר לי שקרה לו אותו הדבר (450 שקל) וגם הוא יודע שלא ענה לשיחה)
הרגשנו משהו מוזר והחלטנו לברר עם כל מי שחיפש אותנו בזמן הזה ואשתו של אחי סיפרה שהיא התקשרה באמת וענו לה בכלל ממקום אחר (לא ברור בכלל איך אבל לא מהמכשיר הזה ) וגם לי סיפר מישהו שהוא ניסה להשיג אותי וענה לו בן אדם למספר שלי גם לא מהטלפון שלי
היה מוזר לי ונזכרתי שלפני חצי שנה הייתי בשוויץ עם חבר והיה לנו סים עם חבילה ישראלית ואחרי שחבר שלי חזר יום אחד מישהו ניסה להתקשר אלי (במספר של הסים שלי בוודאות )והגיע לחבר שכבר נחת בארץ
פה בעצם הבנתי שיכול להיות שכשהשרת לא של החברה יש תקלות מהסוג הזה
נסיתי לשכנע את החברה בזה שלא עניתי והם כמובן לא מאמינים לי והם רוצי לחייב אותי סהכ 1550 שקל על כל הסיפור כשאני יודע שלא היה כלום
אני חייב עזרה דחוווווף מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד
גם מי שהיה לו סיפורים דומים עם החברה אני ישמח אם הוא יספר לי (ראיתי באיזה אתר תביעה על פרטנר בנושא )
תודה רבה -
@אני-אני-אני יעזור?
-
@אני-אני-אני כתב בעזרה | דחוווףףףףף פרטנר חייבו אותי מעל 1000 שקל על שיחה שלא ביצעתי:
@יהודה2
צריך לחשוב על משהו כוחני כדי לשכנע אותם להקשיב לך אולי אפשר איזה מכתב תביעה מעורך דיןזה לא מפחיד אותם יש להם עורכי דין הרבה יותר טובים וחזקים רק משהו כעין זה שיש רעש או עצומה שאם הם לא מחזירים איזה חמישים איש יעזבו אותם
אני אישת בפרטנר ומוכן לעזור לך לחתום שאם לא מחזירים אני עוזב נישאר לך 48 איש -
@יהודה2 כתב בעזרה | דחוווףףףףף פרטנר חייבו אותי מעל 1000 שקל על שיחה שלא ביצעתי:
אגב איך באמת עושים עצומה?