הורדת וידאו מהרשת, סוג כזה ש-IDM לא מצליח להוריד...
-
זכותך לסיים את הדיון,
אבל לזרוק סיסמאות כמו@chv אמר בהורדת וידאו מהרשת, סוג כזה ש-IDM לא מצליח להוריד...:
כאן חשפת בעצם שאין לך מושג מה זה DRM..
וללכת בלי להסביר למה אני טועה..?!
-
סליחה שאני עדיין מגיב שלא בקשר לפתיחת הנושא למרות שלדעתי היא נפתרה ו @ספר-יהלום אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי בקשר לסרטון שאתה רוצה להוריד ו @chv לדעתי יש אפשרות להוריד מנטפליקס דרך תוכנה וגם באיכות טובה( אם הנך מעונין פנה בפרטי ) רק צריך משתמש פעיל כדי להוריד ולגבי הקידוד לדעתי @aaron צודק לגמרי כי מפתח הקידוד הנ"ל יכול להשתמש בקבצים שאתה לא יודע מה לעשות איתם משמע שזה אפשרי רק דורש פענוח מקווה שעזרתי ושיהיה שבת שלום
-
@ספר-יהלום ת'אמת, בחיים לא נרשמתי.. בשביל מה להירשם? אני משתמש בו בעיקר להורדת וידאו ואודיו 'קשוחים' מהרשת.. (רק ביוטיוב לא עובד לי איתו).. אגב לנטפריים אני חושב שהוא לא נתמך..
לגבי הוידאו הספציפי הזה הוא לא נפתח לי במחשב.. זה סוג קובץ מאוד מוזר שהנגן לא תומך..
-
@ספר-יהלום אמר בהורדת וידאו מהרשת, סוג כזה ש-IDM לא מצליח להוריד...:
אגב וידאו מהרשת.
מה הסיפור של JDN עם וידאו שכתוב עליו | NaN:NaN - האם זה בכוונה או פאשלה?
ולמה IDM לא מצליח להוריד אותו? (לדוגמא).
יש לציין שעם התוסף Stream Video Downloader זה יורד מעולה.לכאורה זה משהו ספציפי אצלך. אצלי הסרטון שם פועל מצויין, וגם יורד עם IDM.
-
@אברך-מייבין אמר בהורדת וידאו מהרשת, סוג כזה ש-IDM לא מצליח להוריד...:
@ספר-יהלום אמר בהורדת וידאו מהרשת, סוג כזה ש-IDM לא מצליח להוריד...:
אגב וידאו מהרשת.
מה הסיפור של JDN עם וידאו שכתוב עליו | NaN:NaN - האם זה בכוונה או פאשלה?
ולמה IDM לא מצליח להוריד אותו? (לדוגמא).
יש לציין שעם התוסף Stream Video Downloader זה יורד מעולה.לכאורה זה משהו ספציפי אצלך. אצלי הסרטון שם פועל מצויין, וגם יורד עם IDM.
מענין, זו לא פעם ראשונה שאני נתקל בוידאו כזה שם. ולא רק אצלי.
אתם לא רואים בתחתית הוידאו את זה:
? -
@ספר-יהלום
כך זה אצלי (אני בנטפרי)
-
@klopkk אמר בהורדת וידאו מהרשת, סוג כזה ש-IDM לא מצליח להוריד...:
@ספר-יהלום עם idm זה נתן לי
נכון, כנראה לוקח לזה זמן. רק אחרי שפתחתי שוב ה-IDM הואיל להופיע.
אגב, גם מפעל הפורמטים (Format Factory) מוריד א"ז.