הורדת וידאו מהרשת, סוג כזה ש-IDM לא מצליח להוריד...
-
ואגב אם שמת לב זה נטען דרך magicode.me/prog.js שזה מעניין בפני עצמו..
-
@aaron @Yair כמו שאמרתי כבר אין הורדה משרתים של ספוטיפיי רק הקלטה ולא את כל השירים שיש בספוטיפיי יש בדיזר אבל עדיין אני מסתדר עם REMIX ולגבי ההורדה כמו שאמרתי השתמשתי באפליקציה בשם IDM ששם אפשר להוריד בלי ההגבלה הנ''ל הנה קישור https://rexdl.com/android/idm-plus-fastest-download-manager-apk.html/
או https://modapkdl.io/idm-plus-mod/ -
וואו, נאבדתי פה מרוב מידע ומלל שהוא 'סוד' בשבילי, האזרח הפשוט...
אז ככה:
@116nxh9 אמר בהורדת וידאו מהרשת, סוג כזה ש-IDM לא מצליח להוריד...:
@ספר-יהלום קודם כל לומר ש IDM לא מצליח זה טעות הוא יכול פשוט חסמו אותו מלהוריד קובץ מוגן אם תרצה תשתמש בתחליף שלו בפון קוראים לו IDM גם כן יצרנים אחרים אבל עושה את העבודה מעולה שהוא כן מוריד ואם יש קובץ שIDM לא מצליח להוריד זה בד''כ רק סרט או שיר שאין לו כתובת ישירה אלא בחלקים כמו נטפליקס או כמו ספוטיפיי
נ.ב הוכחה שבפון זה עובד https://drive.google.com/open?id=16iFf3S2S4Vmjri1FcB4xnpe3vBlCDc0cאתה צודק, וראיה לכך, שאחרי ניסיון הורדה ע"י IDM צצה לי ההודעה הבאה:
@איפכא-מסתברא אמר בהורדת וידאו מהרשת, סוג כזה ש-IDM לא מצליח להוריד...:
@ספר-יהלום אני הצלחתי להוריד עם דפדפן מקסטון
איך? גם עם IDM? (צריך להתקין בנפרד?)
יש לחצן 'הורדה', אבל זה מה שאני מקבל:
אחלה דפדפן לא יודע למה, יש לי תחושה שאף אחד לא מכיר אותו.. קישור
מה שנכון, נכון...
@116nxh9 אמר בהורדת וידאו מהרשת, סוג כזה ש-IDM לא מצליח להוריד...:
@אברך-מייבין חחחחח התכוונתי בטלפון כלומר אפליקציה (פון זה קיצור לטלפון שתדע להבא) קוראים לזה IDM
לינק לאפליקציה פרוצה https://rexdl.com/android/idm-plus-fastest-download-manager-apk.html/
לינק לאפליקציה פרוצה 2 https://modapkdl.io/idm-plus-mod/עובד רק בטלפונים ולא במחשב?
-
@Yair אמר בהורדת וידאו מהרשת, סוג כזה ש-IDM לא מצליח להוריד...:
@ספר-יהלום תן לי שם של אתר.
תחסוך תיאורים.הייתי נותן לך בשבמחה, אבל זה קישור שאינו פתוח לכולם (שיעור שהועבר בזום והועלה לאתר).
ראה הודעתי הקודמת על ההתראה של IDM.
אם יעזור באישי, כתוב לי.תודה
-
אחלה דפדפן לא יודע למה, יש לי תחושה שאף אחד לא מכיר אותו.. קישור
אגב, הדפדפן הזה: לא הצלחתי להירשם אליו אלא רק כ'אורח'.
למה? -
היי @Yair יקירנו, אשמח אם תרחיב את הדיבור אודות הורדה של קבצים מקוריים משרתי ספוטיפיי עם "משתמש api" (איך זה שלא שמעתי על זה עד היום?) וגם אולי תרחיב קצת על הורדה מנטפליקס ובאופן כללי הורדה של הזרמה בתקן DRM... (כלומר הורדה שלא אפשרית...) אני מדגיש אל תביא לי כאן תוכנות ופיצ'רים של הקלטת מסך ו"ריפ" (עאלק ריפ) של תכנים מוגנים, כתבת שיש דרך להוריד דברים מנטפליקס לא בהקלטה, אני מצפה לשמוע (לפחות כיוון).
וכן כמובן בספוטיפיי, מעניין מאוד איך ממירים את הקבצים שנשמרים באופליין, אני לא ראיתי אף פעם דרך לעשות את זה אולי תחכים אותנו @aaron ??
סליחה על ההתקפה אם מישהו נפגע שפשוט יענה ויחריב את הפוסט שלי.. או שאין תשובות -
@chv אמר בהורדת וידאו מהרשת, סוג כזה ש-IDM לא מצליח להוריד...:
סתם לענייננו,
האשכול פה בעניין וידאו - אז בא לא נגרר לחלוטין לענייני ספוטיפי..
לגבי הורדה של קבצים עם הגנת DRM, תוציא מהראש שלך שיש הגנה שחוסמת 100%. אין!
בסופו של דבר, תמיד יש את הקובץ "רישיון" שמכיל את המפתח לפענוח התוכן. ואליו יש לך גישה. אז תיאורטית תוכל לפענח. השאלה כמה קל יהיה לך לגשת אליו.
יש מצבים שבהם הפענוח נעשה ברמת מערכת ההפעלה ואז זה בהחלט יותר מורכב..כלים כמו ffmpeg יודעים לפענח סרט כזה, וכל מה שצריך זה פרמטר של מפתח הצפנה, וIV שזה Initialization Vector. רק נשאר לך למצוא את שני הפרמטרים האלה.
אם מישהו יגיע ויוכיח לי שאני טועה - אני חוזר בי מהכל. עד אז - אני מסתמך על זה שיש מלא כלים בגיטהאב שמיועדים לפענוח DRM. אמנם רובם כנראה יצטרכו התאמה למקור מסוים, אבל זה אומר שהמושג DRM הוא לא מוגן פענוח..
-
כאן חשפת בעצם שאין לך מושג מה זה DRM.. לא שאני כן מבין בתחום (כלומר בקטע מקצועי) אבל לפחות יש לי טיפה ידע כדי לדעת שמה שכתבת לא קשור בכלל לDRM.
אתה מוזמן להסביר למה מה שכתבתי לא קשור לDRM.
אני יוצא מנקודת הנחה שכל תוכן שיש לי גישה אליו - בהכרח יש לי גישה לשמור אותו.
תכניס את זה לראש. לא שייך מושג של תוכן שיש לך גישה אליו ולא תוכל לשמור אותו. אין!כמו שכתבתי, ffmpeg יודע להתמודד עם DRM. אתה רק צריך לדעת להעביר לו את הפרמטרים הנכונים.
וזה ממש ממש ממש מסובך - עד (ככל הנראה) בלתי אפשרי
אם זה מסובך - זה בהכרח אפשרי. תיאורטית.
הסיבה שאין כלים לפענוח של נטפליקס, כי בהחלט יותר מורכב לפענח את הנגן JS (או אסמבלי) של נטפליקס, מאשר להשתמש בכלי הקלטה שנותנים איכות זהה. -
@aaron תראה אני באמת לא רוצה להגיב.
כי אני שונא להתווכח, ואני מכבד את כולם כאן, ואני לא רוצה להגיע לצורת תכתובת הזאת של פוסטים ויכוחיים אני פשוט שונא את זה.אין לי בעיה, שיהיה כמו שאתה אומר, תמשיך לחשוב ושכולם ימשיכו לחשוב מה שאתם רוצים אני פשוט לא רוצה להמשיך בכזה צורה של דיון.
אז שיהיה בהצלחה אני עוזב את הנושא. תסכם את זה כתבוסה שלי אם אתה רוצהכי אני שונא להתווכח
כמובן לא באותו רמה שאני ש-ו-נ-א מסכים מבריקים, כן?...
-
זכותך לסיים את הדיון,
אבל לזרוק סיסמאות כמו@chv אמר בהורדת וידאו מהרשת, סוג כזה ש-IDM לא מצליח להוריד...:
כאן חשפת בעצם שאין לך מושג מה זה DRM..
וללכת בלי להסביר למה אני טועה..?!