מדריך | ניהול חברים ב-Google Groups
-
יש לי קבוצה ב-Google Groups, וכשאני מצרף חברים לקבוצה, השם של החבר שמופיע ברשימת החברים הוא כתובת המייל שלו (צילום מסך 1), אלא אם כן הוא בעצמו נכנס להגדרות החַבֵרוּת שלו בקבוצה ומגדיר שֵׁם בשבילו.
ואני רוצה לדעת איך עושים שאוטומטית יקלט שָׁם שֵׁם הפרופיל של כתובת המייל שלו, ניסיתי את 3 האפשרויות של הגדרת זיהוי לחברים חדשים בקבוצה (צילום מסך 2), וזה לא הולך לי.
צילום מסך 1-
צילום מסך 2-
אולי אין כזו אפשרות?
העניין נוגע לי בדחיפות, ואשמח אם מישהו שהתנסה בזה יוכל לייעץ לי.
תודה.
-
-
פוסט זה נמחק!
-
משהו קצת מוזר @הייתי-שמח-להבין, אצלי רשום השמות (מה שמסומן בירוק) -
אבל אולי זה קשור למשהו בהגדרות קבוצה או שזה קשור לניהול.
-
-
-
@גבעון אתה צודק בהכל.
ברוך ה' לאחר ניסוי ותהיה מרובים הבנתי איך זה עובד, יש שם 3 אפשרויות כמו שהבאתי למעלה צילום מסך-
אפשרות 2, הצגת שם הפרופיל בלבד-
במידה והוא יגיש בקשת הצטרפות הוא יהיה חייב לבחור שם אישי בשבילו, הוא יכול לבחור גם את המייל שלו, אבל הוא חייב לבחור.
ואם אתה תצרף אותו בלי שישלח בקשת הצטרפות, כברירת מחדל יינתן לו השם שאתה קראת לו, שזה- אם צרפת אותו לפי כתובת המייל שלו כתובת זו תוצג כשמו, ואם בחרת אותו מתוך אנשי הקשר עם שם מסויים שאתה קראת לו, שם זה יוצג כשמו, כמובן שהוא יוכל לשנות את זה בכניסה להגדרות החברות שלו ולבחור שם אחר לעצמו.אפשרות 3, פרופיל googel בלבד-
יוצג כתובת המייל שלו ללא אפשרות לשנות.אפשרות 1, שם לתצוגה או פרופיל googel-
זה כמו אפשרות 2, אלא שתהיה לו האפשרות גם לקשר את השם שלו לפרופיל שלו שאז תוצג כתובת המייל שלו כמו אפשרות 3 ללא צורך להקליד שם.אז אצלך 1 מה-3, או שאתה צרפת אותם בכתובת המייל שלהם שאז כברירת מחדל זה שמם, או שבחרת באפשרות 3 שאז גם אין להם כלל אפשרות לשנות את זה, או שבחרת באפשרויות האחרות וזה השם שהם בחרו.
אני מקווה שאני מספיק מובן.
בכל אופן בגדול ממש הבנתי את כל ההגדרות שם, ואשמח לעזור לכל מי שזקוק.
-
-
@הייתי-שמח-להבין
מוצלח מאד, ברור ומובן. שנה את סוג הנושא למדריך