בקשת מידע | קובץ מערכת ביאנג שנמחק
-
שלום לכולם,
ממש לא בכוונה מחקתי קובץ בתיקיית system/app במכשיר היאנג,
יש סיכוי לייבא אותו מהיכן שהוא?
תודה רבה רבה. -
שלום לכולם,
ממש לא בכוונה מחקתי קובץ בתיקיית system/app במכשיר היאנג,
יש סיכוי לייבא אותו מהיכן שהוא?
תודה רבה רבה. -
בדיוק!
את זה מחקתי.
איך אני מעתיק אותו לנתיב ההוא? יש לי כמובן סייר אבל לא מצאתי שם אפשרות של ייבוא קובץ או משהו בסגנון.
תודה. -
אני יודע שהמקום של הקובץ זה בנתיב שכתבת, אבל אני לא יודע איך אני מעתיק אותו לשם, אילו הייתי יודע הייתי מעתיק מהפלאפון שלי את הקובץ ושולח לפלאפון ההוא.
והפלאפון לא מת, עד כמה שזה נשמע תמוה.
תודה. -
@EBA תודה על המענה,
ברור שהשתמשתי עם סייר, משום מה אני נתקע במשהו מאוד נקודתי, שאני לא יודע איך אני מדביק אותו לנתיב ההוא,
לא מוצא אפשרות של 'העתק' ולא של הדבק.
תודה רבה. -
אני יודע שהמקום של הקובץ זה בנתיב שכתבת, אבל אני לא יודע איך אני מעתיק אותו לשם, אילו הייתי יודע הייתי מעתיק מהפלאפון שלי את הקובץ ושולח לפלאפון ההוא.
והפלאפון לא מת, עד כמה שזה נשמע תמוה.
תודה. -
-
@יאיר1997 עבד מאוד מוזר,
לא היה שום דף רקע/טפט וכדו', וכל שנייה קיבלתי הודעה שיש שגיאה מסויימת. ועבד מאוד לאט וקטוע. -
@יאיר1997 שליחה שאני מסיט את הנושא טיפה, אבל יש אפשרות להוריד את ה'משחק' הזה של הבלונים ביאנג?
@יוסף-אלחנן אם אתה מתכון להסיר אותו מהמכשיר לכאורה תוכל ע"י עריכת האפליקציה עם עורך APK בעצם תחליף את כל הבלונים שם בתמונות שקופות (כמובן רק אם יש לך רוט) אבל זה צריך ממש זהירות כמובן שאני אישית לא ממליץ לך ובטח לא לוקח אחריות. אם בכ"ז בחרת לעשות את השינויים תשמור לך קובץ גיבויי תקין
עניתי לשאלת בכ"ז כי אני עדיין חושב שזה קשור לנושא (זה בעצם מה ש @שוהם307 ניסה לעשות כנראה) בכ"א להבא תפתח נושא מסודר לכל שאלה אחרת
-
@יאיר1997 למעשה לא הצלחתי להסתדר עם הסייר, ולהתקין חדש גם לא אפשרי כי המכשיר עובד מאוד מוזר,
אז עשיתי התקנה נקייה מההתחלה.
תודה רבה רבה.