בעיה | וואטסאפ לא מסתנכרן עד הסוף וההסטוריה נמחקה
-
יש לי ווטסאפ על המחשב, לא WEB - שנמצא גם על הפלאפון, אלא רשום על המספר של הפלאפון שלי אבל בפועל הוא נמצא רק על המחשב (עובד ע"י אימולטור),
ויש לי איתו בעיות דחופות ממש!!- בכל פעם שאני שם את המחשב על מצב שינה\סוגר את הדף שלו בדפדפן - כשאני רוצה לפתוח אותו שוב - צריך לעשות קוד ולקשר אותו מחדש באימולטור ולוקח לו המון זמן להתחבר, וזה נורא מתסכל!!.
- בכל פעם שאני שם את המחשב על מצב שינה\סוגר את הדף שלו בדפדפן - הווטסאפ מוחק לי את רוב ההסטוריה של ההודעות, ומשאיר לי הסטוריה של יומיים בערך. וזה הזוי, כי אני צריך מאוד את כל ההסטוריה, בפלאפון זה לא קורה בחיים.
- עכשיו כסגרתי אותו בדפדפן, כשהוא חזר לעבוד משהו חדש קרה: הוא מחק לי את כל שמות אנשי הקשר הפרטיים, והשאיר לי רק את שמות הקבוצות...!!!!!
יצויין:
- אני עובד עם הווצאפ הזה במשרד החינוך בתור מורה וחייב את זה כל רגע וממש עכשיו כדי להכין שיעורים וזומים.
- שאני עובד עם אינטרנט על נטפרי.
ממש אודה למי שיוכל לעזור לי או לפחות להסביר לי מה קורה כאן.
תודה מראש!! -
@דודי-ענהאל כתב בבעיה | וואטסאפ לא מסתנכרן עד הסוף וההסטוריה נמחקה:
בכל פעם שאני שם את המחשב על מצב שינה\סוגר את הדף שלו בדפדפן - כשאני רוצה לפתוח אותו שוב - צריך לעשות קוד ולקשר אותו מחדש באימולטור ולוקח לו המון זמן להתחבר, וזה נורא מתסכל!!.
זה לא אמור להיות. יכול להיות שמוגדר בדפדפן למחוק cookie בסגירה או משהו דומה?
בכל פעם שאני שם את המחשב על מצב שינה\סוגר את הדף שלו בדפדפן - הווטסאפ מוחק לי את רוב ההסטוריה של ההודעות, ומשאיר לי הסטוריה של יומיים בערך. וזה הזוי, כי אני צריך מאוד את כל ההסטוריה, בפלאפון זה לא קורה בחיים.
ככה זה בווצאפ ווב. אני חושב שאם תשאיר את האימולטור פועל, כשתדפדף אחורה מעבר להסטוריה ששמורה בדפדפן, זה יטען מהאימולטור.
עכשיו כסגרתי אותו בדפדפן, כשהוא חזר לעבוד משהו חדש קרה: הוא מחק לי את כל שמות אנשי הקשר הפרטיים, והשאיר לי רק את שמות הקבוצות...!!!!!
השמות מופיעים לך באפליקציית אנשי קשר באימולטור?
-
@צדיק-תמים כתב בבעיה | וואטסאפ לא מסתנכרן עד הסוף וההסטוריה נמחקה:
יכול להיות שמוגדר בדפדפן למחוק cookie בסגירה או משהו דומה?
אם כן, איך אני משנה את ההגדרה?
אני חושב שאם תשאיר את האימולטור פועל, כשתדפדף אחורה מעבר להסטוריה ששמורה בדפדפן, זה יטען מהאימולטור.
אני משאיר אותו פועל וזה עדיין לא שומר
השמות מופיעים לך באפליקציית אנשי קשר באימולטור?
כן.
-
אני משאיר אותו פועל וזה עדיין לא שומר
ככה זה היה לפחות בזמנו כשהיה לי ווצאפ של נטפרי (לא שזה שומר יותר בדפדפן אלא שזה מאפשר לך לגלול אחורה יותר וזה יטען מהאפליקציה), אולי היום זה לא עובד...
אם כן, איך אני משנה את ההגדרה?
https://mitmachim.top/post/692378
תבדוק אם מופיע הגדרה כזאת בווצאפ ווב -
תבדוק אם מופיע הגדרה כזאת בווצאפ ווב
אז איך אני מגדיר שלא ימחק?
-
@דודי-ענהאל זה כבר מוגדר ככה...
אין לי הסבר. נסה להשתמש בדפדפן אחר -
@צדיק-תמים
מה אתה ממליץ? מייקרוסופט אדג' או פיירפוקס? -
@דודי-ענהאל מייקרוסופט אדג' החדש הכי דומה לכרום
אבל יש שיאהבו את פיירפוקס -
@צדיק-תמים תודה רבה על העזרה בשעה-לא-שעה..